bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dievča vo vlaku

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:47

Lepšia cena: 10,04 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,95 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dievča vo vlaku

Rachel každé ráno cestuje tým istým vlakom do Londýna. Vie, že pri jednom návestidle spoj vždy zastaví a že si chvíľu môže prezerať domy s malými záhradkami. Dokonca má pocit, akoby obyvateľov jedného z nich už poznala. Volá ich Jess a Jason a ich život sa jej zdá dokonalý. Škoda, že ona nemala toľko šťastia. Rachelino manželstvo sa rozpadlo, nedávno prišla o prácu, býva v podnájme a každý deň predstiera, že chodí do roboty. Potom však uvidí niečo šokujúce - oznam v novinách, že „Jess“, pani dokonalá, je nezvestná - a odrazu sa všetko zmení. Rachel má konečne šancu stať sa súčasťou života, ktorý pozorovala len z diaľky, a ukázať, že je oveľa viac, ako iba dievča vo vlaku.

Detaily o knihe

Názov: Dievča vo vlaku

Objednávací kód NA368759

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Angelika Paliderová, 2.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada knihy, ktoré sa niečím odlišujú od stovky ďalších. Táto takou je a je to autorkiným štýlom písania. Príbeh sa rozvíja cez myšlienky rôznych žien. Zaujímavou ju robí aj fakt, že naša hlavná protagonistka je takou antihrdinkou... a v podstate neviete, čo si myslieť o nej a ďalších okolnostiach. Sami manévrujete s myšlienkami, ku komu sa prikloniť, kto konal správne a kto si privodil určité veci sám... Za mňa pekný psychologický triler

mňa to bavilo (Jana Kufelová, 5.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Bavilo ma, aká bola Rachel ľahko zmanipulovateľná, submisívna, naivná, prostá až sprostá. Dievča vo vlaku, ktoré spadlo z vlaku a prebralo sa. Nie každému sa to podarí...

Prekvapivý záver (Veronika, 30.7.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala na meniny a prečítala som ju naozaj rýchlo. Dokonca ani štýl ako autorka písala túto knihu mi nevadil nejako som sa s tým stotožnila. Už v polovici som začala tipovať aký asi bude koniec a nepodarilo sa mi to....a o to viac ma kniha nadchla pretože nebola predvídateľná :) Takže super!

Výborné čítanie (Andrea Strechová, 15.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala ako darček a podľa názvu som vedela, o čom to asi bude, po prečítaní upútaviek na nete. Čakala som priemernú klasickú krimi zápletku, ale bola som veľmi prekvapená, ako ma kniha od prvej strany dokázala vtiahnuť do deja. Všetko som prežívala s hlavnou hrdinkou a bola som očarena spôsobom členenia deja a pútavým postupným odhaľovaním skrytej pravdy. Pre mňa vynikajúce čítanie a určite odporúčam.

dobra kniha (Adriana, 13.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Ak bolo autorkinym cielom vytvorit postavy, ktore bude kazdy z duse nenavidiet, tak sa jej to podarilo. Na konci knihy som mala chut dat kazdej jednej postave lopatou po hlave. Ale inak bola kniha fajn :-D Dej uz poznate z inych recenzii, ja len dodam, ze sa mi pacilo, ako ho spisovatelka spracovala. Rachel /alkoholicka/, ktora dochadza, akoze, kazdy den do prace, spomina rano a vecer, co sa cestou udialo. Az neskor je den pisany aj z inych casti dna. Dej je spracovany aj z pohladu Anny /nova manzelka byvaleho manzela Rachel/ a Megan /susedka Anny, ktora sa stara o Annino dieta/. Velka cas knihy je pisana vnutornym monologom. Pravdupovediac, ta psychologia postav bola miestami az rusiva, miestami pridlha a zbytocna. Aj ked mam psychologicke knihy rada, tu mi to trochu vadilo a miestami aj nudilo.

Zaujímavá kniha (Veronika Markovičová, 8.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Nie som typ človeka, ktorý za každú cenu musí ísť s davom a nekupujem si knihy, len preto, že sa o nich veľa hovorí, ale k tejto knihe ma niečo vyslovene ťahalo. Zaujal ma príbeh ženy, ktorá každé ráno ráno chodí tým istým vlakom do práce a popri tom sleduje okolité domy a v hlave si vymýšľa rôzne scenáre, ako ľudia v tých domoch žijú, dáva im dokonca aj mená a predstavuje si ako asi môžu tráviť čas. Najviac si obľúbi dom, v ktorom bývajú dvaja manželia, ktorých obdivuje kvôli ich krásnemu vzťahu a dokonalému životu. No nie všetko je tak, ako si Rachel (hlavná hrdinka) v hlave vymyslela. Jedného dňa zistí, že žena z toho domu zmizla a hlavným podozrivým je práve jej manžel. Rachel, ktorá je poznačená istými osobnými ťažkosťami (o ktorých sa v knihe postupne dozvedáme) sa rozhodne pátrať po tejto žene. Čítanie tejto knihy je skutočným zážitkom, aj keď konanie hlavnej hrdinky ma niekedy skutočne rozčuľovalo. Kniha sa číta plynule, dej má rýchly spád a postupne do seba akosi všetko začne zapadať. Na konci vás prekvapí, ako to autorka všetko vymyslela, pretože záver a vlastne aj páchateľ bol pre mňa veľkým prekvapením.

dobra krimi (Lenka Sabová, 2.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
prvotne ma zaujala svojím názvom. Kniha je však písaná štýlom denníkových zápiskov, čo mi po čase začalo trocha vadiť. Zo začiatku ma docela nudila, ale potom sa dej začal stupňovať a už som len hltala stranu po strane. Musím však podotknúť, že som čítala už aj lepšie krimi.

Prekvapivá (Monika, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná, pútavá, maximálne ma vtiahla do deja a koniec som naozaj nečakala. respektíve som asi čakala hocičo iné ako to, čo sa naozaj stalo.

Odporúčam! (Zuzana, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorá ma naozaj zaujala. Spája záhadnosť, detektívku, reálnosť postáv, napätie a dramatický osud jednej ženy, ktorá cestuje vo vlaku. Všetko je spojené do príjemnej formy, ktorá sa ľahko číta a čitateľ má problém sa od nej odtrhnúť. Zápletka je neurčitá takmer do úplného konca, aj keď má čitateľ niekoľko tipov, ako by to mohlo dopadnúť aj tak ostane prekvapený, lebo dlho nie je nič jednoznačné.

Brutalna knižka! (Aneta, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veeľmi dobrá kniha! Je to zmes romantiky a krimi, čiže veľa ľudí si príde na svoje. Odporúčam prečítať každému kto má rád napínavý dej. Nevedela som sa od nej odtrhnúť.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x