bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Život v hriechu

Vydavateľ: Artis Omnis, s.r.o. (Artis Omnis, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:240
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:56

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Život v hriechu

Historický román Život v hriechu jenevšedný príbeh o láske, zrade, odvahe a vzácnej relikvii z čias stredovekého Talianska, keď sa hrdinské, ale aj zvrhlé činy rytierov, často zaslepených bezohľadnosťou a túžbou po moci, nezmazateľne zapísali do dejín.
Odohráva sa krátko po Druhom lateránskom koncile, ktorý nielenže ukončil pápežskú schizmu, ale bol na ňom uzákonený aj povinný celibát kňazov a ich manželstvá boli zrušené. Popri intrigách vo vtedajšej spoločnosti odhaľuje príbehy troch hlavných predstaviteliek – Adelasy, Arianny a Alessandry, ktorých život v nemalej miere ovplyvní jeden a ten istý muž.
Ako sa samy vyrovnajú s úderom osudu, keď práve tí, ktorí im mali podať pomocnú ruku, ich najukrutnejšie zrania? A k akej najposvätnejšej kresťanskej relikvii, o ktorej sa traduje, že má magickú moc, sa dostali obdivovaní, ale aj toľko ráz hanení templárski rytieri?

Detaily o knihe

Názov: Život v hriechu

Objednávací kód NA352278

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Čítanie príbehu je sviatkom (Erika Jarkovská, 29.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Začítať sa do príbehov Evy Avy Šrankovej je pre mňa vždy sviatok. Robím tak, keď som si istá, že mám na čítanie dostatok času, že ma nik nebude vyrušovať a môžem si príbeh dostatočne vychutnať (niekedy si k nemu uvarím aj kávu). A potom s akousi trémou aj očakávaním otvorím knihu, ako keby som držala v rukách vzácnu relikviu. Doteraz som v jej príbehoch vždy našla niečo, čo oblažilo moju dušu a v tomto uponáhľanom svete plnom iných starostí ju aj pohladilo. Rada "cestujem" v čase a príbehy tejto autorky sú k tomu ako stvorené. Tak tomu bolo aj tentoraz. Popri zaujímavom, dobre vystavanom, spletitom príbehu oceňujem naštudovanú a do príbehu premietnutú históriu, reálie, zaujímavé dialógy (najmä mužských postáv), hru autorky s detailami - príbeh bol (ako je už u nej zvykom) plný farieb, vôní, chutí, drobných detailov a postrehov, vytvárajúcich zmysluplnú mozaiku. Opäť som si po prečítaní potvrdila majstrovstvo Evy Avy Šrankovej, zanietenej pre písanie takýchto príbehov s vysokou výpovednou hodnotou, ktoré na čitateľa dýcha z každej vety. Bol by hriech, keby sa jej láska k písaniu, pretavená do príbehu, nedostala na verejnosť, pre mňa je v tomto na slov. trhu jedinečná. Niektoré skutočnosti či postavy príbehu som si hľadala na nete - a to ma baví. Na niečo nové od tejto autorky som čakala netrpezlivo a teší ma, že som sa dočkala. Opäť sa ma nepriamo dotkla krása a ja jej za to zo srdca ďakujem. :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x