bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fifty Shades Trilógia

Vydavateľ: XYZ (XYZ)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fifty Shades Trilógia

Keď sa dvadsaťdvaročná študentka literatúry Anastasia chystá na pohovor s mladým podnikateľom Christianem Greyom, netuší, že stretne muža, ktorý jej zmení život i hodnoty. Christian je pekný, múdry a… tajomný. Naivná a nevinná Anastasia si začína uvedomovať, že i napriek jeho ukrývaným tajomstvám ním začína byť úplne posadnutá. Ale ani Christian nie je voči jej kráse, šarmu a charakteru imúnny a pripúšťa, že on po nej tiež túži, ale za vlastných, špecifických podmienok...

Detaily o knihe

Názov: Fifty Shades Trilógia

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úchvatná (Lenka Dzuríková, 10.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam kúpiť si celú trilogiu - napriek desivej hrúbke každej knihy je to rýchle čítanie plné vzrušenia, romantiky, malých dobrodružstiev, neustáleho dokazovania lásky, s množstvom podrobných pikantností (čo ma chvíľami nudilo zas), a kedže dej je taký aký je, určite siahnete aj po druhej a tretej časti. Je to predovšetkým ženský román, ktorý zaistí "únik od reality", ulahodí ženám túžiacim po veľkom dobíjaní muža, ukáže iný rozmer sexuality, chvíľami iste pobúri, ale iste si drvivú väčšinu hlavný hrdina opantá a človek bude žiť príbehom ešte dlho po dočítaní poslednej strany, a donúti vrtátiť sa k tejto knihe zas a zas - tak ako mnňa :) . To platí, pokiaľ záujemca o čítanie tejto knihy nie je "iný intelektuál", zaoberajúci sa vážnymi témami sveta, pretože toto je oddychové čítanie bez žiadneho zvláštneho prínosu (akurát tak prínosu v spálni ;) ).

oddychovka (Lenka Sabová, 3.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Bola som zvedavá na túto trilógiu, keďže spôsobila veľký ošiaľ medzi čitateľkami. Avšak mňa osobne až tak nenadchla. Očakávala som od toho viac. Je to skôr také oddychové čítanie. Vzhľadom na veľký rozsah strán sa rýchlo čítala. Najviac sa z nej bavila posledná časť, ktorá mala v sebe aj dávku napätia. Druhýkrát by som po nej už ale asi nesiahla.

Odporúčam (Martin Simides, 9.2.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé knihy s týmto žánrom, kt. som čítal. Určite vhodná pre ženy a spestrenie vzťahu. Koniec bol taký, ako som predpokladal :) Zaujímavo napísané - knižky sa preto dajú prečítať veľmi rýchlo, aj keď majú viac strán, ako priemerné knihy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x