bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Jamaica Lane

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Dublin Street (3.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Jamaica Lane

Príťažliví muži privádzajú hanblivú Oliviu do rozpakov. Je čas zmeniť to!

Knihovníčka Olivia je sympatická kráska, ale trpí veľkým komplexom. Bojí sa nadviazať rozhovor s atraktívnym mužom, hneď očervenie. Nepovažuje sa za príťažlivú. S partnerskou intimitou takmer nemá skúsenosti. Kým sa jej rovesníčky zaúčali do tajov sexu, ona sa starala o chorú mamu.
Keď si na Jamaica Lane prenajme svoj prvý byt, uvedomí si, že nastal čas pohnúť sa ďalej. Je po uši zamilovaná do postgraduálneho študenta, no pri každom stretnutí s ním ju pochytí panika.
Záchrana príde v podobe jej dobrého priateľa, šarmantného sexi sukničkára Nata Sawyera. Ten sa záväzkom veľkým oblúkom vyhýba, ale k priateľom je lojálny. Olivia sa mu preto zverí so svojím trápením. Nate sa ponúkne, že ju naučí flirtovať a pomôže jej získať sebavedomie v posteli. Dvojica sa teda vrhne rovno na prax. Dajú si len jedinú podmienku – lekcie zvádzania nesmú ohroziť ich priateľstvo.

Z anglického originálu Before Jamaica Lane (New American Library, New York, 2014) preložila Andrea Vargovčíková

Dostupné verzie titulu

Jamaica Lane Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Jamaica Lane

Originálny názov: Before Jamaica Lane

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (8)

Hodnotenie čitateľov

Perfektný príbeh :-) (Barbora Paulovičová, 15.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Môj najobľúbenejší diel z celej série Dublin street :-) možno preto, že hlavná hrdinka konečne nebola ako Barbie a hlavný hrdina zas svalnatý, vysoký Adonis :-) proste len normálni pekní ľudia, ktorých kamarátstvo, aj vďaka zvláštnej prosbe hrdinky, prerástlo v lásku :-) krásny, romantický príbeh, v ktorom erotické pasáže neboli rušivé (konečne! pretože niektoré autorky to fakt preháňajú). Páči sa mi, že v každej knihe vystupujú postavy z predchádzajúcich aj budúcich príbehov, takže je človek stále v obraze :-) a v krátkosti zhrnutie tejto knihy - perfektne vyvážený príbeh sympatických hrdinov, ktorí boli do seba v podstate zamilovaní odkedy sa spoznali :-) odporúčam :-)

ODPORÚČAM (Andrea Smelíková, 5.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Príbeh mladých ľudí, ktorý mi zostane v srdci veľmi dlho. Je to príbeh, ktorý ma zasiahol. Nedokázala som knihu dočítať, tak som sa obávala konca. Myslím, že čitateľ, ktorý rád romantické a aj psychologické príbehy, tak by mal siahnuť po tejto. Len jedinú vec by som vytkla a to síce, že hlavná postava (nepoviem ktorá presne) ma občas vytáčala. Ale samozrejme beriem ako fakt, že tá osoba má vlastnú hlavu, a že ja zase svoju.

Jamaica Lane (V. Berdáková Pavlík, 5.9.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ja som už predtým čítala aj predchádzajúce časti a mám veľmi rada romantické série najmä takéto vydarené. Či ste už iné časti čítali alebo nie, napriek tomu odporúčam túto knihu. Ja som si ju kúpila a neľutujem môžem byť hrdá na to, že knihovníčku mi obohacuje aj časť LOndon Road. Je to naozaj krásna romantika, rýchlo sa to číta,je to pútavo písané. Pustite sa vrelo do toho.

Jamaica Lane (Nika Jurčišinová, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
...a tu je tretie pokracocvanie mojho komentára :) Samozrejme ani tejto knihe som nevedela odolovat . Znova známe oblubene postavy, ktore sa zda , že uz poznam niekolko rokov :) Ani by som nepovedala, že postavu hrdinu Natea, ktoreho poznam z knihy London Road si az tak oblubim :) Tato kniha sa venuje životu a problemom milej Olívie, ktorá zažíva a už aj zažila tiež smutnné časy. ....... Velmi sa mi na týchto knihách páči ako su napisané, nieje to nudná romantika, ani drsná erotika, ani žiadna trapna komedia....proste z každeho nieco a v dobrom množtve :) už sa teším na prečítanie dalsieho pribehu India Place, ako sa moje oblubene postavy maju a ako si žiju dalej :) ( zatial nebol cas s ak nej dostat :( )

Kupit ci nekupit? (Martina B, 26.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kúpiť,kúpiť a ešte raz kúpiť.Túto knihu odporúčam určite.A čo viac k tomu napísať? Iba to že...kto vie o čom skutočne vzťah je túto knihu si zamiluje.

waw (Tonka, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Obrovsky like,dočitane.milujem Youngovu,pise uzasne.Mozno mam spravny vek na jej štyl,o to lepsie pre mna.svieze,pohlcujuce citanie,2vecery a a uz sa tsim na India place.Kto necital od tejto autorky ani jednu knihu,moze lutovat.No a co,ze clovek vie ako sa to skonci.dolezity je styl,ako si ludia riesia vztahy.Som nadsena

fajn (Martina Korbuľáková, 15.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Asi som už stará na túto knihu, možno keby som bola o 15 rokov mladšia, tak ju hltám. Príbeh bol príjemný, ale hneď na začiatku som vedela, ako sa to skončí... Navyše štýl písania autorky mne veľmi nevyhovoval (hlavne to oslovenie "kočka"- bolo pritiahnuté za vlasy)

Pikantné pokračovanie od Samanthy Youngovej (Zuzana Uškertová, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Patrím k veľkým fanúšikom tejto knižnej série (Dublin Street, London Road, Jamaica Lane, India Place - kt. mimochodom práve vychádza, už sa na ňu teším)... A musím povedať, že Nate je chlapík, ktorý sa mi zatiaľ zo všetkých hrdinov z predošlých častí páčil najviac - bezprostredný, bezstarostný, užívajúci si život so všetkým, čo k tomu patrí = jednoducho pohoďák a kamarát, ktorý pre vás urobí aj nemožné. Už len pre neho sa oplatí knihu prečítať. Dialógy nemali chybu! Autorka sa postavou Nata presne trafila do môjho štýlu. Jednoduché relaxačné čítanie určené pre každého (tu by som len dodala, že minimálne pre čitateľky 15+) :) A pokiaľ ste nečítali predošlé knihy vôbec to nevadí, pretože v každej z kníh vystupujú iné postavy, rozvíjajú sa tu však aj postavy z predošlých častí, ale len okrajovo, takže o nič neprídete, keď začnete čítať napr. túto knihu a až potom sa dostanete k ostatným. Samantha Youngová je autorka, o ktorej ešte zaručene budeme počuť! Patrí jej popredné miesto v pikantnej literatúre súčasnosti. Pre mňa jednoznačne lepšie, napínavejšie, dobrodružnejšie ako Fifty Shades...

Hľadáte knihu, ktorá vás pohltí? (Janka, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hľadáte knihu, ktorá vás pohltí? Knihu, ktorá vás zaplaví emóciami ako tsunami? Ak áno, tu ju máte. Jamaica Lane, tretia kniha série Dublin Street, ktorá už očarila množstvo ľudí svojimi silnými a emotívnymi príbehmi. Tentoraz sa stretávame s ostýchavou Olíviou a sukničkárom Nateom. Na prvý pohľad, dvojica odlišná ako deň a noc, ale ako sa dostávame hlbšie do deja zisťujeme, že sú si nesmierne podobný. Túžba získať lásku na celý život, ktorá by pre teba urobila všetko na svete a strach pred stratou osoby, ktorá pre teba znamená všetko. Ktorý čitateľ obľubujúci knihy tohto žánru by mohol odolať? Takisto nesmiem zabudnúť vyzdvihnúť spôsob, akým autorka dokáže vyobraziť postavy a samotný príbeh. Zľahka využitý retrospektívny náhľad do minulosti priamo v deji bol jednoznačne osviežujúci a autorka ho mohla podľa môjho názoru využiť aj viackrát. Rovnako pozitívne hodnotím aj dialógy jemne okorenené erotikou a zároveň plné humoru. Jasne a stručne Jamaica Lane nesklamala a ako vášnivá čitateľka tejto knižnej série sa neviem dočkať ďalšieho dielu.

Uz sa neviem dockat (Lenka B., 5.7.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tesim sa a neviem sa dockat.:-)
Všetky komentáre (10)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Pobozkaj ma.“
Mykla som sa. „Čo? Nie!“
Zachechtal sa. „Pokúsim sa nebrať to osobne.“
„Nie,“ trvala som na svojom. „Nejde o to, že nestojíš za pobozkanie, veď vieš, že áno, ty šarmantný kretén, ale ide o to, že si Nate. Sme kamaráti. Bolo by to čudné.“
Zaškľabil sa. „Liv, sme dospelí. Predsa sa nezbláznime z trochy maznania a nevytárame to hneď všetkým kamošom.“
Vystrúhala som grimasu. „Vtipné.“
„No?“ Pozrel na mňa, akoby sa pýtal „tak na čo ešte čakáš?“. „Pobozkaj ma?“
Môj tep dosahoval závratnú rýchlosť. „Myslíš to vážne?“
„Úplne.“
Pohľadom som mu prešla na pery. Mal ich nádherné. Vlastne dokonalé. „Teraz?“
„Teraz.“
Roztrasene som sa k nemu prisunula a dotkli sme sa kolenami. „Iba pobozkať?“
V zornom poli sa mi objavila jeho jamka na líci. Jeho výsmech som radšej prehliadala. Zrýchlene som dýchala a váhala, či mám dať Natovi Sawyerovi ten najhorší bozk v jeho živote.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x