bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Temné miesta

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Temné miesta

Gillian Flynnová je fascinujúca rozprávačka, má prirodzený zmysel pre stupňovanie napätia. V Temných miestach citlivo mixuje psychológiu postáv s ľudskou zvrátenosťou.
Libby Dayová mala sedem rokov, keď jej matku a dve sestry zavraždili pri „satanskom rituáli“ v Kinnakee v štáte Kansas. Prežila – a vo svedeckej výpovedi označila ako páchateľa svojho pätnásťročného brata Bena. O dvadsaťpäť rokov neskôr ju vypátra Vražedný klub – tajné spoločenstvo posadnuté slávnymi zločinmi – a začne z nej vyťahovať podrobnosti. Dúfajú, že objavia dôkaz, na základe ktorého by Ben získal slobodu. Libby zasa dúfa, že využije masakru svojej rodiny, aby si trochu prilepšila. Rozhodne sa spojiť s ľuďmi, ktorí v nej mohli hrať nejakú úlohu, a podávať členom klubu informácie za finančnú odmenu. Ako sa presúva z podradných striptízových klubov do spustnutých oklahomských turistických miest či na vidiek, vychádza najavo ohromujúca pravda a Libby sa ocitne tam, kde začala – na úteku pred vrahom.
Dômyselne zosnovaná zápletka v Temných miestach poteší každého milovníka kvalitného trileru – ale rovnaký pôžitok mu prinesie aj Flynnovej próza, neľútostná, drsná a výbojná.
Strhujúci hrôzostrašný príbeh od autorky, ktorá vie, ako na to.

Detaily o knihe

Názov: Temné miesta

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Uzasna kniha (Eva, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepsich knih, co som kedy citala. Od zaciatku, az do konca som bola v napati. Kniha citatela drzi a nepusti. Triler ako sa patri. S necakanym koncom. Po tejto knihe som siahla aj po ostatnych dvoch od autorky - Stratene dieva a Ostre predmety. No jedna kniha lepsia ako druha. Jednoznacne odporucam.

Skvelý thriller (Eva Gerleyová, 29.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam fanúšikom napätia,thrillerov a skvelo napísaných postáv,ktoré su trochu "messed up",každá nejakým spôsobom.Žiadny jednoznačný kladný hrdina.Kniha je písana zaujímavo- z pohladu hlav.postavy Libby-v sučasnosti a zaroven z pohladu jej matky Patty a brata Bena v ten oudný deň vrážd,rok 1985.

Kvalitný triler (Natália, 18.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Presne dnes má prísť do kín sfilmovaná verzia Temných miest a ja som si včera pozrela upútavku. Nemohla som skôr, pretože som nemala dočítanú knihu. Týmto vás vyzývam, aby ste si najprv prečítali knižnú predlohu. Upútavka na film sa mi zdá celkom chaotická. Ak by som nečítala dielo, vôbec nič by som z nej nepochopila a nevedela by som sa rozhodnúť, či si mám pozrieť film... A takto by som si nechala ujsť veľmi kvalitný triler.

:-) (Maria Hajšmanova, 1.6.2015) Odpovedať

Pretoze milujem v knihach napätie, podla obsahu vyzera tato kniha ako putave citanie, plne napätia a ocakavania :-) celkom rada by som ju mala vo svojej kniznici :-)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x