bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Následníčka

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Séria:Selekcia (4.diel zo 4)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Následníčka

Pred dvadsiatimi rokmi sa America Singerová zúčastnila Selekcie a získala si srdce princa Maxona. Odvtedy žili spolu šťastne...
Pre Eadlyn, ich dcéru a princeznú, bol ich romantický príbeh len rozprávkou. Netúžila ho napodobniť.
Nemôže si robiť, čo chce - pred vlastnou Selekciou neutečie.

Detaily o knihe

Názov: Následníčka

Originálny názov: The Heir

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Neplánovaná štvorka (Ema Šašalová, 24.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Po treťom dieli Selekcie som čakala, že autorka to nadobro uzatvorila. Keď som sa však dozvedela, že príbeh pokračuje, okamžite som si ju chcela prečítať. V prvom rade by som rada vyzdvihla obálku, ktorá je rovnako ako jej predchodkyne- nádherná! No ale poďme zhodnotiť knihu, teda dej. Je milé, že autorka sa rozhodla napísať o dcére Maxona a Americy, kde ich môžeme vidieť po 20 rokoch ako spolu nažívajú, ako zostarli a aj sa zmenili, ale dej sa opakuje. To znamená, že autorka nevymyslela nič nové, iba obmenila scenár, mená a postavy. Tentoraz si však vyberá Eadlyn, celkom rozmaznaná a namyslená princezná z 35 mužov. Možno som opísala princeznú dosť negatívne, ale verte mi, ona taká naozaj je- rozmaznaná, hrdá, povýšenecká, pretože si veľmi dobre uvedomuje, že je budúca kráľovná a preto aj najmocnejšia žena na svete. Ale zas nie je to žiadna pipka, ktorá vám bude liezť na nervy. Úprimne? Z jej chovania a ironických poznámok som často vybuchla do smiechu. Kiere sa podarilo vytvoriť úplne novú osobu, vôbec nie starú Americu v novom. Je taktiež pekné, že vidíme, ako sa princezná časom mení a začína si uvedomovať, že asi nie je až taká úžasná... Okrem nej tu teda máme aj 35 ďalších celkom zaujímavých chalanov, avšak, dovolím si povedať, že túto časť autorka mierne odflákla. Už hneď na začiatku si vybrala cca 5 favoritov, ktorých si zapamätéte, že ktorí to asi sú a o ostatných ani neviete, že tam sú. Venovala sa iba tým hlavným, tých 30 tam akoby nebolo a toho každého favorita opísala raz-dvakrát v nejakej milej scénke, takže ste sa ani nevedeli rozhodnúť komu držať palce alebo čo. Mne to prišlo ako nezvládnuté a dosť slabé. Kniha má dosť mínusov, ale je to veľmi príjemná oddychovka, hrozne rýchlo sa číta a čo je najdôležitejšie, spoznávate sa s novými zaujímavými postavami. Ak ste čítali predchádzajúce diely, tento si nenechajte ujsť, ale mňa osobne príliš neohúril.

Pokračovanie (Anna Berthotyová, 7.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Séria Selekcia bola oddychová, trochu predvídavá, ale pekná. Nevedela som si predstaviť, o čom bude štvrtá kniha. Následníčka ma príjemne prekvapila. Rozšírila svet príbehu a bola oveľa menej tuctová ako pôvodná séria.

ú (Kristína Bartková, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma oslovila hlavne obalom, a tak som si povedala, že v mojej knižničke nemôže chýbať. Je to kniha plná zvratov a menšieho napätia. Nesmierne ma zaujala. Je to príbeh princeznej, ktorá si myslí, že láska je iba príťaž a ona ju nepotrebuje. Avšak napokon muži, ktorí bojujú o jej srdce v ňom nájdu svoje miesto.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x