bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Shred - Revolučná diéta

Vydavateľ: Timy Partners (TIMY PARTNERS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:275
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Shred - Revolučná diéta

SHRED je revolučný stravovací plán kombinujúci viacero stratégií s cieľom pomôcť užívateľom schudnúť, zvýšiť si sebaistotu a zlepšiť celkovú pohodu. Na rozdiel od mnohých iných programov zameraných len na počet kilogramov, ktorých úbytok sa ukáže na váhe, SHRED zlepšuje aj ďalšie zdravotné faktory, ako sú zníženie rizika vysokého krvného tlaku, zmenšenie hrozby cukrovky a zlepšenie energetickej hladiny.

Pri takom množstve programov, aké sú k dispozícii, sa natíska otázka, prečo by ste si spomedzi mnohých obľúbených diét mali vybrať práve SHRED. Odpoveď je jednoduchá. SHRED dovoľuje jesť normálne jedlo, ktorého cena nie je vysoká. Veľmi ľahko si ho osvojíte a nevyžaduje od vás, aby ste boli dokonalí, keď ho chcete úspešne zvládnuť. Ďalším dôležitým hľadiskom, ktoré ocenili mnohí SHREDDERI, je, že diétu si môžete upravovať podľa toho, aké výsledky sa usilujete dosiahnuť, alebo na základe svojich prípadných stravovacích preferencií. Zistíte, že zámena jedál pri diéte nielenže je povolená, ale je aj vítaná, lebo tým v nijakom prípade nezmaríte svoj úspech.

Veľa programov vám pomôže schudnúť, ale iba v máloktorom sa primeraná vyváženosť náročnej výzvy spája s tým, že nekladie veľké nároky na dlhodobejšie dodržiavanie tejto diéty. Hlavný problém mnohých stravovacích plánov je ten, že hoci pomôžu užívateľom schudnúť, sú natoľko extrémne, ťažké či nepohodlné, že ľudia, čo držia diétu, nevedia dodržiavať pokyny dlhšie obdobie. Vo chvíli, keď prestanete držať diétu, kilogramy, ktoré ste schudli, sa akoby z pomsty navŕšia naspäť.

To však nie je prípad diéty SHRED. Sledované osoby, ktoré vyskúšali prvé verzie programu, väčšinou opakovane hlásili, že na rozdiel od iných diétnych plánov, akým sa v minulosti podrobili, si vedia predstaviť, že by diétu SHRED držali navždy. Veľa princípov v práci s diétou SHRED vedie k obrovskej úspešnosti, akú mnohí ľudia zažívajú. Na najvyššom mieste zoznamu je jej jednoduché používanie: každý deň je starostlivo naplánovaný, takže je tu minimálna potreba rozmýšľať o tom, čo funguje, a čo nie. Viacerí respondenti pri otázkach o programe poskytujúcom najväčšiu flexibilitu pri výbere jedla, ktoré môžu jesť, hovoria, že priveľká flexibilita v skutočnosti zvyšuje náročnosť diéty. Považujú to za veľkú dilemu, keď majú pred sebou taký široký výber. SHRED podrobne opisuje každé jedlo, ktoré počas šiestich týždňov skonzumujete, ale zároveň poskytuje veľký priestor na zámenu jedál, takže ak chcete, môžete ich presúvať.

SHRED je šesťtýždňový program. Pokojne môžete držať túto diétu aj dlhšie, ale každých šesť týždňov predstavuje jeden cyklus. Na základe svedectiev stoviek SHREDDEROV, ktorí vyskúšali tento program a poskytli nám spätnú väzbu, sa priemerný úbytok hmotnosti za jeden cyklus pohybuje medzi 8 a 11 kilami. Podobne ako pri iných stravovacích programoch sa výsledky u ľudí líšia. Dôvody sú rozličné, ale väčšmi než pri iných diétach, ktoré som vytvoril alebo poznám, som veľmi spokojný s postupnosťou chudnutia.

SHRED patrí k najľahším programom poskytujúcim najlepšie výsledky. Moja práca spočíva v tom, že zložité princípy chudnutia rozkladám na jednoduché stratégie, ktoré sa dajú ľahko uplatniť. Nebudete musieť rozmýšľať o ničom, čo robíte pri držaní diéty SHRED. Keď prechádzate šesťtýždňovým cyklom prvý raz, budete všetko robiť v presnom poradí, aké som navrhol. Z mnohých príčin som celý sled zoradil tak, ako je zoradený. Na dosiahnutie maximálneho úspechu sa odporúča prísne dodržiavať uvedené poradie.

Každý týždeň je navrhnutý veľmi podrobne. Stačí sledovať jedlá a v prípade potreby ich niečím nahradiť. V 9., 10., 11. a 12. kapitole nájdete vyše dvesto občerstvení a vyše päťdesiat receptov na smoothies, kokteily a polievky. Môžete používať moje návrhy, alebo si nájdite vlastné. Kľúčom však je, aby ste sa ubezpečili, že všetko, čo skonzumujete, je v súlade s pokynmi stanovenými na začiatku každého týždňa a s pokynmi, ktoré sú súčasťou denného plánu.

Detaily o knihe

Názov: Shred - Revolučná diéta

Objednávací kód NA340313

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x