bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hrdina

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hrdina

Alexa Hollandová vždy pokladala svojho otca za hrdinu, ale iba do chvíle, keď odhalí, že ona a jej matka nie sú jeho jedinou rodinou. Zrazu sa zrútia všetky jej istoty, a preto chce od základov zmeniť svoj život. Začne si budovať vlastnú identitu, nechce mať nič spoločné s desivým tajomstvom, ktoré sa práve dozvedela. Náhoda jej do cesty postaví Caina Carrawaya, ktorému jej otec takisto zničil detstvo a pre ktorého Caine prišiel o rodinu. Rozhodne sa pomôcť mu, ale on jej pomoc odmieta. Začne pracovať ako jeho osobná asistentka, lenže stále to medzi nimi iskrí. Caine totiž vie, že nikdy nebude tým rytierom, ktorého Alexa hľadá. Chce, aby ho nenávidela, svojím správaním ju irituje a očakáva, že sa zvrtne a odíde preč...

Z anglického originálu Hero (New American Library, Penguin Group
(USA) LLC, New York 2015) preložila Andrea Vargovčíková.

Dostupné verzie titulu

Hrdina Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hrdina

Originálny názov: Hero

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

oddychovka (Lenka, 26.2.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prijemna romanticka oddychovka, ktoru precitate za jeden vecer. Autorka nesklamala ani tentokrat. Mna bavia jej knihy.

Nesklamala :) (Eliška, 2.9.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Mám rada knižky od tejto autorky, v mojej knižnici mám všetky jej knižky, ktoré vyšli v sk preklade, a teda s mojou zbierkou jej kníh určite neskončím. Páči sa mi Youngovej štýl písania, knižky sa čítajú ľahko, nestratíte sa v deji, je to také oddychovejšie čítanie, ale práve pri takejto knižke človek môže úplne vypnúť. Je pravda, že táto knižka je úplne iná ako séria Dublin Street, a na začiatku som mala menšie obavy, ale knižka za tými predchádzajúcimi nezaostáva. Teším sa na ďalšie knižky :)

Autorka nesklamala (Slávka Beňáková, 6.7.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som zistila že od tejto autorky vyšla nová kniha, hneď som si ju objednala. Po serii kníh s názvom ulíc som bola veľmi zvedavá o čom a o kom bude táto kniha, nakoľko som bola veľmi smutná že seria s názvom ulic už skončila. Ako som očakávala kniha ma vôbec nesklamala. Veľmi krásny príbeh na aký sme zvyknutý od tejto autorky. Tak isto sa kniha veľmi ľahko číta a to sa veľmi páči na knihách od tejto autorky. A ako mam rada na konci sme si mohli prečitať aj ako to bolo po rokoch. Túto knihu vrelo všetky odporúčam, ktorý majú radi moderné romány a tak isto vam odporúčam všetky knihy od tejto autorky, oplatí sa kúpiť. Už sa tešim na ďalšie knihy od tejto autorky.

oddychovka (Barbora, 24.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Hrdina bol po "ulicovej" sérii autorky príjemným prekvapením, aj keď by sa téma už mohla zdať vyčerpaná a v podstate neprišla s ničím novým. Ale štýl písania je chytľavý, takže keď začnete čítať, už ju nepustíte z ruky :)

Nesklamala (Martina, 19.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne sa kniha pacila bola super, mala dej pekny pribeh dobre sa citala bolo v nej vsetko laska,sklamanie,sex a mensie tajomstvo hlavneho hrdinu.nelutujem ze ju kupila.citala som od nej este jednu ale ta sa mi zdala slabsia oproti tejto.Odporucam precitat.

Hrdina (niktoska, 15.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Bolo to dobré, ale oproti sérii On Dublin street to bol len slabý odvar. Príbeh celkom fajn, ale stále mi tam niečo chýbalo. Dialógy mi pripadali nedotiahnuté. Postavy boli akési nereálne niekedy som celkom nechápala prečo robia to čo robia. Miestami som mala pocit, že to bol skok sem skok tam. Príbeh Henryho a Nadie bol úplne zbytočný. Buď mu mala dať autorka väčší priestor alebo tam ani nemusel byť.

E-kniha (L., 25.5.2016) Odpovedať

Dobry den, kedy bude v predaji e-kniha? Obcas vyjde e-knha skor ako tlacena. Nebude to aj teraz?

e-kniha (Jana Uherčíková, 2.6.2016) Odpovedať

Dobrý deň, žiaľ toto nie je ten prípad. E-kniha vychádza 2O. júna a rovno v skvelej akcii za 6,70€
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Náhle som narazila chrbtom do steny. Caine ma obkľúčil a rukami sa oprel nad mojou hlavou o stenu. Z očí mu sršali emócie. „Nemyslím si, že mi nesiahaš ani po päty,“ zasyčal.
Šok z toho, ako ma zabarikádoval, ma schladil. „Tak prečo si taký krutý?“ zašepkala som.
V očiach sa mu mihli výčitky svedomia. „Nemyslel som... Jednoducho som nechcel, aby si bola... s ním.“
Ohromil ma.
Zadržala som dych a potom pomaly vydýchla. Nepomyslela som na to, ale... Všimla som si jeho temný pohľad a v ňom okrem hnevu ešte niečo. „Žiarliš?“
Zaťal zuby.
Srdce sa mi prudko rozbúšilo. Už som si neovládala dych. Hľadeli sme si do očí, dotýkali sa horúcimi telami. Zabudla som, kde som. Vnímala som iba jeho.
„Cai...“
Pritisol mi pery na ústa a umlčal môj výdych od úžasu aj vzrušenia. Vôňa jeho kolínskej, horúca pokožka a jeho ostrá chuť... to všetko ma premohlo, keď ma jednou rukou schytil vzadu za krk a druhou mi kĺzal po bruchu...

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x