bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Babička, rozprávaj

Vydavateľ: PharmDr. Kopřivová Monika (Familium, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:132
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 19,24 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 19,69 € (vrátane DPH)
Bežná cena:22,90 €
Ušetríte: 3,21 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Babička, rozprávaj

Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť, keď bola malá; akí boli jej rodičia a prarodičia; kde sa hrávala; kedy stretla dedka – svojho muža; čo spolu zažili; ako babička vnímala historické udalosti; čo sa podľa nej zmenilo od čias jej mladosti...
Sprievodné obrázky a dobové fotografie pomáhajú prebudiť spomienky. V knižke je priestor na pridanie vlastných fotografií.
„Babička, rozprávaj“ je unikátnym darčekom pre všetky babičky a zároveň pre celú rodinu, ktorá si tak uchová vzácne spomienky svojich najbližších pre ďalšie generácie.

Detaily o knihe

Názov: Babička, rozprávaj

Objednávací kód NA339238

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásna kronika (Lucia, 27.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujala ma v kníhkupectve, pretože som ešte podobnú knižku nevidela. Je to veľmi milá knižka, plná krásnych obrázkov, napísaná láskavými slovami, takže z nej babička na prvý pohľad cíti, ako veľmi ju má jej rodina rada. Velky format je zarukou toho, ze bude na vsetky dolezite pribehy z babkinho zivota dost miesta. Deti uz nedockavo cakaju na vsetky babkine zazitky.

Nádherný darček (Magdaléna, 30.10.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naša babka dostala knihu ako darček a bola z nej úplne očarená. Nikdy nebola žiadny veľký rozprávač, ale keď si prečítala prvých pár otázok, začala spomínať a ja som nestačila zapisovať. Veľmi sa teším, až ju celú vyplníme.

Originálne (Valéria, 13.11.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak neviete, čo zaobstarať babičkám na Vianoce, táto kniha je výborný nápad. Babičky, tu zaznamenávajú svoje zážitky, ktoré zostanú uchované pre ďalšie generácie. Táto kniha sa veľmi podarila. Výborný nápad a pekné spracovanie.

Krásne spomienky (Svetlana F., 6.12.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
So starkou vypĺňam túto knihu vždy, keď ku nej prídem. Zistila som, že aj vďaka nej sa snažím chodiť častejšie než doteraz. Konečne kniha, ktorá aj spája.

skvelá (Jana B., 12.11.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pomáhali sme našej babi vypĺňať knihu - veľmi ďakujeme za tento nápad. Strávili sme spolu omnoho viac času a ešte nám aj ostanú jej spomienky na papieri.

Spomienky (Veronika, 25.10.2021) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je super pre aktívne babičky, ktoré ešte majú možnosť si zapisovať do knihy spomienky. Alebo jej môžete v zapisovaní aj vy pomôcť a ona bude len spomínať. Tak či tak, spomienky ostanú na papieri aj pre ďalšie generácie.

Skvelý nápad (Tina, 31.12.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príde mi to ako skvelý nápad. Ukázať starej mame ako si ctíme jej spomienky a zážitky. A okrem toho sa doma zabaví pri vyplňaní, keď sú tie opatrenia. U mňa jednoznačne uspela.

Pre celú rodinu (Anabela, 29.11.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu síce vyplní babička ale darček je to pre celú rodinu. Krásne spracovaná kniha ktorú si nesmierne ceníme.

Pre babku (Miško, 13.7.2020) Odpovedať

Knihu som kúpil babke k narodeninám a veľmi sa potešila. Už sa teším ako ju vyplní a potom si ju budem dookola čítať, lebo jej život ma veľmi zaujíma.

Babičke (Alena, 31.5.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kúpili sme babičke k okrúhlym narodeninám. Už je síce slabšia a nevládze ju vyplniť sama, avšak teraz máme dosť času, ktorý trávime s ňou a pomáhame jej ju vyplňať. Je to krásne strávený čas :)

Krásna knižka (Zlatka, 29.2.2020) Odpovedať

Babičku sme potešili a následne ona poteší ďalšie generácie. Krásna knižka, ktorá pozdvihne babke náladu a ešte si aj milo pospomína.

skvelé dielo (Tamka, 18.1.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Babičku kniha veľmi nadchla. Je rada, že môže spomínať a že nám môže svoje spomienky v tomto formáte prenechať. Kniha sa skvelo vypĺňa a je v nej dosť miesta na všetko.

Paráda (Rodina G., 26.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kroniku sme darovali našim babičkám pod stromček. Boli obe veľmi potešené a hneď sme s nimi začali prechádzať kam čo vložia a napíšu. Budú to krásne diela a aj pre ďalšie generácie.

Veľmi pekná (Sofia, 4.12.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj pekné spracovanie "denníka" - babička je z knihy očarená a už pomaly triedi a vyberá fotky :) postupne sledujeme vývoj knihy a rodí sa z toho naozaj jedinečný príbeh.

Jednoducho krásne (Eva, 19.11.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nádherná kniha s krásnou myšlienkou. Starších ľudí si treba ceniť, a to najmä ich skúsenosti, ktoré nabrali počas života. Mladí ľudia nemajú šajnu o tom ako sa žilo kedysi a táto kniha im to môže pomôcť zistiť :) Kúpili sme ju obom babičkám a čakáme na výsledok.

Pre ďalšie generácie (Naďa, 12.11.2019) Odpovedať

Kniha sa mi veľmi páči. Dostala som ju od detí, aby som im ju vyplnila. Vraj chcú vedieť o mojom živote čo najviac. A vraj sa táto kniha bude dediť a budú ju čítať ďalšie generácie. Veľmi ma potešili, že im príde môj život taký dôležitý.

Potešila (Radka D., 26.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som dostala odporúčanie, keď som spomenula, že babka bude mať okrúhle narodeniny. Hneď om ju kúpila a vyplnila. Babička a aj celá rodina boli očarení. Babička si ju pravidelne číta.

Skvelá myšlienka (Romana, 8.10.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
S deťmi sme túto knihu kúpili babičke k okrúhlym narodeninám. Presne niečo také sme hľadali, keďže manželova mama bola dlhé roky učiteľka slovenčiny a knihy a písanie miluje. Z darčeka bola úplne očarená, sľubovala nám, že ju čoskoro vyplní.

Veľmi pekná (Katarína, 11.9.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to krásna kniha s veľkým množstvom otázok na rôzne oblasti babkinho života. Otázky sú napísané pekným väčším psímom, a je v nej dosť miesta na písanie a lepenie obrázkov a fotiek. Pekné citáty i malý rodokmeň.

Super knižka (Viktória, 8.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčala mi ju kamarátka, a mala pravdu. Knižka je veľmi pekná, a pýta sa na široké množstvo otázok o babkinom živote. Dala som ju našej babke na narodeniny, a tiež sa jej veľmi páčila. Povedala, že prestáva piecť a starať sa o vnúčatá, a ide písať :-).

Krásna (Eva, 19.3.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Darčeková kniha, ktorá je podľa mňa presne tým správnym darčekom pre našu babku. Je to krásna a milá kniha, a mnoho otázok by ma nenapadlo sa opýtať. Babke sa veľmi páči.

Rodinný poklad (Táňa K., 30.1.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi páčila hneď na prvý pohľad, venovali sme ju babke k narodeninám. Je krásna, no keď sme ju dostali tento rok na Vianoce vyplnenú, získala pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu. Ten pocit, keď si čítam o babkinom živote, je neskutočne krásny. Kniha je právom jedným z našich najcennejších rodinných pokladov!

Krásny vianočný dar pre babku (Mirka, 26.11.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu sme kúpili babke pod stromček a sme zvedaví, čo na ňu povie. Mne i deťom sa veľmi páči, a tešia sa na babkine príbehy o jej detstve, rodičoch, o škole i prvej láske, i o tom, ako sa v minulosti žilo. Kniha je doplnená o pekné dobové obrázky a citáty.Odporúčam!

Veľmi pekný darček pre babku (Svetlana, 25.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý rok premýšľam nad pekným darčekom pre moju babku k narodeninám. Nie je to ľahké vymyslieť. Som veľmi rada, že som našla túto knihu. Je krásna, a ešte v nej bude napísaný i babkin životný príbeh. Veľmi sa na to tešíme.

Pekná kronika (Ema, 30.9.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Videla som pani autorku knihy o nej hovoriť v televíznej relácii, tak som sa rozhodla ju skúsiť. Babka bola prekvapená, keď ju dostala, a najprv myslela, že nebude mať o čom toľko písať. Po pár stranách a kapitolách jej však šlo písanie už samo, a doplnila ho rôznymi rodinnými fotografiami. Vznikla tak nádherná kronika, ktorú nás veľmi baví si prezerať a čítať.

Babičke urobila veľkú radosť (Hana, 23.8.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Babke sa kronika veľmi páči. A to je to hlavné, čo nám urobilo radosť, mali sme pocit, že jej dávame ozaj hodnotný dar. Zároveň sa tešíme na všetky jej spomienky, ono z rozprávania sa dzviete veľa, ale k napísanej knižke sa môžete kedykoľvek vracať a listovať s v nej.

Mimoriadne pekná kronika (Zuzana, 19.8.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Našej babke Majke sa veľmi páči. Vraví, že pri jej vypĺňaní zažíva pekné chvíle, keď spomína na svoje detstv, mladosť i zážitky s dedkom. Je krásna po všetkých stránkach - graficky, obsahovo, môžeme len odporúčať.

Výborná a nadčasová (Daniela, 31.7.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nadčasová knižka, ktorá urobila babke, a potom i nám, veľkú radosť. Je pekná ako graficky, tak i obsahovo, je v nej veľa zaujímavých otázok, malý rodokmeň, pekné citáty i obrázky. A spomienky, ktoré nám v nej babka zaznamenala, majú pre nás obrovskú hodnotu, už sme si ich čítali niekoľkokrát.

Podarená kniha (Katka, 21.7.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je velmi pekna knizka a mozem ju len odporucat vsetkym, ktori chcu potesit svoju babicku, nasa sa tesila velmi. A začala už písať. Vraví, ze otázok je ozaj dosť, a sú pekné. Tak sa tešíme na vyplnenú verziu.

Pekný darček (babka Gabriela, 5.7.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako babka oceňujem tento milý nápad, zaznamenať spomienky na svoj život. Dostala som knihu od dcéry a jej detí, a musím povedať, je ozaj veľmi pekná. I sa do nej dobre píše, je v nej dosť miesta na vyplnenie, pekné dobové fotky a citáty, a otázky na všetko dôležité. Ozaj podarená.

Super pekný darček (Lucia, 30.6.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kronika našu babku veľmi dojala, je krásna, milá, a najmä ten nápad, že pre nás vytvorí jeden krásny rodinný príbeh o svojom živote, to ju dojalo najviac. Sme radi, že táto knižka vznikla, a už sa tešíme, ako ju dostaneme vyplnenú naspäť.

Ešte viac poznám babku (Milena, 18.6.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, podľa mňa je kniha veľmi vhodný darček pre všetky babky. Aj keď sa so svojou babkou veľa a často rozprávam, našla som v knihe veľa otázok na témy, o ktorých sme spolu nikdy nehovorili. Vďaka tejto knihe som spoznala babku ešte lepšie a pri vyplňovaní,ktoré prebieha kvôli veku babičky spoločne, si uzivame pekne chvíle.

Originálny darček pre babku (Zdena, 30.5.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne i pre babky existujú darčeky s nápadom, i s hlbšou hodnotou. Táto kronika je obojím, a ešte je k tomu i veľmi pekná. Ozaj kvalitne urobená kniha, kúpili sme hneď obom babkám.

Najmilší darček pre babičku (Júlia, 20.5.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
To je tak skvelý nápad, nechať babičku venovať nám svoje spomienky! A ešte takou krásnou formou - kronikou plnou pekných obrázkov, bohatou na otázky z rôznych oblastí i kresieb či historických fotiek, ktoré tak veľmi pekne nabádajú k tomu, o čom písať. Obe babičky mali z knihy veľkú radosť, je to veľmi milý darček, ktorý sa dáva s láskou.

Našu babku dojala (Robo, 13.5.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kronika sa nám veľmi páčila, preto sme ju babke venovali na Vianoce. Bola milo prekvapená, a mala i slzy na krajíčku. Myslím, že každú babku poteší, ak jej túto knihu na jej vlastné spomienky rodina dá. Je veľmi pekná, plná pekných otázok i obrázkov, citátov, skrátka, môžeme len odporúčať.

Knižka pre každú babku (Emília, 29.4.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každá babka by ju mala mať, je totiž veľmi pekná a milá. Ja som ju videla u kamarátky, a potom som si ju kúpila i sama. Neviem, či moje spomienky budú pre moje vnučky zaujímavé, no tajne dúfam, že sa kronike potešia. Je to taký milý darček.

Tešíme sa na spomienky (Paula, 22.4.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kronika je veľmi pekná, veľmi sa už tešíme na všetky príbehy našej babičky. Vnučky na príbehy o tom, ako stretla dedka, a ako vyrastala, a ja na všetky jej životné múdrosti. Ďakujeme autorom za tento krásny nápad.

Velmi potesila (Bozena, 10.4.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knizku som dostala na Vianoce od vnucky, je krasna. Milo ma potesilo, ze je zvedava na moje spomienky, a zacala som ju uz vypisovat. Otazky i obrazky pekne navadzaju k rozpamataniu sa, a ja sa tesim, az z toho vznikne zasa darcek pre vnucku.

Rodinný klenot (Mária, 30.3.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som babke kúpila, pretože veľmi rada počúvam, aké to bolo, keď bola mladá. Vypisujem ju ja, pretože ona už dobre nevidí. Veľmi sa teším na to, až bude celá vyplnená, a budem jej príbehy môcť čítať svojim deťom, a oni zas ďalej. Toto je lepšie než akákoľvek historická kniha.

Prekrásna (Peter, 24.3.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Klenot medzi knihami - výborný nápad, krásne spracovanie, kvalitný papier, pekné otázky i inšpiratívne obrázky, veľmi pekne pripomína staré časy ľudových zvykov a tradícií. Bude radosť čítať ju vyplnenú.

Originálny nápad (Ela, 3.3.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je výborný tip na darček pre babičku, i pre celú rodinu. Páči sa nám, pretože to nie je dar typu "sveter", "čaj" či "ponožky". Babičke sme ním dali najavo, že nás zaujímajú jej spomienky a príbehy zo života, a zároveň sa k nim vo vyplnenej knihe môžeme kedykoľvek vracať. A deti sa veľmi peknou formou dozvedajú, ako sa žilo v minulosti.

Krásny darček (Pavla, 20.2.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna kniha plná zaujímavých otázok viažucich sa k životu babičky. Babičke sme ju dali k narodeninám, a veľmi sa jej páčila. Keďže už dobre nevidí, jej spomienky vypĺňa naša dcéra, keď sme u babičky na návšteve. S lepením fotiek zasa pomáhame my rodičia. Tešíme sa, až bude celá zaplnená príbehmi, a vrelo ju odporúčame všetkým rodinám, ktoré majú radi svoju babičku.

Super dar (Katka K., 3.1.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super darček bol pod stromček! Babky obe vytesene a ja som nemala tolko starosti co im zase kupit. Kazdym dnom ma udivuje na kolko veci si babiny dokazali spomenut

pekna knizocka (Natalia O., 9.7.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi pekna knizocka vhodna do kazdej rodiny ako kronika ktora zostane po babicke :)

SPomienky (Jozef, 9.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som velky zastanca uchovavanie spomienok pre buduce generacie a preto tuto knizku velmi podporujem. Odporucam !

super kniha (Hrašková J., 5.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
... super kniha pre kazdu babku ktora rada rozprava alebo pise svoje zazitky... napokon pamiatka pre vsetkych...

Jednoducho krasna (Lea, 29.5.2015) Odpovedať

jednoducho krasna knizka ktora sa o vyplneni stava jedinecnym dielom starej mamy pre nasledovne generacie

Kronika (Salvová A., 26.5.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to velmi prijemne citanie ale samozrejme az po vyplneni... pekne je ladena a doma sa nam pacila... odporucam

krasna kronika (Alzbeta P., 13.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
kronika je krasna, obsahuje vela otazok ktore su k veci, obrazky a citaty, rodokmeň, zalozku.... aj navonok je krasna .. babke sa pacilo

Kronika do každej rodiny (Helena, 5.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak takéto knihy by sa mali dediť v rodine z generácii na generáciu. Veľmi sa mi páči myšlienka uchovania spomienok babky či dedka. Určite vrelo odporúčam !

Pametnik (Lenka, 22.4.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Taký príjemný pametnik pre rodinku s roznymi otazkami o babke... kúpu nelutujem

klobuk dole pred autorkou (Klaudia L., 9.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi sa mi paci napad ktory uskutocnila prostrednictvom tejto knizky autorka a dufam ze sa z ciech dostane k tam aj knizka o vareni, vela stastia prajem

markiza (Dominika, 5.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
o knizke hoovoril aj taki starsi par aj na markize... vyzera ze sa to babkam paci a ze radi pisu o svojich zazitkoch pre dalsie generacie... :)

milá knžka (Nela, 31.3.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižka je veľmi milá a s krásnou myšlienkou uchovania spomienok. Mohla by byť aj tenšia, ale babke sa páčila aj tak. Odporúčam ako rodinnú kroniku.

Čarovná !!!! (Natália F., 27.3.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to čarovná knižka! je to tak krásny nápad uchovať myšlienky a spomienky starých rodičov :) unavuje ma že je všetko už len digitálne a osobne mám radšej všetko na papieri :) Odporúčam

Túo knihu sme mali mať už dávno! (K.Kudlejová, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
ak ste sa ešte nenechali presvedčiť, urobte tak. Vynikajúca knižka, ktorej sa moja starká tak potešila, že...ani to neviem vysloviť. Bola dojatá, keď si v nej listovala a tichúčko mi vykladala, čo kde vpíše, kde má ešte fotky a že ich tám nalepí a potom to dá nám, jej milovaným vnúčatám. Bola fakt dojatá a ja som mala problém udržať slzy. Pani Kopřivová prišla na úžasnú a pritom takú jednoduchú myšlienku. Veď podobných knižiek pre deti je veľa, kde vpisujeme a vkladáme naše spomienky. A jej napadlo urobiť to pre starých rodičov, pretože aj ich si chceme zapamätať, uchovať v spomienkach, na fotkách, v príjemných príhodách a vtipných situáciách. Táto kniha je na to ideálna a ja som prešťastná, že som sa nechala presvedčiť, kúpila ju pod vianočný stromček a sprostredkovane urbila takú radosť. Úžasné!!!!

Potešila (Ivan, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Babička sa veľmi potešila darčeku a už aj vpisuje, tak čoskoro sa budeme tešiť my. Krásny darček pre celú rodinu. Toto by malo byť v každej domácnosti :) Spomienky sú vzácne, a keď sa s nimi môžeme podeliť s našimi blízkymi, tak je to o to krajšie. Vrelo odporúčam.

Poteší všetkých (Lucia, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
+ vrelo odporúčam

Poteší všetkých (Lucia, 4.1.2015) Odpovedať

Knihu som najskôr videla iba na obrázku a veľmi príjemne ma prekvapila tým, aká je v skutočnosti veľká a hrubá. Obsahovo sa dotýka celého života babičky, jej starých rodičov, rodičov, manžela, detí aj vnúčat. Je v nej dostatok priestoru na zapísanie aj dlhších zážitkov. V úvode knihy je predtlačený rodokmeň na doplnenie mien, miesto na babičkinu fotku aj milé venovanie. Moja babička ju dostala na Vianoce a nechýbali slzy dojatia. Odporúčam každému, kto si chce uchovať spomienky svojej babičky.

super (Paulina, 5.12.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu sme kupili nasej starej mame na Vianoce a uz sa tesime ako ju o rok dostaneme pod stromcek vyplnenu :). kniha prisla rychlo, aspon sa nemusime uz stresovat v tom predvianocnom zhone.

pekná (Janka, 1.12.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
pekný nápad, dúfam že na Slovensko dorazí aj tá knižka o mamičke , dcéra ju veľmi chce

Na vianoce postarane (Juro, 25.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
hodnotím velmi dobre , myslim ze sa babka potesi ona je na taketo veci a hlavne rada rozprava o minulosti

Spokojnost (Elena, 19.11.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha nam dnes prisla a sme s nou velmi spokojny, pekny obal aj pekne otazky. Verim ze to potesi babicku

originalny dar (Michal, 13.11.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
originalny darcek pre babku, odporucam

Odporucam (Nina, 12.11.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dnes som si ju kupila v knihkupectve , velmi sa mi paci a oslovila ma prijemnym vzhladom a velmi peknym obsahom. Miesta pre fotky , rodokmen ... urcite odporucam , verim ze sa babka potesi

Darček na Vianoce (Anna Patylová, 11.11.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemne otázky a verím tomu že to našu babičku poteší, keď to s ňou po štedrom večery budeme chcieť vypĺňať. Je to podľa mňa pekný spôsob ako ukázať svojim starým rodičom že sú pre nás veľmi dôležití, a zaujíma nás čo prežili.
Všetky komentáre (66)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x