bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Sexeso

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:57

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Sexeso

Zneuctenie ženy možno považovať za ťažký amorálny delikt, voči ktorému neexistuje žiadne ospravedlnenie. Vnútorný svet tej-ktorej ženy sa rozbije na malé kúsky. Čo cíti? Čo prežíva? Bezsenné noci, strach, obavy, nedôveru, stratu sebaúcty, výčitky, neznesiteľnú bolesť v duši. Hrôza čo i len pomyslieť... No ešte horšie je, ak takýto skutok zostane nepotrestaný. A čo je úplne zlé, ak za takýmto odsúdeniahodným skutkom stojí predstaviteľ štátnej moci. Ktosi, kto by mal všemožne zákon chrániť, ctiť si ho a nie ho znevažovať, či šliapať po ňom v jeho najzákladnejších princípoch. Samotný sudca Ústavného súdu...V dnešnej dobe sa akosi stáva pravidlom, že ryba smrdí od hlavy.

Detaily o knihe

Názov: Sexeso

Objednávací kód NA383975

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Sexeso (Val, 27.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia kniha od autora mi len potvrdila moje predchádzajúce domnienky. A to,že spisovateľ je to perfektný. Prológ ma zaviedol pri les k telu ženy, ktorú rozožrali mravce, pretože bola potretá medom a priviazaná k stromu. Horňák sa nebabre a nechutne opisuje ako červené mravce doštípali obeť a odkiaľ zo všadiaľ jej mravce vyliezali. Ale… dumem,dumem, nespomínam si, či sme s Romanom(vyšetrovateľom) a Viki zistili, kto bola obeť. Pretože… … ešte v prológu sa opísala ďalšia vražda. Obeť bola hneď identifikovaná a pátralo sa po páchateľovi. Mňa však zaujala vražda “šantiacej”dvojice. Prečo boli zavraždení takým prešpekulovaným spôsobom, kto to urobil? Autor píše naozaj dobre. Ide priamo na vec, neplytvá slovami na zbytočnosti. Jeho humor, ktorý používa najmä v dialógoch Romana s kolegami aj pri vyšetrovaní, je natoľko odľahčujúci, že vám nebude vadiť ani podrobný opis odseknutého penisu nájdeného vo vagíne mŕtvej ženy… dá sa to, ak nad tým premýšľate. Stačí si prečítať Sexeso ;) Postupy vyšetrovania, hľadanie svedkov a pojítok v prípade, Romanova nebojácnosť a arogancia voči vplyvným ľuďom, pribúdajúce obete… toto ma baví. V príbehu sú priam neskutočné zvraty, ktoré nebudete čakať a aj keď odhadnete páchateľa, nič to, autor vám aj tak vyrazí dych… všetkým tým okolo toho. Ja vám Romana Horňáka môžem len odporučiť. Už lámem manžela,ktorý je zarytý nečitateľ. Zatiaľ odoláva, ale verím, že Horňák je presne ten typ autora, ktorý sadne väčšine, lebo v jeho knihách sa vždy niečo deje. Od začiatku až do konca. PS: aj žena z mraveniska nakoniec mala svoju identitu odhalenú… moja nepozornosť, ospravedlňujem sa PPS: aj toto bolo riadne premyslené do detailov… proste wau!

Výborná kniha (Lívia Hukelová, 11.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
,, Štyria mušketieri "  - tak sa nazývajú štyria najlepší priatelia. Užívajú si drogy,sex,peniaze a vysoké postavenie,až kým jedného z nich - sudcu Ústavného súdu nenájdu zavraždeného vo svojom vlastnom dome. Po začatí vyšetrovania mŕtvoly pribúdajú a vrah je stále na slobode. Komu sudca tak veľmi prekážal? Prečo sú svedkovia zrazu mŕtvi?  Niekomu až priveľmi záleží  na tom,aby nebol odhalený... Tento príbeh podľa skutočnej udalosti Vám ukáže, ako ľudia,ktorí majú v rukách moc,nemajú ale žiadne zábrany pri konaní zla. Prečítate si o nechutných praktikách tých najvyšších verejných činiteľov,za ktoré pykali často krát aj nevinní ľudia.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x