bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Domina

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Domina

Judith Rashleighová to dokázala! Teraz žije luxusným životom v nádherných Benátkach, kde si pod menom Elisabeth Teerlincová otvorila vlastnú galériu. Konečne sa môže zastaviť, tešiť sa zo života, pre ktorý dokonca vraždila, a nebyť večne na úteku. Už má naozaj všetko – peniaze, životný štýl i garderóbu, o akej vždy snívala, nehovoriac o záujme ruského miliardára. Judith sa začína cítiť pohodlne a bezpečne, no minulosť ju opäť dostihne. Niekto totiž vie, čo kedysi urobila a snaží sa ju vydierať. Zachrániť sa môže iba tak, keď nájde vzácny obraz, o ktorom je však presvedčená, že neexistuje. A nehľadá ho iba ona. Situácia sa vyhrocuje, Judith pomaly stráca nad sebou kontrolu. Zisťuje, že musí čeliť oveľa nemilosrdnejšiemu a silnejšiemu nepriateľovi, než si vôbec dokáže predstaviť. V stávke totiž nie je iba jej povesť. Kam ju až zúrivosť zavedie? Dosť ďaleko, aby unikla smrti?

Ak ste si mysleli, že o Judith už viete všetko, že všetko, čo mohla ponúknuť, vám ponúkla už v Maestre, mýlite sa... V pokračovaní tohto románu pod názvom Domina zasadeného opäť do prostredia drsného sveta oligarchov, mafiánov a dravých obchodníkov s umením, kde sú škandály, intrigy, ba i zločin takmer na dennom poriadku, vás určite ešte prekvapí. Jej problémy sa neskončili, ony sa len začínajú...

Preložil Alojz Keníž

Dostupné verzie titulu

Domina Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Domina

Originálny názov: Domina (Maestra 2)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ihličky som si vyleštila vreckom na topánky a obula si ich. Elisabeth Teerlincová mala očividne s Judith Rashleighovou jedno spoločné: nezamestnávala slúžku. Stať sa Elisabeth si vyžadovalo oveľa viac než len drahé skrine. Brnenie naozaj chráni len vtedy, keď je neviditeľné, a v tom práve spočíval skutočný boj. Nielen študovať a robiť skúšky, ale aj uchovať si presvedčenie, že môžem vyhrať. Dostať sa z mizerného domu, kde som vyrastala. Nedovoliť, aby som upadla do špiny matkinho života. Odolávať posmechu, zákernému každodennému šepotu „špina“ a „pobehlica“, tieto nadávky ma syčivo sprevádzali na školských chodbách len preto, lebo som chcela viac.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x