bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomný básnik: Vôňa túžby

Vydavateľ: KICOM - Richard Lunter (Richard Lunter - KICOM)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:47

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomný básnik: Vôňa túžby

Drahí priatelia, milovníci poézie, milovníci života a krásnych ľudských veršov. Básnická zbierka Tajomný básnik: Vôňa túžby je v poradí už treťou básnickou zbierkou a celkovo štvrtým literárnym dielom od slovenského autora Eddie W. Nicholasa.

Všetky verše tohto krásne literárneho diela, nabitého zmyselnou energiou, hovoria o láske a úcte k žene, k jej nežnosti a zmyselnosti, o pôvabe, proste o všetkom, čo napĺňa ľudské zmysly, o živote, o túžbe, o snoch, o realite, o prírode, ale aj o našom krásnom, milovanom Slovensku. Prevažná väčšina básní je ale o láske k žene. Všetky majú však niečo spoločné. A to je láska k životu a pravým hodnotám života. Práve v láske básnik vidí skutočný zmysel života. Žena sa stala symbolom krásy, silnou nekonečnou múzou a v objatí túžby vznikali aj verše tohto diela. Z toho plynie aj názov zbierky Vôňa túžby. Je to vôňa, ktorá počaruje naše zmysly, otvorí nielen bránu túžby, ale aj cestu k srdcu, otvorí ho a naplní jedinečným teplom lásky.
Básnická zbierka obsahuje 55 prevažne milostných a ľúbostných básní ako napr. Dotyk Venuše, Anjel na Zemi, Moja múza, Bohyňa, Žena, Bosá, Krehká, Moja drahá Kráľovná, Ruža a záhradník. Jemný nádych vášnivej lásky s ľahučkým opisom erotiky opisuje jedinečným krásnym spôsobom v básňach: Dotyky, Nahá, Mágia ženy, Vôňa tela.
Láska nemusí byť len duševná a fyzická, ale nájdete ju aj vo forme posolstva života a skutočných hodnôt. Tie autor poukazuje v básňach: Buď taká, akou chceš byť, Opäť začať veriť, Mať krídel pár, Život je motivácia, Chlapec v pruhovanom pyžame, Zastavte sa, Krásy života…
Veľmi jemným spôsobom odhaľuje svoje vnútro a opisuje lásku k domovine v básňach: Moje milované Tatry, Vôňa augusta, Dotyk prírody.

Zbierka bude obsahovať aj doteraz nezverejnených 15 básní ako napr. Sen o láske, Košíček ovocia posielam, Ľúbim tvoju dušu, Staromódny milovník, Moja drahá Kráľovná, Keď ťa vidím, Opitý láskou, Ruža a záhradník, Myšlienky, Slzy do ticha …
Názov básnického diela Tajomný básnik: Vôňa túžby je skutočným pohladením duše a mysle človeka. Verím, že táto zbierka básní obohatí nejednu ľudskú dušu, ale otvorí aj nejedno srdce.

Detaily o knihe

Názov: Tajomný básnik: Vôňa túžby

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x