bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Raw pre začiatočníkov

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Raw pre začiatočníkov

Jednoduchý a zábavný úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov pre zdravie a pohodu.
Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom so zdravými surovými potravinami.
V raw potravinách sú zachované vitamíny, minerály a enzýmy. Vláknina v nich napomáha črevám a znižuje hladinu cholesterolu. Okrem toho sú prirodzene nízkokalorické, takže sa ich pomocou môžete dopracovať k ideálnej hmotnosti.

Autorka predstavuje nový štýl vášho stravovania na základ raw stravy, ktorý môžete aplikovať každý deň. Vďaka receptom na sladké i slané jedlá si uvedomíte, aké využitie a najmä aké výhody raw strava má.

Detaily o knihe

Názov: Raw pre začiatočníkov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Stručne a prehľadne :) (Neliss, 28.12.2015) Odpovedať

Nevnímam extrémne cesty ako najlepší nápad a raw podľa mňa extrémne je... To mi však nebránilo v záujme rozširovania obzorov nakuknúť do tejto knihy. Prvá časť obsahuje množstvo informácií o raw spôsobe stravovania. Autorka nezabúda reagovať na najčastejšie otázky a výhrady. Rozhodne som sa dozvedela niekoľko nových informácií. Nasledujú dva podrobne vypracované jedálničky. Pokiaľ vám vyhovujú presné plány - skvelé, zídu sa vám, pokiaľ nie, aspoň si môžete prezrieť názornú ukážku. Posledná časť knihy obsahuje kopu receptov prehľadne rozdelených do kategórií. Pri žiadnom recepte nechýba čas prípravy a občas sa vyskytne hneď niekoľko variant. Recepty nie sú časovo náročné, hoci je zvyčajne potrebné si niečo pripraviť dopredu. Ak hľadáte nový zdroj inšpirácie alebo zvažujete raw stravovanie, pokojne dajte knihe šancu - jedná sa o stručnú a prehľadnú publikáciu, ktorá vďaka svojmu formátu ani nezaberie veľa miesta.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x