bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zbohom, klamstvá

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zbohom, klamstvá

Max Millerová je v poriadnej kaši. Rodičia práve pricestovali do mesta a chcú sa s ňou stretnúť – okamžite! Max obleje studený pot. Veď keď zbadajú jej prefarbené vlasy, tetovania a pírsingy, určite ju vydedia. Navyše čakajú, že im Max predstaví svojho milého, zodpovedného priateľa, nie akéhosi Maca, chalana s potetovaným krkom, čo hrá v hudobnej skupine. Už-už sa zdá, že sa jej život zrúti ako domček z karát, keď pri vedľajšom stole v kaviarni zbadá Cada.
Ten prišiel do Filadelfie študovať herectvo a snaží sa zabudnúť na všetko, čo sa stalo v Texase. Veľmi sa mu nedarí, problémy si totiž priniesol so sebou. Znenazdajky ho prepadne Max so šialenou prosbou, aby sa tváril ako jej priateľ, a on súhlasí. Keďže Cadovi táto úloha sadne ako uliata, pokračuje v nej aj naďalej. Čím dlhšie sa s Max hrajú na šťastný párik, tým menej musia predstierať...

Z anglického originálu Faking it(HarperCollins, New York 2013) preložila Jana Cinková.

Dostupné verzie titulu

Zbohom, klamstvá Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zbohom, klamstvá

Originálny názov: Faking it

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (6)

Hodnotenie čitateľov

Lepšia ako Zbohom, nevinnosť (Barbora Paulovičová, 9.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Opäť príjemná oddychovka, pre mňa lepšia a krajšia ako predošlá kniha tejto autorky. Postavy sú mi sympatickejšie, sú tak nejak reálnejšie, autorka si zachováva rovnaké tempo vývoja vzťahu, podobný humor. Odporúčam :-)

Romantická komédia v papierovej podobe (Neliss, 27.9.2015) Odpovedať

Kniha Zbohom, klamstvá ponúka jednoduchý príbeh, ktorý nezaberá dlhý časový úsek v živote hrdinov a nezaberie ho ani v tom vašom. Je totiž vážne dobre napísaný a prečítate ho rýchlo. Nápad a situácie v tejto knihe boli síce miestami nereálne a tak trochu šibnuté, no v tomto prípade to nijako neprekážalo. Dej sa točí najmä okolo vzťahu Cada a Max. Nechýba kopa vtipných dialógov a na svoje si prídu aj romantické duše. Jedná sa skrátka o milú, vtipnú, romantickú knižka. V podstate neurazí ani nenadchne, ale vôbec neľutujem tých pár hodín, ktoré som jej venovala - boli príjemne strávené a bavila som sa. Odporúčam ju fanúšikom Cory Carmack a komukoľvek, kto by sa chcel odreagovať.:)

Oddychovka s pridanou hodnotou (blogerka, 21.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Povedala by som, že knihy od Cory Carmackovej patria momentálnej medzi tú najlepšiu romantiku pre mladých na slovenskom trhu. A že majú celkom slušnú konkurenciu ;) Zbohom, nevinnosť a Zbohom, klamstvá sú plné sviežeho humoru a NORMÁLNYCH postáv s realistickými problémami - aj keď teda nie vždy ich hlavní hrdinovia riešia úplne realisticky a vznikajú z toho celkom trápne situácie :) Námet knihy Zbohom, klamstvá možno nie je celkom originálny, ale nápad s láskou medzi rebelkou a slušňákom vždy privedie do čítania trochu čerstvého vánku. Cade bol v prvom dieli piate koleso na voze, ale v tejto knihe to roztočil a dostal sa do svetla reflektorov, pričom však naďalej ostal sám sebou. Max je naopak dievča, ktorým nieste, ale chceli by ste byť :) Má obrovskú odvahu a odhodlanie, je silná a jedinečná a možno vám z jej rozhodnutí niekedy budú stávať vlasy dupkom, ale nejde si ju nezamilovať. Odporúčam a verím, že sa čoskoro môžeme tešiť na ďalší diel :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Poď sem, macko! Prepána, zlatko, čo si si to urobila s vlasmi? Vravela som ti, nech viac nepoužívaš tie farby z drogérie.“
Mackenzie si prudko zahryzla do pery a nechala sa vtiahnuť do objatia. Vtom si ju pritiahol aj otec, takže ma musela pustiť. Odstúpil som nabok a podal som ruku jej matke.
„Teší ma, že vás poznávam, pani...“
Až teraz som si uvedomil, že netuším, ako sa Mackenzie volá priezviskom! Dopekla, pred chvíľou som nepoznal ani jej krstné meno.
Jej matka prijala ponúkanú ruku a s naklonenou hlavou čakala, čo poviem. Mackenzie sa vyšmykla z otcovho náručia a na tvári sa jej usadil zdesený výraz.
Dopekla.
Čo najčarovnejšie som sa usmial a pokračoval som: „Viete, Mackenzie mi o vás toľko rozprávala, až mám pocit, že by som vás mal volať mama.“ Vzápätí som sa sklonil, aby ma mohla objať.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x