bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Strážca majáka

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Strážca majáka

Camilla Läckberg je kráľovnou švédskej krimi. Po šiestich úspešných bestselleroch čitateľom ponúka pokračovanie príbehov s hlavným hrdinom policajným inšpektorom Patrikom Hedströmom. Ten sa po dlhej práceneschopnosti vracia do zamestnania. No len čo sa zjaví v kancelárii, poveria ho novým prípadom. Niekto zozadu do hlavy strelil muža v jeho vlastnom byte. Obeť sa volá Mats Sverin a bol to príjemný a v meste obľúbený ekonomický riaditeľ komunálneho úradu. Patrik mapuje jeho život a postupne sa ukazuje, že sa v ňom skrýva veľa tajomstiev a záhad. Prečo bezhlavo zutekal z bývalého miesta v Göteborgu a zakotvil vo Fjällbacke? A je to naozaj číra náhoda, že sa do Fjällbacky vrátila aj Annie, jeho láska z mladosti? Dlhé roky sa nekontaktovali, no Annie sa odrazu zjavila so synom na Sivom ostrove neďaleko Fjällbacky, ktorý kedysi obývali celé generácie jej rodiny. Ale aj ostrov má svoje tajomstvá. Tunajší obyvatelia ho prezývajú Ostrov prízrakov a hovorí sa, že na ňom prebývajú mŕtvi, lebo chcú čosi rozpovedať živým.

Detaily o knihe

Názov: Strážca majáka

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Strážca majáka (Henrieta, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia výborná kniha od skvelej autorky, ktorá asi nikdy nesklame. Dnes dočítaná kniha Strážca majáka, ktorú určite odporúčam. Zas a opäť nesklamala. Knihy z tejto série sú úžasné, veľmi dobre sa čítajú, neviem sa od nich odtrhnúť a majú čestné miesto v mojej knižnici. Autorka patrí medzi moje srdcovky.

Lackberg (Martin Simides, 2.2.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Ďalšia skvelá knižka od C.Lackberg. Trošku zmena oproti predchádzajúcim knihám, ale nie k horšiemu :) Mne sa v podstate páčila ale nemám rád miestami takú mystickosť /duchovia/, ale inak úplne ok. Môžem len odporúčať

Minulosť si nás vždy nájde ... (Simona Poliaková, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
... áno, taký pocit som mala po prečítaní Strážcu majáka. Ak autorkine knihy poznáte, máte sa na čo tešiť. Aj v tomto príbehu sú krásne a zrozumiteľne prepletené životy hrdinov, ktorých už poznáme s postavami, ktoré sa nám pomaly vynárajú :) Autorka necháva s chuťou stránku po stránke vyplávať na povrch skrývanú minulosť. Práve to dodáva príbehu šťavu a lesk. Keď už máte pocit, že napätie dlhšie nevydržíte, nechá Vás oddýchnuť popisom bežného, chvíľami až nudného policajného vyšetrovania. Tentokrát sa dej nedotýka Patrikovej rodiny v takom rozsahu ako sme zvyknutí, čo beriem ako plus. V knihe je však veľa smutných osudov a po jej dočítaní zaplaví človeka pocit stiesnenosti. Pre mňa jednoznačne najlepšia, ale aj najdepresívnejšia kniha autorky :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x