bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spoznal som ťa bosú

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,- €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spoznal som ťa bosú

MATÚŠ KVIETIK číta z knihy SPOZNAL SOM ŤA BOSÚ:

Lilah a Callum sa náhodne stretnú na trajekte, ktorým každé ráno chodia do práce. Ani jeden z nich nie je už vo veku tínedžera a ani jeden z nich neverí na lásku na prvý pohľad, ani na šťastné konce „až naveky“. On je úspešný marketingový expert, ona zasa renomovaná právnička, odporkyňa spotrebnej spoločnosti a zanietená ochranárka prírody. Ani jeden z nich nehľadá dlhodobý vzťah a každý má na to svoje dôvody. Náhoda však zariadi, aby stretnutie na trajekte nebolo ich prvým a zároveň posledným. Začína sa obdobie niekoľkých krásnych, možno najšťastnejších mesiacov v ich životoch. Spontánna Lilah učí zamrznutého Calluma užívať si život naplno a nepremárniť ani minútu. Ich šťastie je takmer dokonalé, až na jeden detail. Hneď na začiatku Lilah Calluma varovala, že to medzi nimi nemôže prerásť do vážnejšieho vzťahu. No zatajila mu prečo...

Preložila Adriana Sýkorčinová

Dostupné verzie titulu

Spoznal som ťa bosú Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Spoznal som ťa bosú

Originálny názov: Me Without You

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

jednoducho nie (Sue, 26.10.2017) Odpovedať

neoslovila ma
Vždy ma smrť v knihe dokáže rozplakať, ale tuto to na mňa nemalo žiadny účinok. Kniha nie je zlá, ale ja som už asi presýtená romantickými príbehmi plnými klišé. Taká príjemná oddychovka, na ktorú treba mať náladu. Ja mám po prečítaní toľko výhrad, že si naozaj myslím, že som ju čítala v zlom čase. Som predsvedčená, že si nájde svojich čitateľov.

feel good (Monika, 28.5.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to príjemný „feel good“ román, hoci koniec môže byť trochu menej feel good a trochu viac dramatický. Hoci téma knihy má skutočne ďaleko od originality, ani spracovanie extra nevyniká od iných podobných románov, postavy sú na tom omnoho lepšie. Napísať príbeh lásky o dvoch totálne nekompatibilných postavách si predsa vyžaduje nejaký ten kumšt a celkom sympatické mi bolo aj zasadenie deja do Sydney. Knihu odporúčam každému, kto hľadá pohodové čítanie na víkend či na letnú dovolenku a nemá problém s jednoduchým a pomerne predvídateľným dejom.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Láska na prvý pohľad to rozhodne nebola.
Do zorného poľa mi vstúpilo špinavé chodidlo. Chcel som si ho nevšímať, no bolo to neospravedlniteľné – na verejných miestach nemajú bosé nohy čo robiť, navyše som vtedy ešte nevedel, k akému telu tá noha patrí. Môj výraz určite prezrádzal, čo si o tom chodidle myslím, ale usiloval som sa pokračovať v práci na notebooku, ktorý som držal na kolenách. Očividne neúspešne, pretože jej neušlo, kam mi odbieha pohľad.
„Oči mám trochu vyššie,“ ozvala sa. Zo spôsobu, akým to povedala, sa mi zdalo, že sa baví. Pozrel som na ňu, či sa nemýlim.
To bolo po prvý raz, čo sme nadviazali očný kontakt. A vtedy som sa do nej zaľúbil – takže to asi bola láska na druhý pohľad.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x