bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nezabudni na mňa

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nezabudni na mňa

Tess zažila nečakaný rozchod. Veľmi rýchlo si uvedomí, že za stroskotanie vzťahu so Sebom je zodpovedná práve ona. Neustála sa obviňuje a ľutuje, až si nakoniec opitá počas silvestrovskej noci v kostýme sexi mačičky želá, aby Seba nikdy nestretla.
Ráno ju okrem hroznej opice zobudí veľmi divný pocit. Nový rok, nová šanca. Čo bude Tess robiť, keď zistí, že sa jej želanie splnilo?
Zrazu môže žiť prežiť svoj vzťah ešte raz, bez chýb a tak, aby sa skončil podľa jej očakávaní. Podarí sa Tess napraviť to, čo už raz spackala? Aké to bude prežívať znovu všetky okamihy zaľúbenosti s človekom, ktorého už dokonale pozná? Je vôbec život so Sebom to, čo v živote hľadá?

Detaily o knihe

Názov: Nezabudni na mňa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Putave (Michaela Tothova, 26.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som dostala ako darcek :) Velmi prijemne citanie, nenarocny text, pri ktorom sa da krasne uvolnit a odporucila som ju aj kamoske, ktora prezivala nieco podobne ako hrdinka z knihy. Dej je nenarocny, jednoducho pisany, no napriek tomu sa od nej skutocne neda odtrhnut. Nevahajte citatelia - isto vas nesklame.

Super! (Sofia Orišková, 13.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Milujem túto autorka. Moje nudné večery vždy naplní optimizmom, láskou, smiechom, a za to všetko som jej veľmi vďačná. Nie je to nič vážne, komplikované. Veľkosť tohto diela je v jednoduchosti :) Som rada, že som mala možnosť si prečítať už 4 diela od autorky a neviem sa dočkať na ďalšie LoVE-STORY od pani (slečny) Potterovej :)

Nezabudni na mňa (Daniela, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná romantická komédia - vtipnou a pútavou formou napísaný príbeh ženy, túžiacej po ďalšej šanci v láske, a o tom ako veľmi záleží na tom, aby sme boli sami sebou. Pokiaľ sa chcete zabaviť a oddýchnuť si, je to pre vás tá pravá kniha. Pre mňa to je ďalšia pomerne vydarená "Potterovka". Vždy som na začiatku trošku nahnevaná, keď začnem čítať novú Alexandru a od prvej kapitoly viem, s kým nakoniec skončí. Je to jednoduchý scenár - dvaja muži, jeden na oko dokonalý, druhý menej a ku koncu je to vždy presne naopak. Lenže to, prečo podľa mňa toľko ľudí miluje jej príbehy, nie je táto jednoduchá kostra. Je to vlastne všetko okolo. To, ako dokáže autorka dokonale vystavať svoju hlavnú hrdinku. Ako do každej jednej votká všetky naše obavy, neistoty, radosti i starosti. Ide o tie drobné detaily, ktoré keď sa poskladajú, spravia knihu nezabudnuteľnou. Lebo sa vás dotkne. A presne ta sa ma dotkla aj Nezabudni na mňa. Vôbec nie kvôli tým dvom mužom. Ale hlavne kvôli starému otcovi a šitiu. Kvôli jednému konkrétnemu momentu Tess a starého otca "na oslave". Kvôli jej slzám na svahu. Kvôli tej kúzelnej snahe stále niečo naprávať, len aby všetci okolo konečne pochopili, že za to stojíte. Akoby nestačilo, že ste aké ste... Knižka je tak jednoducho kúzelná a ak si chcete oddýchnuť, zasmiať sa a zároveň sa možno nájsť spolu s Tess, odporúčam...

Láska? (Michaela, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po rozchode s frajerom som si myslela, že môj život už nemá zmysel. A potom prišla moja najlepšia kamoška a podala mi balíček. Otvorila som ho a našla som túto knihu. Najprv som sa smiala, že aká irónia, ale táto kniha mi vo veľa veciach pripomenula mňa. Dokonca som občas mala pocit, že ma autorka sledovala a napísala môj životopis. Myslím si, že je to úžasná kniha najmä pre tých ktorí už nejaký ten vzťah spackali. No nie všetci sme mali možnosť (bohu-vďaka? Alebo bohužiaľ?) vrátiť čas a napraviť svoje chyby. Občas máme pocit, že bez dotyčnej osoby už nevieme žiť, že sa nám zrútil celý svet a že už nič nemá zmysel. A práve druhá šanca nám otvorí oči a ukáže, že žiť má zmysel a pre jednu lásku nič nekončí. Veď ako sa vraví, každý koniec je len nový začiatok niečoho lepšieho. Vrelo odporúčam túto knihu. Mám pocit akoby som pri nej zmúdrela, ukázala mi nový smer a naučila ma pozerať sa na veci z viacerých hľadísk. A hlavne ma naučila ceniť si viac samu seba. Som nesmierne rada, že som túto knihu mohla čítať...

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x