bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tmavá komora

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tmavá komora

Gavin Cain, inšpektor z oddelenia vrážd sanfranciskej polície, je práve uprostred exhumácie, keď mu zazvoní telefón. Starostu San Francisca Harryho Castelliho ktosi vydiera, preto sa Cain okamžite musí vrátiť do mesta. Helikoptéra je už na ceste. Truhla a Cainovo vyšetrovanie odloženého prípadu musia počkať, zatiaľ ho zastúpi jeho partner Grassley.
Na radnici starosta neochotne ukáže Cainovi štyri fotografie, ktoré dostal od neznámeho odosielateľa. Na prvej je vystrašená blondínka, na druhej nočný stolík s tabletkami, peňaženkou a putami, na tretej žena s fľašou v ruke a na poslednej tá istá osoba takmer nahá, pripútaná k posteli, už v bezvedomí, ale nie mŕtva. Priložený list hovorí jasnou rečou: čoskoro budú nasledovať ešte hrôzostrašnejšie odhalenia, ak si starosta predtým dobrovoľne nevezme život.
Cain sa pustí do vyšetrovania, no partner Grassley ho informuje o nečakanom náleze v truhle exhumovaného tela a oba prípady sa komplikujú – alebo ide len o jeden prípad?
Tmavá komora, mimoriadne pôsobivý triler so zložitou zápletkou, sleduje in- špektora Caina pri odhaľovaní vydierača a možno aj vraha. Premyslene ho vťahuje do siete utkanej z temnej minulosti, ktorú starosta za seba vrhá ako tieň.

Preložila Jana Seichertová

Dostupné verzie titulu

Tmavá komora Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tmavá komora

Originálny názov: The Dark Room

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

môže byť (Jana Kufelová, 5.4.2022) Odpovedať

priemerná kniha
Keď som dočítala túto knihu, mala som pocit, že ten príbeh už odkiaľsi poznám. Zvláštny pocit. Dej sa mi páčil, zápletka bola fajn, postavy tiež mali čo to do seba. Taký priemer.

Klasika (Alena Sládečková, 29.1.2021) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Cain zazvonil pri dverách úradu súdneho lekára a v minimalisticky zariadenej čakárni sa stretol s Grassleym. Praktikant striekal lyzol na namaľované betónové steny a špinavou handrou z nich zoškrabúval pleseň. Tu dolu však nič nemohlo zamaskovať pach smrti.
„Čaká na nás vzadu,“ informoval ho Grassley. „Ale najprv si máme navliecť tie ich skafandre. Aj ochranné masky, kapucne a ostatné zbytočnosti.“
„Ešte budeš za ne vďačný, uvidíš.“
Grassley nasledoval Caina k dvojkrídlovým dverám vedúcim z recepcie do hlavnej vyšetrovacej miestnosti. Zatiaľ sa zúčastnil na troch pitvách, zakaždým s Cainom. Všetky mŕtvoly prišli do márnice ešte teplé. Obaja boli na miestach činu, kľačali vedľa tiel a rukami v rukaviciach im prehľadávali vrecká, takže po príchode do márnice ich už nemali čím prekvapiť.
V tejto truhle na nich však zrejme čakalo nejaké prekvapenie. Cain zastal pri dverách a pozrel na partnera. Röntgen iba naznačil hrôzu ukrytú pod vrchnákom truhly. Ak mohol súdiť podľa výrazu jeho tváre, Grassley si to uvedomoval.
„Tak poďme na to,“ povzbudil ho Cain.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x