bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Džínsový denník 4

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Séria:Džínsový denník (4.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Džínsový denník 4

Štvrté pokračovanie kultovej série zachytáva obľúbenú hrdinku Paulu Semokovú počas piatich rokov štúdia na vysokej škole. Paule je spočiatku smutno za bývalými spolužiakmi, no mama ju ubezpečí, že vysoká škola jej zmení život takisto ako stredná. Bude mať pravdu? A budú to mať na svedomí noví spolužiaci alebo staré lásky, ktoré nehrdzavejú? A ako zamiešajú karty Lukášovi kamaráti z Anglicka, ktorí prídu na Slovensko? Toto všetko a ešte oveľa viac nájdete v Džínsovom denníku číslo štyri!

Detaily o knihe

Názov: Džínsový denník 4

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásne, napínavé, smutné (Monika Kováčová, 22.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšie skvelé pokračovanie tejto skvelej série. A fuuha deje sa tu toho veľa. Paula je na novej škole, má nových priateľov. Bližšie sa spoznávame aj s Lukášovými priateľmi zo zahraničia, väčšina z nich je skvelá, no niektorí (jedna konkrétna, všetci pochopíte o kom hovorím) mi poriadne liezla na nervy. No to aj niektorí Paulini noví priatelia. Koniec sa mi zdal prirýchly no na Paulin stav pochopiteľný. Všetko, čo sa dialo som prežívala s ňou, chcelo sa mi plakať a pol dňa od prečítania knihy som sa nevedela spamätať. To ale len ukazuje, ako tu už niekto písal, že život nie je perfektný a dokazuje to to, že autorka vie písať kvalitné o každej životnej situácii. Ó, a zabudla som povedať už v predchádzajúcich recenziách, ale hodí sa to aj tu. Mojou najnebľúbenejšou postavou je Ivan, je príšerne neznesiteľný :D. Ale na kvalite knihy to nič nemení. Je super

Dokonalosť ^^ (Júlia Jančová, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma priviedla nie len k smiechu ale hlavne k slzám, ten koniec :( napinavá ako vždy, parádne premyslený dej, zaujímavé úseky. Strašne sa mi lubí ten spôsom, že keď sa konečne nejaký problem rozuzlý, ďalší sa vyvine, to ma dokáže stále udržať pripútanú k tejto knihe :)) Super ! Odporúčam túto skvelú knihu ! ;)

Bomba! (Viki, 28.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zase dobre napisane. Tesim sa na 5. Diel

Nesadla mi (Lucia, 26.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Dej sa mi zdal príliš rýchly, pretože sa odohrával počas piatich rokov, veľké časové skoky, preto sa mi príbeh zdal trošku povrchný, autorka nemohla pri takom veľkom časovom rozsahu veci riešiť dostatočne do hĺbky. Hlavná postava sa ani po piatich rokoch charakterovo nijako neposunula, nedospela, jej vysokoškolskí spolužiaci sú charakterovo úplne rovnakí ako tí z gymnázia. Tiež sa mi charaktery chalanov zdali príliš detinské, vysokoškoláci sa v realite nesprávajú ako puberťáci tak, ako v tejto knihe. Lukášovo správanie pri hlavnom konflikte nezodpovedalo tomu, ako sa správal dovtedy, ani povahe, ako ju autorka za celý čas vykresľovala. Slang sa mi taktiež nezdal správne použitý, znel mi neprirodzene. Napriek všetkému, štýl tejto knihy je rovnaký ako v predošlých knihách, autorke sa ho podarilo udržať aj po rokoch.

džínsový denník 4 (enji, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
dcérke sa veľmi páčila tak ako predošlé denníky

Džínsový denník 4 (Miška, 15.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čím to bude, že džínsový denník som si tak zaľúbila?! Možno tým, že autorka píše ľahko a jednoducho, možno jazykom puberťáka, ktorý mi je blízky a možno tým, že v ňom nachádzam situácie, ktoré sama zažívam. Som len dievča a niekedy mám chuť naozaj zliezť z povrchu zemského, inokedy túžim byť stredobodom pozornosti. A práve Džínsový denník toto všetko odráža. 1. diel som čítala ako 11 a už vtedy som sa nevedela dočkať, kedy budem veľká ako Paula a pôjdem na gympel. Vtedy som túžila mať život plný lásky a smiechu ako ona. Dnes už som o niečo väčšia, ale Paulu aj ako vysokoškoláčku stále milujem. Stále prekvapuje. Stáva sa z nej žena. Tak, ako zo mňa. A tieto denníky sú presne o tom, o dospievaní. Človek stále dospieva, no nie? A práve preto som rada, že táto séria pokračuje...a viem, že nie som sama. Perfektný, úžasný, prekvapujúci, silný príbeh... všetci čo pochybovali, že už nemá tento príbeh čo ponúknuť prečítajte si túto časť a budete milo prekvapení. Knihu vrelo odporúčam,len vás varujem ,že sa tak vcítite do postavy ,že si treba ku posteli pripraviť balíček vreckoviek. Táto kniha presne poukazuje na to ,že život nie je perfektný ale aj tak si myslím,že rozuzlenie tohto všetkého skončí nakoniec šťastne. A ja sa teším na sľubovanú päťku a šestku ♥ :)

Najlepšia (Natália, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako každá jedna kniha od Zuzky patrí medzi najoblúbenejšie. Štvrté pokračovanie len pokračuje tak ako aj predošlé vydania. Jedna z najkrajších kníh pre mňa. Všetkým odporúčam, som neskutočne šťastná, že sa môžem tešiť na ďalšiu časť. Knihu som doslova zhltla za jeden večer. Nemám čo iné povedať ako že najlepšia kniha, každému určite zapasuje. :)

skvelá (annie1992, 4.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
skvelá kniha, presne tak ako predchádzajúce časti..bola som smutná, ked som ju dočítala ale budem dúfať, že bude dalšia časť..mám doma všetky knihy od nej.

napriek obavám, nalepšie časť! :) (Monika, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
prečítala som si veľa negatívnych komentárov k pokračovaniu tejto knižky a mala som aj obavy keď som písala Ježiškovi že by som si priala túto knižku na Vianoce, no keď som začala čítať nevedela som prestať! mám doma všetky časti tejto série a teším sa na ďalšie... :) celé to bolo dosť napínavé, po prečítaní niektorých smutnejších častí som to prežívala s nimi a aj ja som mala smutný deň...no je to naozaj super kniha! chválim spisovateľku a teším sa na ďalšiu časť! :)
Všetky komentáre (9)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x