bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako funguje Google

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako funguje Google

Predseda predstavenstva a bývalý výkonný riaditeľ Googlu Eric Schmidt, rovnako ako bývalý senior viceprezident Jonathan Rosenberg prišli do Googlu pred viac ako desiatimi rokmi ako skúsení manažéri. Už vtedy bola firma známa tým, že všetko robí inak. Ak chceli Eric s Jonathanom uspieť, museli sa od základov znova naučiť všetko o manažovaní a obchode. Dnes je Google celosvetovou ikonou, ktorá svojimi inováciami posúva hranice možného. Ako funguje Google je zábavne a ľahko napísaný „šlabikár“ toho, čo sa Eric s Jonathanom naučili počas budovania spoločnosti. Autori vysvetľujú, ako technológie zmenili rovnováhu moci a tá sa presunula od firiem k zákazníkom, ako aj to, že jediným spôsobom, ako v ustavične sa meniacom prostredí uspieť, je vytvoriť lepšie produkty a prilákať nový „typ“ všestranných zamestnancov. Tých Eric s Jonathanom nazývajú „šikovní kreatívci“. Autori sa v knihe zameriavajú na firemú kultúru, stratégiu, vyhľadávanie talentov, proces rozhodovania, komunikáciu, inovácie, pričom svoje manažérske zásady („Konsenzus si vyžaduje nesúhlas,“ „Vyhoďte podliakov, ale o divy sa bite“) dopĺňajú historkami, ktoré doteraz kolovali len v kuloároch spoločnosti Google. V dnešnej rýchlej dobe môžete v podnikaní uspieť len tak, že prilákate šikovných a kreatívnych ľudí a vytvoríte pre nich prostredie, v ktorom môžu vyniknúť a rásť. Ako na to vám prezradí táto výnimočná kniha Ako funguje Google.

Z anglického originálu How Google Works (Grand Central Publishing, New York 2014) preložil Matej Duman

Dostupné verzie titulu

Ako funguje Google Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Ako funguje Google

Originálny názov: How Google Works

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

je to fenomén (TheMaroS, 7.8.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
predstavte si "digitalizáciu" na Slovensku - a tu si prečítate, ako to robia skutoční profíci veľmi inšpirujúce pre každého nie len v IT biznise

noro (noro.gregor, 25.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
uvedenu knihu som dostal ako narodeninovy darcek, no musim priznat ze som ju cital az kym som neskoncil na poslednej strane. klobuk dolu je to neuverielna kniha ktora popisuje firemnu kulturu jedneho z najvacsich gigantov. pri citani mate miestami pocit ze ste sucastou prijimacieho konania ked sa hladal produktovy manazer atd. urcite je to skvela kniha vrelo odporucam hlavne manazerom ktory sa hraju na manazerov. je tam vela uzitocnych postrehov a rad ako by sa mal riadit podnik. fakt skvele.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x