bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Veľká kniha receptov pre váš mixér

Vydavateľ: Eko - Konzult (RNDr. Ján Bienik CSc. - Eko - Konzult)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:246
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:56

Lepšia cena: 6,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 6,88 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,- €
Ušetríte: 1,12 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Veľká kniha receptov pre váš mixér

Desiatky rýchlych a zdravých receptov pre váš mixér. Čerstvé a zdravé nápoje, smoothies, koláče, detské maškrty, polievky, rýchly chlieb, bezlepkové pečivo, dezerty a ďalšie vynikajúce mixované recepty.

Moderný kvalitný mixér je v dnešnej dobe nepostrádateľnou súčasťou každej domácnosti. Bez ohľadu na to, či ide o mladú rodinku s dieťaťom, veľkú viacgeneračnú rodinu, alebo mladú ženu či muža, žijúcich single. Rýchlosť a jednoduchosť prípravy najrozmanitejších jedál pomocou kvalitného mixéru, ocenia skôr či neskôr všetci, ktorí si ho kúpia a naučia sa využívať jeho všestranné možnosti použitia a praktické výhody.
Výhody mixéru ocenia rovnako mladé mamičky pri príprave najrozmanitejších detských pokrmov potrebných pre novorodencov až po rafinované maškrty pre väčších nezbedníkov. Mixér je mimoriadne výhodný nielen pre mladé ženy, ktoré sa snažia racionálne stravovať a udržiavať si líniu, alebo držia nejakú skrášľovaciu či zdravotnú diétu, ale aj pre mladých mužov, ktorí tvrdú trénujú a potrebujú naberať svalovú hmotu, ale aj pre všetkých tých, ktorí jednoducho nemajú času navyše a potrebujú rýchlo si pripraviť niečo zdravé a výživné na konzumáciu.
Na stránkach knihy nájdete nielen inštrukcie a návody ako mixér správne používať, ale aj bohatý receptár na prípravu rôznych pokrmov. Príručka by vám mala byť spoľahlivým sprievodcom nielen pri vašich prvých krokoch s novým mixérom, ale aj bohatým prameňom pre rozvoj vášho kulinárskeho majstrovstva.
Nechajte sa inšpirovať a hor sa do toho!

Detaily o knihe

Názov: Veľká kniha receptov pre váš mixér

Objednávací kód NA340875

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Denný pomocník (Margita, 9.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi ma zaujala táto kniha. Keďže som zástankyňa zdravého životného štýlu a zdravej výživy, kniha sa mi hodí, pretože mi urýchľuje so svojimi nápadmi a neoceniteľnými radami prácu. Ani som nevedela na aké rôzne pokrmy môžem využívať mixér, ale „Veľká kniha receptov pre váš mixér“ ma dokáže usmerňovať a spestriť dni. Knihu odporúčam všetkým tým, ktorí sa chcú zdravo stravovať a na sto percent vyťažiť zo svojho mixéra maximum. Skrátka nechať sa viesť a inšpirovať učiteľkou knihou.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x