bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Bridget Jonesová (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa

Prešlo pätnásť rokov, odkedy sme sa zoznámili s očarujúco nevyspytateľnou Bridget Jonesovou a sledovali jej dobrodružstvá aj v druhom pokračovaní príbehu. Dnes už má Bridget päťdesiatjeden rokov, sama vychováva dve deti, píše scenár a (zasa raz) sa všemožne pokúša nájsť si partnera. V hlave jej víria napríklad aj tieto zásadné otázky:

Čo urobíte, keď vaša priateľka oslavuje šesťdesiate narodeniny v ten istý deň, keď váš frajer slávi  tridsiatku?

Je nesprávne klamať o svojom veku v online zoznamke?

Je nemorálne ísť ku kaderníčke, keď jedno z vašich detí má  vši?

Tweetuje dalajláma osobne, alebo to zaňho robí nejaký asistent?

Keď sa s niekým vyspíte po dvoch stretnutiach a šiestich týždňoch strávených esemeskovaním, je to to isté, ako keď sa v časoch Jane Austenovej zosobášite po dvoch stretnutiach a šiestich mesiacoch strávených písaním listov?

Neodolateľná Bridget uvažuje nielen o týchto otázkach, ale aj o iných dilemách modernej doby, popritom tweetuje, esemeskuje a znovuobjavuje svoju sexualitu v životnej fáze, ktorú niektorí drzo nazývajú „stredným vekom“.

Dostupné verzie titulu

Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa

Originálny názov: Mad about the Boy

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Bláznivá Bridget Zbláznená do chlapa (Erika Bančanská, 5.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Bridget opät nesklamala. Pobavila ma a inšpirovala. A spravila mi chuť na strúhaný syr. :) Ukázalo sa, že vek nie je len číslo. Hlavne ak je žena vo veku kedy už má deti. Ale som rada, že Bridget nakoniec našla toho pravého.

Vtipné (Kornélia Bobáľová, 24.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha čitateľa pobaví, schuti sa dá na nej zasmiať, odporúčam na dlhé pochmúrne dni. Táto kniha vám vráti úsmev na tvári a premení špatný deň na krajší a lepší. Pri tejto knihe sa aj večný pesimista stane aspoň na chvíľu optimistom a to je cieľom knihy.

Bridget Jonesová (Erika, 22.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je skvelým oddychovým čítaním, osloví všetky generácie žien, takisto ako predchádzajúce časti.jej humor je nezameniteľný, jedinečný. Odporúčam všetkým prečítať, možno sa mnohé z nás aj poučia /alebo nepoučia?/.

Úžasná!! (Barbora Bujdošová, 14.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tejto knihy som sa nevedela dočkať keď ju budem mať v rukách a prečítam ju. Samozrejme som sa bála, že ma sklame avšak je úplne skvelá. Nevedela som ju pustiť z ruky. Príbeh bol tradične ´´Brigetovsky´´ humorný a mne až bolo ľúto, že zrazu na konci knihy ten príbeh skončil. V kútiku duše dúfam, že ešte jeden diel sa dostaví. Vrelo odporúčam si aj tento diel prečítať, neoľutujete to priam naopak. :)

Brigid (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
bola som veľmi zvedavá na túto knihu a neľutujem že som ju čítala.J to úžasná kniha a odporúčam ju. autorka nesklamala

Brigid (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Brigid opäť raz nesklamala a veľmi pobavila. Prečítajte si ju!

dobra (Mima, 3.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato kniha sa ku mne dostala po chvale okolia, zo zaciatku som sa nevedela "chytit", ale po par stranach sa to rozbehlo...mile a vtipne citanie, tesila som sa na kazdu dalsiu stranu...oddychovka:)

Bridget opäť nesklamala a je späť!!!!!!!!!! (Miroslava Kaštanova, 11.7.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé dve časti som videla len vo filmovej podobe, preto kúpa knihy bol len chvíľkový nápad počas cesty na dovolenku. Musím povedať, že vôbec neľutujem. Plakala som, smiala som sa spolu s Bridget. Je to úžasná kniha a skvelo odporúčam. Už so si objednala aj prvé dva diely. Veľmi sa na ne teším. "Kniha je len kniha."

Mile prekvapenie (Michaela Tothova, 31.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Uprimne musim povedat, ze pri kupe tejto knihy som bola skepticka.. Vravela som si, cim moze byt zaujimava, ked je o patdesiatrocnej Bridget?? No skutocne nelutujem tuto kupu. Ked som sa pustila do citania, zostala som prekvapena milo uz od prvej prvuckej stranky. Bridget je "stara dobra Bridget" velmi vtipne, putavo a zaujimavo pisana kniha. Dufam, ze po tejto recenzii si ju kazda fanusicka Bridget kupi (alebo aj fanusik ;) ) Nelutujem a rada sa opat vratim k tejto skvelej knihe ! 15 hviezdiciek z 15!! :) Prijemne citanie, priatelia knih :)

Bridget je späť! (JP, 30.5.2014) Odpovedať

Uf...Tak som si práve hlboko vydýchla - bála som sa, čo bude ten tretí diel Bridget Jonesovej zač, strach mi poriadne nahnala už tá anotácia, ale absolútne neľutujem, že som do čítania šla. Myslím si, že pokiaľ ste čítali prvé dva diely, tak by bola obrovská škoda a chyba, ak by ste si neprečítali aj tento. Bridget za tie roky neprišla ani o štipku svojho klasického humoru, užívala som si každú jednu stranu, smiala som sa a plakala a na koľko som do čítania išla s minimálnymi očakávaniami, bola som príjemne prekvapená :)

:) (ada, 29.5.2014) Odpovedať

No zo zaciatku som vahala ci si ju kupim lebo ako viem pokracovanie nebyvaju take dobre ako prve knihy, no ak vahate nevahajte, pokracovanie prinasa typicky humor pre Brigit:)autorka nesklamala a priniesla citatelom oddychovy pribeh, ktory vam vycari usmev na tvari .

oddychovka na dlhé večery (Sue, 22.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Keď som knihu otvorila, netušila som, čo mám od nej čakať. Tak som sa rozhodla nečakať nič, a dostala som skutočne kvalitný príbeh, ktorý vás nielen rozplače ale aj rozosmeje. Budete Bridget držať palce, aby sa jej aspoň raz v živote podarilo, čo si zaumienila. Kniha je písaná sviežim štýlom, ktorý vás donúti pretáčať stránky. Musím sa priznať, že som sa občas nudila, ale autorka to vykompenzovala inými situáciami, ktoré som si vychutnala.
Všetky komentáre (12)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x