bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Scotland Street

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Dublin Street (5.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Scotland Street

Shannon MacLeodová má smolu na mužov. Bodaj by nie, keď ju priťahujú potetovaní svalovci so zvodným pohľadom, ktorý neveští nič dobré.
Shannon si už prešla niekoľkými nevydarenými vzťahmi, posledný priateľ jej však pripravil ten najhorší budíček. Z nepríjemného zážitku sa ešte dlho spamätávala a odvtedy má mužov plné zuby – zvlášť tých zlých.
Cole Walker predstavuje presne ten typ, ktorému sa chce Shannon vyhnúť – je príťažlivý, potetovaný a namyslený. Za drsným výzorom sa však skrýva dobré srdce a Cole navyše hľadá tú pravú. Keď sa mu do cesty pripletie rozkošná ryšavka, nezaváha a zaútočí na jej zlomené srdce.
Lenže minulosť nespí a pripomenie sa práve vtedy, keď to človek najmenej čaká.

Z anglického originálu Echoes of Scotland Street (New American
Library, New York, 2014) preložila Andrea Vargovčíková.

Dostupné verzie titulu

Scotland Street Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Scotland Street

Originálny názov: Echoes of Scotland Street

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Skvele (Hajnalka Čopáková, 24.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila hneď po jej vydaní, nakoľko od vydania Dublin Street som sa tešila na každú ďalšiu knihu. Páči sa mi autorkin štýl, ani v jednej z jej kníh nebola núdza o humor, romantiku, napätie ale nechýbali ani smutné a často neuveriteľné životné príbehy hrdinov. Na príbeh Cola som sa už veľmi tešila a bola som zvedavá ako sa jeho postava vyvynie. Ako sa zo skvelého, statočného a milého chlapca so srdcom na správnom mieste stane muž. A Veru som sa v ňom nesklamala... Sexi, potetovaný Muž so srdcom zo zlata, so zmyslom pre humor a v neposlednom rade zmyslom pre zodpovednosť, napriek jeho neľahkému detstvu. Príbeh Cola a Shannon som si vychutnala rovnako ako predchádzajúce príbehy, ale predsa to nebolo celkom to isté... Dúfam, že sa dočkáme aj ďalších takýchto príbehov od tejto autorky (napríklad by som si celko, rada prečítala aj o Loganovi - Shannoninom bratovi, alebo by bola zaujímavá aj kniha o Declanovi - ako svoju početnú rodinu vidí on ako najmladší zo súrodencov :)))

Zmiešané pocity (Barbora Paulovičová, 15.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Na vyvrcholenie série Dublin street som sa neskutočne tešila. Po miernom sklamaní z predchádzajúcej knihy, som sa už nevedela dočkať príbehu Cola. On bol totiž moja srdcovka :-) no zostala som trošku sklamaná. Možno som dpfala, že kniha bude podaná z jeho pohľadu a teda aspoň jeden diel, v ktorom by sme nahliadli do hlavy krásneho muža. No skôr ma asi sklamal "výber" jeho životnej lásky. Rozpoltená, miestami hlúpa Shannon, ktorú som si vôbec neobľúbila sa mi nehodí k zlatému, milému, krásnemu a statočnému Coleovi. Netvrdím, kniha nebola zlá. Čítala sa ľahko. Ale nebolo to ono. Akoby autorka po Jamaica Lane stratila "šťavu". Knihu hodnotím ako priemer a aj napriek tomu, že nepatrí medzi moje top knihy, raz sa k nej opäť vrátim.

výborna (V. Berdáková Pavlík, 30.3.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne osobne sa táto kniha veľmi páčila. Krásna romantika, vtipná a páči sa mi, že mám prečítané všetky tak poznám aj ostatných čo sa v knihe spomínali....verím, že autorka ešte neskončila..

e-book (Iveta, 14.1.2016) Odpovedať

Bude k této knize taky e-book, pokud ano, kdy?

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Chalanov ako ty nemôžem ani vystáť,“ vyštekla som jedovato. Cole prekvapene ustúpil. „Krásavcov, ktorí si namýšľajú, že im padne k nohám každá žena, vďačná aj za omrvinku ich pozornosti. Ja však nie. Sukničkármi ako ty opovrhujem. Nemám vás rada. Neverím vám. Za očarujúcim úsmevom sa ukrývajú prázdne sľuby. Nemáš mi čo ponúknuť, ani nijakej žene, s ktorou odušu flirtuješ. No na rozdiel od iných dievčat som dosť bystrá, aby som ťa prekukla.“ S prerývaným dychom som uzavrela: „Si nula.“
Len čo som to vypľula, oľutovala som to. Ten výraz na jeho tvári... ničomu nerozumel. Nehovorila som ľuďom takéto škaredé slová. To som nebola ja.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x