bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vymyslela som si ťa

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vymyslela som si ťa

Stredoškoláčka Alex je schizofrenička a každý deň zvádza ťažký boj, aby rozoznala skutočnosť od halucinácie. Napriek ťažkému ochoreniu je Alex pevne odhodlaná zachovať si zdravý rozum a ísť na vysokú školu. Vernými spoločníkmi na jej neľahkej ceste sú fotoaparát, magická guľa a jej mladšia sestra Charlie, ktorá ako jediná pri nej stojí za každých okolností.
Všetko sa vyvíja nádejne, ale potom sa začne nový školský rok a ona stretne Milesa, chalana, pri ktorom sa jej rozbúši srdce. Je naozaj skutočný? Nevymyslela si ho? Skôr ako spozná pravdu, nájde si nových priateľov, povymetá večierky, zamiluje sa a zažije všetky slasti a strasti tínedžerského života. Alex je naučená žiť vo svojom svete. Zvládne aj ten náš?

Z anglického originálu Made You Up
(Greenwillow Books, New York 2015) preložila Lucia Hlubeňová.

Dostupné verzie titulu

Vymyslela som si ťa Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Vymyslela som si ťa

Originálny názov: Made You Up

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (8)

Hodnotenie čitateľov

stretnutie (Linens, 1.12.2020) Odpovedať

Ďakujem Dr. Wazobia za vaše skutočné kúzla. To je skutočne úžasné a šokujúce a nič také som v živote nezažil. Pred kontaktovaním doktora Wazobia som sa pokúsil všetkými možnými prostriedkami, ako získať späť svojho manžela, ale v skutočnosti som si uvedomil, že na mňa nič nefunguje a že moja manželka voči mne vyvinula veľkú nenávisť. Myslel som si, že už nie je nádej na opätovné stretnutie s rodinou, pretože ma vyhnali z domu. Ale keď som čítal dobré recenzie o práci Dr. Wazobia, rozhodol som sa, že to skúsim a urobil som všetko, čo mu dal, a dôveroval mu a nasledoval ho jeho pokyny, a dal mi svoje slovo presne tak, ako to zaručil medzi týždňom, a to presne vtedy, keď mi manželka zavolala a ospravedlnila sa. . Teraz sme šťastnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko sa zdá byť dokonalé, skutočné a veľmi prirodzené. Ďakujem veľmi pekne za vaše autentické a nespochybniteľné kúzla. Ďakujem Dr. Wazobii za pomoc. Ak potrebujete pomoc v manželstve alebo v nefunkčnom vzťahu, obráťte sa na Dr. Wazobiu o duchovnú podporu. E-mail: drwazobiatemple@gmail.com alebo mu zavolajte / WhatsApp: +2349060785579 tu

Úchvatné (Katarína, 27.1.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Geniálna kniha na príjemné chvíle. Kniha kde autorka využila niekoľko zvratov a stále mala s čím prekvapiť. Keď sa do tejto knihy pustíte neodtrhnete od nej pohľad. Naozaj najlepšia kniha akú som v poslednom období čítala...

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Nahla som sa dopredu a pobozkala som ho. Nemyslím, že to pochopil.
Keď som sa ho dotkla, stuhol. Samozrejme, neznášal, keď sa ho niekto dotýkal. Mala som sa opýtať. Mala som sa opýtať, mala som sa opýtať... No potom som pocítila, ako z neho začalo sálať teplo s narastajúcou intenzitou. Končekmi prstov mi prešiel jemne po krku. Srdce mi šlo vyskočiť z hrude. Odskočila som od neho. Lúč mesačného svetla mu rozsvietil oči ako neónové žiarovky.
„Prepáč,“ povedala som. Postavila som sa a ponáhľala som sa späť do húštiny, aby som našla bejzbalovú pálku. Zmätene som premýšľala, čo si mám o všetkom myslieť.
Stále tam sedel, keď som s potknutím vyšla späť na štrkovú cestu.
„Takže, ehm.“ Zuby mi drkotali, mala som stiahnutý žalúdok a zovreté hrdlo. „Tak sa asi vidíme v pondelok.“
Nepovedal nič.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x