bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tieňová vojna

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Tom Locke (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tieňová vojna

VLADO KOBIELSKY číta z knihy TIEŇOVÁ VOJNA:

Tom Locke pracuje ako elitný žoldnier pre Apollo Outcomes, úspešnú vojenskú firmu. Po návrate z misie v Líbyi mu pridelia prísne tajnú nelegálnu operáciu na Ukrajine. Má len sedem dní na to, aby zachránil rodinu známeho ukrajinského oligarchu a realizoval veľkolepú útočnú akciu.
Locke však netuší, že jeho ctižiadostivý a záhadný šéf Brad Winters sa zaplietol do vysokej geopolitickej hry s vplyvnými kapitálovými investormi po celom svete. Jediným chybným krokom riskujú všetko. A toho chybného kroku sa už možno dopustila Lockova stará láska, vojnová korešpondentka Alie MacFarlanová, ktorá impulzívnym konaním ohrozí ich život.
Locke tak musí vynaložiť všetky sily, aby predišiel zrade, ktorá by mohla vyústiť do katastrofy... a nakloniť misky mocenských váh na stranu Putinovho Ruska.

Preložil Milan Kopecký

Detaily o knihe

Názov: Tieňová vojna

Originálny názov: Shadow War

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tieňová vojna (Ladislav Ferenc, 12.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aktuálny príbeh z vojny na Ukrajine.Čitateľa vtiahne do akcie tajnej služby.Odhalí plánovanie a realizáciu akcie do posledného písmena.Hlavná postava je sympatický človek oddaný svojmu poslaniu a práci.

perfektne spracovaný akčný triler (Martin, 7.10.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
áno,je to tak.Takýto akčný nárez poteší tým viac,že už úvodný nápis vá spoľahlivo navnadí na dej.Strhujúca akcia prešpikovaná bleskurýchlymi momentmi.Vyjadrenie aktuálnej politickej situácie v opisovanej krajine pomocou špionážneho trileru z najvyššieho vojenského prostredia môžem len kvitovať.Táto kniha ma oslovila už pri prečítaní námetu a pokračovala až do poslednej stránky.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Niekedy je „najlepší kandidát“ ten, čo vie o probléme najmenej. Toto kritérium som v prípade Ukrajiny spĺňal.
„Kto si ma vyžiadal?“ Predpokladal som, že išlo o ZKO – Zadanie konkrétnej osobe. Teda že klient si vyžiadal mňa osobne.
Mierne zaváhal. Zaujímavé. „To ja, Thomas. Je to dôležité. Sám som si to vzal na starosť a budeš sa zodpovedať priamo mne.“
Vystrel som sa v kresle. Bolo mi jedno, či to Winters postrehol, ¬nemalo zmysel tváriť sa, že ma to nezaujíma. Aj keby nebol mojím niekdajším mentorom, zastával vplyvnú pozíciu. Projekty s osobným záujmom nadriadených sa neodmietajú. Alebo s výhľadom úplnej operačnej slobody.
„Nijaká iná šarža?“
Winters pokrútil hlavou. „Iba ja.“
„Nič nepôjde cez oficiálne informačné kanály?“ To bolo poznávacie znamenie práce pre vládu. Každá taká zákazka, dokonca aj prísne tajná, musela ísť cez veľvyslanectvo – krytie, komunikácia, peniaze, zbrane. Na tieto účely som mal previerku najvyššieho stupňa, hoci v poslednom čase sa už veľvyslanectvo vo väčšine prípadov obchádzalo.
„Nebude nijaká vládna kontaktná osoba ani naša.“
„Takže budem šarkanom.“ Šarkani boli agenti, ktorých bolo v prípade hrozby prezradenia možné odstrihnúť. Najprestížnejšie úlohy bývali najriskantnejšie.
Winters opäť prikývol.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x