bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Len nie láska nebeská

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Len nie láska nebeská

Dvadsaťsedemročná Emma pracuje v televízii. Má však oveľa menej atraktívne a vzrušujúce zamestnanie, než by sa mohlo zdať, aj keď už nevarí kolegom čaj a nevynáša smeti, ale pracuje ako druhá asistentka režiséra. Robiť asistentku je náročné, čo dvojnásobne platí o druhej asistentke režiséra.
Emma zistí, že neplánovane otehotnela, a bez dlhých rečí opustí otca svojho dieťaťa. Zároveň náhodou ostane bez práce (vlastne nie až tak náhodou, pretože chrstla šéfovi do tváre, aby si tú prácu – slušne povedané – strčil za klobúk). A tak je jasné, že veľa vecí sa bude musieť zmeniť. Našťastie tiež náhodou zdedí krásnu vilku v londýnskej štvrti Wimbledon s bláznivou osemdesiatročnou susedkou a jej dobermanom, získa aj príťažlivého mladého podnájomníka. Ale dieťa čoskoro príde na svet, a tak sa Emma musí posta¬rať nielen o seba, ale aj o inú ľudskú bytosť – a to veľmi rýchlo!

Preložila Jana Melcerová

Dostupné verzie titulu

Len nie láska nebeská Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Len nie láska nebeská

Originálny názov: How Not to Fall in Love, Actually

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Len nie láska (Veronika, 26.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Júl som uzatvorila touto knihou a musím priznať, že ma veľmi príjemne prekvapila. Odohráva sa v mojom najobľúbenejšom meste (Londýn), našla som v nej časť môjho života (Bournemouth) a napriek tomu, že som očakávala romantické klišé, tak sa nič z toho nekonalo. Je v nej dávka humoru, triezvy pohľad na svet a vzťahy. Hlavná postava Emma mi bola veľmi sympatická, aj keď miestami (vo vzťahu k Nedovi) som mala na ňu strašné nervy, že nie je razantnejšia. Nechávala som si ju špeciálne na leto, keďže vtedy mi ani klišoidné knihy nevadia. Určite nešliapnete vedľa, ak po nej siahnete a tá krásna obálka je len bonus

Vyčarí úsmev na tvári (Alena Mendelová, 22.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Nenáročná oddychovka s ktorou sa veľa nasmejete. Občas si treba prečítať aj niečo jednoduchšie, niečo kde máte pocit, že sa vám strany strácajú pod rukami a ani neviete ako, čítate epilóg. Už z anotácie môžete vidieť, že hlavná hrdinka sa nachádza v pekne bláznivej situácii, ktorú bude musieť veľmi rýchlo vyriešiť. Vydáte sa s ňou na stratiplnú cestu do šťastného konca a dozviete sa o jej pádoch aj návratoch. Určite sa nebudete nudiť. Príjemné a zábavné čítanie.

nenútená romantika (Magdaléna Horváthová, 6.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha bola výborná. Dej nestagnoval a samotná romantická linka bola nenútená ako to u niektorých knihách býva. Aj keď patrí kniha medzi romantické (romány pre ženy), odporúčam knihu aj čitateľom, ktorý romantiku moc nemusia. Hlavná postava rieši aj iné problémy, ktoré sa jej do života priplietli a môžu sa stať každému, kto je vo vzťahu.

Príjemné čítanie (Lenka, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
A pridám ešte k predošlému hodnoteniu, že počas čítania som si veľa vecí uvedomila, hlavne z rodinnej oblasti a oblasti tehotenstva. Odporúčam prečítať každému kto rád číta a obzvlášť mamičkám, tým čo majú partnera aby boli vďačné za všetko aj keď je to náročné a tým čo sú na bábo samé, aby to nevzdávali a boli ako hlavná hrdinka :)

Príjemné čítanie (Lenka, 4.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma oslovila. Veľmi sa mi páčila. Obsah bol najprv krásny potom začalo napätie a trošku aj nevy z toho ako sa príbeh vyvíjal, ak ma čitatelia chápu :D musela som čítať ďalej. Nedalo sa prestať. V tejto recenzii nechcem prezradiť koniec ani celý dej, rozhodne odporúčam túto romantiku prečítať :) no prezradím, že napriek obavám ktoré som mala už pomaly pri posledných stranách, že to dopadne zle, koniec bol nádherný a naozaj som to nečakala :) knihu čítal aj môj priateľ, zaujala aj jeho takže určite je vhodná aj pre pánov :) aspoň budú mať vzor ako sa starať/nestarať o tehotnú partnerku :D a čo od nej čakať :) bolo to milé, vtipné, zaujímavé ale miestami aj smutné a rozčuľovalo ma správanie jedenj postavy. S priateľom sme po prečítaní ale aj počas čítania debatovali o tejto knihe a zhodli sme sa, že sa nám veľmi páčila :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ned ležal v šatách na posteli a na mojom vankúši stála prázdna nádoba od pukancov. Schmatla som z nočného stolíka telefón. Osemnásť zmeškaných hovorov!
„Ned, meškám!“
Prudko sa posadil ako Drakula v rakve. Vlasy mu na jednej strane stáli dohora a na líci mal prilepený pukanec.
„Nie! To nemôžeš!“ Vyzeral vydesene.
„Ale meškám, doparoma!“ Chytro som preletela neporiadok na dlážke. „Z práce mi volali osemnásťkrát. Telefón ležal hneď vedľa teba. Vykopnú ma – a ja som tu jediná, kto zarába nejaké peniaze!“
Vhupla som do džínsov.
Nedov výraz poľavil, už sa tváril len ustarane. „Aha, meškáš do práce.“ Znovu si ľahol na svoje pukance. „Myslel som, že ti meškajú ženské veci.“
Prestala som zápasiť s rázporkom a chytro som v duchu rozohrala menštruačnú matematiku.
„Ó nie...“
Pozrela som na Neda. Už opäť o sebe nevedel, spokojne zaspal s myšlienkou, že nie som tehotná, iba ma vyhodia z práce.
„Teraz nad tým nemôžem rozmýšľať.“ Chytro som si obula tenisky a vyletela z domu.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x