bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vyveští Vám Šimona

Vydavateľ: BESTSELLER (Mgr. Soňa Rebrová - BESTSELLER)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:248
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vyveští Vám Šimona

Vidieť budúcnosť, to musí byť aká paráda!
Presne to počúvala Šimona, aj hlavná hrdinka románu Vyveští vám Šimona. Dostala dar, o ktorý nestála a časom zistila, že veštiť ľuďom nie je také jednoduché, ako sa zdá. Od detstva videla do ľudí, a vraj preto rýchlo dospela. Niekoľko rokov veštila, nasávala do seba problémy ostatných a snažila sa im pripomenúť správne riešenie. No často to nefungovalo. Mnohí ľudia totiž berú slová veštcov či jasnovidcov tak vážne, že neurobia nič mimo toho, čo im veštica povie. Ona nie je strojcom vášho osodu - ste ním VY SAMI!
Všetko je v nás, v našom podvedomí a keď sa stíšime, tak dostaneme odpoveď. Aj Šimone ľudia jej vkladali do rúk zodpovednosť za vlastné životy, hoci to nechcela. Málokto si uvedomil, že v konečnom dôsledku je voľba iba na ňom.
Jedného dňa, keď Šimona z vyčerpania ochorela, sekla s veštením a zaprisahala sa, že sa kariet ani nedotkne. Radšej bude žiť jednoduchý život, v ktorom nebude strkať nos do vecí, ktoré by mali radšej ostať tajomstvom. Veď všetci sme si strojcom osudu a na to netreba zabúdať. Alebo ako by vám povedala Šimona, nie všetko, čo vieme, aj smieme, a ja s ňou súhlasím.
V románe Vyveští vám Šimona, inšpirovaným skutočným príbehom, zistíte, že vešticou nemusí byť len dôchodkyňa, ktorá sa na vás usmieva z obrazovky a silou-mocou naťahuje minúty. Môže ňou byť aj mladé dievča Šimona s plnou náručou komplexov. Nezdedila krásu po svojej dokonalej mame, práveže naopak, kŕčové žily a biedny metabolizmus zdedila po otcovi. Od malička má rôzne vidiny, vidí auru ľudí a nerobí jej problém nahliadnuť do budúcnosti.
Snaží sa pomôcť všetkým navôkol, ale časom zistí, že ľudia sú si sami zdrojom svojho šťastia. Každý si v živote sám nesie svoj kríž. Kniha o tom, ako veštenie a karty môžu ovplyvniť náš život.

Detaily o knihe

Názov: Vyveští Vám Šimona

Objednávací kód NA378073

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super čítanie (Marcela Šagátová, 16.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka sa mi do rúk dostala úplnou náhodou a priznám sa, že sama by som si ju asi nekúpila a pritom by to bola obrovská chyba! Knižka je úžasná, plná humoru, ktorý mi vyčaril úsmev na tvári, ale i poučná so štipkou ezoteriky, čo jej dodáva len šmrnc ;) Vrelo všetkým odporúčam, oplatí sa prečítať, ja som bola milo prekvapená.

Ivona (Ivona Čičáková, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Totální pohodovka, skvělý humor.Knížka baví hned od prvnì stránky a už dlouho jsem se tak nenasmála z přirovnání,které autorka používala. Chuťovka okořeněná ezoterikou.Skvělá!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x