bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Harry Potter 7 - A dary smrti, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Harry Potter (7.diel z 7)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:624
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Harry Potter 7 - A dary smrti, 2. vydanie

Harry čaká na Privátnej ceste. Fénixov rád prichádza, aby ho čo najbezpečnejšie presunul preč od Voldemorta a jeho pomocníkov. Ale čo bude Harry robiť potom? Ako má splniť dôležitú a zdanlivo nemožnú úlohu, ktorú mu zanechal profesor Dumbledore? Okrem nich však musí čeliť pokušeniu, ktoré prenasledovalo čarodejníkov po niekoľko generácií. Dá sa zlákať túžbou po Daroch Smrti?

Z anglického originálu Harry Potter and the Deathly Hallows (Bloomsbury Publishing Plc, 38 Soho Square, London 2007), preložila Oľga Kralovičová.

Detaily o knihe

Názov: Harry Potter 7 - A dary smrti, 2. vydanie

Originálny názov: Harry Potter & The Deathly Hallows

Objednávací kód NA202631

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Harry Potter (František Baláž, 10.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harry Potter jednoznačne je moje celé detstvo!!!! :) Pamätám si ako začínal v knihách, ako sa napĺňali kinosály, keď mal premiéru v kine. Ja som si užil v kine Väzen z azkabanu a nepamätám sa kedy si bol taky spokojný a šťastný :) Ale vráťme sa ku knihe, Harryho čítam už od detstva a vždy sa rad k nemu vraciam, každý rok prečítam celú sériu. Užívam si jeho dobrodružstvá, kúzla, draky metlobal :) vedel by som sa úplne ponoriť do jeho magického sveta plný kúziel....asi najobľúbenejšia knižná séria ku ktorej sa rad stále vraciam a vrelo odporúčam :)

HP (Radoslav, 25.4.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je lepsie spracovana nez filmova adaptacia. Odporucam.

Dojímavý koniec obľúbenej série (Veronika Markovičová, 12.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Koniec! Koniec jednej z najlepších knižných sérií aké na svete existujú. Koniec sedemdielneho príbehu o veľkom čarodejníkovi. Ale naozaj vydarený koniec. Pred pár minútami som položila z ruky dočítanú poslednú knihu z tejto séria a ešte stále mnou lomcujú emócie. Emócie také silné, že momentálne nerozmýšľam nad ničím iným, len nad touto knihou. Pani Rowlingová je naozaj Pani spisovateľka, ktorá vie dokonale vtrhnúť čitateľa do deja. Siedma kniha je podľa mňa najemotívnejšia zo všetkých. Stislo mi srdce pri každej smrti postavy, s ktorou sme sa v sérii dlho predtým stretávali. Zovrelo mi žalúdok, keď som čítala o boji, ktorý sa odohrával v čarodejníckej škole. Zároveň som fandila Harrymu a jeho priateľom v boji s Voldemortom. Posledné kapitoly, ktoré som práve dočítala, som hltala rýchlosťou blesku. Aj keď viem, ako sa príbeh nakoniec skončí, pretože už mnohokrát som videla film, dychtivo som čakala čo sa bude diať ďalej. Záver knihy je naozaj dynamický, nedovolí vám odložiť knihu z ruky až do chvíle, keď si neprečítate poslednú vetu. Záverečná kapitola je oproti predchádzajúcim pokojná, ba dokonca v niektorých momentoch až vtipná, no mne sa práve pri tejto kapitoly spustili slzy. Bolo mi smutno, že sa končí príbeh chlapca, s ktorým som bola od jeho jedenástich rokov, s ktorým som zažívala jeho dobrodružstvá, víťazstvá, ale aj prehry. Klobúk dole pre Pani spisovateľkou, ktorá nás na chvíľu vytrhla z reality a umožnila nám ponoriť sa do sveta čarodejníkov a čarodejníc. A keď sa chcete na chvíľu vrátiť k detstvu, zažiť dobrodružstvá a nakoniec sa nechať unášať vlastnými emóciami, celú túto sériu vám rozhodne odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x