bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Telo ako posilňovňa pre ženy

Vydavateľ: Timy Partners (TIMY PARTNERS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:138
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 8,39 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,59 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,99 €
Ušetríte: 1,40 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Telo ako posilňovňa pre ženy

„Po rozhovoroch so ženami celej krajiny o ich cieľoch vo fitnese a o ich cvičebných praktikách sa mi zdá, že jednou z najväčších prekážok mať štíhle a pevné telo je pre ne zdráhanie zamerať sa na vlastné potreby. Pokiaľ ide o rodinu a/alebo kariéru, veľa žien je teraz oveľa viac vyťažených ako kedykoľvek predtým. Tak sa sústredili na iných, že majú málo času pre seba.

Iróniou je podľa mňa najmä toto: Dávať tak veľa zo seba ľuďom naokolo môže ženám ich život skôr skomplikovať ako zjednodušiť. Určite to platí najmä v prípade vášho dlhodobého zdravotného stavu. Pozrite sa na to takto: Naozaj chcete, aby vás vaši milovaní nenavštevovali doma, ale v nemocnici? Chcete, aby vás vaši vnuci poznali iba ako starú mamu sediacu v kolieskovom kresle? Keď sa zameriavate na iných na úkor vlastného zdravia, je to ako nekonečne sa opakujúca hra bez konca, v ktorej nikto nevyhráva. Svoj čas a energiu míňate starostlivosťou venovanou iným, tí však budú musieť neskôr venovať svoj čas a energiu staraniu sa o vás. Vy ste si limitovali svoj životný potenciál preto, aby oni mohli pokojne žiť, ale keď príde ich čas, aj oni narazia na podobný limit – nebudú sa starať len o ďalšiu generáciu, ale aj o vás.

Hoci neexistuje žiaden prameň mladosti, cvičenie opakovane dokazuje, že má k nemu najbližšie. Posilňovaním a zoštíhľovaním si dláždite cestu pre jasnejšiu a istejšiu budúcnosť všetkých okolo vás. Nestarajte iba o ich šťastie, starajte sa aj o svoje.“

Detaily o knihe

Názov: Telo ako posilňovňa pre ženy

Objednávací kód NA339459

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super (niki, 17.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
nemám rada knihy o cvičení, uprednostňujem samotné cvičenie pred čítaním takýchto kníh :D ale Telo ako posilňovňa pre ženy je iná... nájdete v nej skvelé rady aj o výžive (vrátane pred a po tréningu) a cvičebné programy na každý týždeň. je dobré si program naštudovať pred samotným cvičením (bola by hlúposť zakaždým sa pristaviť pri knihe že čo ďalej), prezrieť si vopred takisto cviky a variácie potrebné k danému programu, pripraviť si stopky a už len cvičiť. výhodou je, že cviky sú prispôsobené tak, aby ste ich mohli cvičiť doma aj bez akéhokoľvek náradia s využitím toho, čo má každý z nás po ruke- napr. dvere :) a práve TOTO ma na knihe zaujalo najviac. totižto som si doma bez činiek nevedela predstaviť cvičiť povedzme chrbát. teraz už viem ;)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x