bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Final Cut

Vydavateľ: Knižní klub (EUROMEDIA GROUP, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Final Cut

Vrah, který si počíná jako počítačový virus: je neviditelný a všudypřítomný. Říká si Bezejmenný a jeho činy vyvolávají hrůzu a strach po celém Berlíně.
Vrchní komisařka Clara Vidalisová a její tým jsou v oddělení patopsychologie pro těžké případy kompetentní, ale postupy tohoto zločince vyrážejí dech i jim. Pachatel vždy geniálně navede vyšetřovatele na falešnou stopu. Teprve postupem času si komisařka uvědomí, že vrah svou děsivou hru nehraje s policií, ale pouze s ní samotnou.

Detaily o knihe

Názov: Final Cut

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Postujes na facebooku? (Danka, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mrazivy, drsny pribeh o tom, aka strasna vie byt tuzba po odplate, ociste, pribeh o tom, ze potreba udrzat si pri sebe jedineho blizkeho dokaze zabijat. Kruto, tvrdo, nemilosrdne. Pribeh o tom, ze pokial zijete na socialnej sieti, nikto sa o vas neboji, ved predsa zijete, tak co? Malokoho napadne, ze hocaky zdatny haker moze na vasom profile zit za vas. Dosledkom je, ze vas najdu po 4 mesiacoch vysusenych doma na posteli... Silna kniha, silna v opisoch vrazd, v ich sposobe, nic podobne som este necitala. Neprisli mi az tak drasticke z fyziologiockeho hladiska - pri citani krimi si clovek zvykne na hocico - skor ma sokovalo zmyslanie vraha, to, ako veci prespekuloval, naplanoval. Zaujimave je citat jeho psychicke pochody a postune si cez pasaze z minulosti skladat criepky do celku. Co ma trocha sklamalo bolo uz akesi klasicke vpadnutie vysetrovatela do vrahovych ruk, neviem preco to vacsina spisovatelov ma potrebu zakomponovat do deja ked v 99.9% sa aj tak v poslednej sekunde zachrani :-/no co uz... Co proste musim spomenut, je portret autora z prebalu knihy :-) ta jeho tvar....cisty hlavny predstavitel :-D Velka skoda, ze sa sem neda pripojit fotka :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x