bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nesmieš ma milovať – Farby lásky

Vydavateľ: Brána SK (Nakladatelství Brána a. s.)
Séria:Nesmieš ma milovať (1.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nesmieš ma milovať – Farby lásky

Dva príbehy, ktoré sa od seba nemôžu líšiť viac, spája iba tenučká niť medzi prítomnosťou a hriechmi z minulosti. Prečítajte si pútavý príbeh konžskej otrokyne Ashanti a jej majiteľa Arthura a moderný príbeh zo súčasnosti medzi korunným princom zo Saudskej Arábie a belgickou gemologičkou Sandy de Vos.
Minulosť, ruka v ruke s osudom, si necháva záležať i na tom, aby zaujímavo poprepletala životy hlavných hrdinov. Prináša viac ako len zakázanú lásku plnú utrpenia. Dokážu city odsúdené na zánik prežiť aj nemilosrdné predsudky spoločnosti?
Nechajte sa vtiahnuť do deja knihy, ktorá vás nielen pobúri, ale i dojme nevinou skutočnej lásky, ktorá aj napriek všetkým problémom odovzdá ľudstvu svoje posolstvo.
Viac sa dočítate v knihe s názvom Nesmieš ma milovať – (Farby lásky), ako i v rovnomennom pokračovaní Nesmieš ma milovať – (Prekliaty tanzanit).

Detaily o knihe

Názov: Nesmieš ma milovať – Farby lásky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvelé čítanie (Ľubomíra Senková, 2.12.2016) Odpovedať

Knihu vrelo odporúčam. Spisovateľka bravúrne prelína dve dejové línie a každou ďalšou stranou nás necháva v napätí. Viac neprezradím kniha vás sama vtrhne do deja.Poviem len toľko že bez pokračovania sa nik nezaobíde :)

Úžasná kniha (Naty, 10.7.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma veľmi očarila. Je úžasná, pútavá....proste ju vrelo odporúčam. Jedna z najlepších, čo som v poslednom čase čítala.

Nesmieš ma milovať (Zusaninka, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalší silný príbeh – lepšie povedané dva príbehy v knihe. Sandy - znalkyňa drahých kameňov nájde pri sťahovaní na povale starý zošit – zápisky mladej ženy menom Ashanti cca od roku 1900. Sandy dostane lukratívnu ponuku oceniť kráľovské klenoty priamo v Saudskej Arábii, pomedzi prípravy na cestu začína čítať tieto zápisky. Sú totálne šokujúce, o to ťažšie sa čítajú, keďže odhaľujú skutočné dianie v Kongu s otrokmi, hlavne so ženami. Postupne nás autorka vťahuje do deja a oba príbehy striedavo dopĺňa. Sandy si padne do oka priamo s korunným princom, ale keďže ich vzťah by nemal budúcnosť, perspektívnu, snaží sa odolávať. Ashanti ako mladučká miešanka v zajatí otrokárov prežíva ťažke časy, v tejto časti príbehu sa zbližuje s bielym majiteľom kaučukovej firmy Arthurom, ktorý ju chce odviesť do Belgicka. Kniha končí otvorene, nevieme čo sa stane s Ashanti ani ako dopadne vzťah Sandy s princom, prepojenie oboch príbehov po prečítaní už tuším a teším sa na pokračovanie!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x