bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Piešťanská spojka

Vydavateľ: Artis Omnis, s.r.o. (Artis Omnis, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:336
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Piešťanská spojka

V malej krajine v strede Európy na seba narazia záujmy tajných služieb dvoch svetových veľmocí, tradičných rivalov: USA a Ruska. Súboju asistujú príslušníci slovenskej spravodajskej služby, politická elita, médiá aj obchodníci so zbraňami. Svoju rolu odohrá aj prezident. Čitateľ sa dočká napínavých scén, prekvapivých zvratov a zažije riadnu dávku dobrodružstva. Nazrie aj do najtajnejších salónov, kde sa rozhoduje o budúcnosti krajiny. A pod povrchom zatiaľ prebieha utajený boj na život a na smrť. Kde skončia citlivé materiály a kto si zachráni zdravú kožu? Dramatické udalosti štyroch dní, v ktorých sa príbeh odohráva, prinesú šokujúce odhalenia, vraždy, únosy, násilie, zdemolované výklady i autá, nepokoje v uliciach, politické vzostupy i pády. Autor, bývalý príslušník bezpečnostných zložiek, je vo svojom románe možno bližšie k skutočnosti, ako si ktokoľvek z nás dokáže predstaviť.

Detaily o knihe

Názov: Piešťanská spojka

Objednávací kód NA334163

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ruský balíček + slovenskí špióni x chamtiví politici /ruskí zabijaci - CIA = skvelý thriller (Kenji, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Špionážnych či akčných thrillerov odohrávajúcich sa na Slovensku je menej pozitívnych správ v kriminovinách, takže keď sa už niečo také objaví, očakávania sú obrovské. Je to ako so slovenským filmom. Buď nečakáte nič, alebo čakáte veľa. Pre istotu som nečakal veľa a začalo to fakt veľmi dobre. Prvotná zápletka, politika, druhá zápletka, Rusi, tretia zápletka, Afričania. Obrazy sa striedajú. Postavy prichádzajú. Akcia. Zákulisné politické hry. Súboj spravodajských služieb až po /malé/ veľké finále. Postavy – silná stránka knihy. Je ich síce veľa, ale nevadí. Majú svoje miesto. Robia si svoju prácu. Napísané sú skvele. Pri postavách niektorých politikov sa musel autor skvele baviť a ak nie, tak ja som sa bavil skvele pri čítaní. Hlavne prezident bol reálnejší ako sama realita. Postavy však skrývajú pre mňa aj jedno z mála mínus tejto knihy. S hlavným hrdinom referentom Služby Lánikom som sa nedokázal stotožniť. Čert to ber stotožniť. Ale ani som mu nedržal palce. Bol len jednou z postáv. Dobrá, ale nebola napísaná tak, aby som jej držal palce. Druhá výčitka – akcie som si predstavoval viac. Som akčne založený. Ano kiss-kiss-bang-bang by som zniesol viac, ale priznávam, že kniha dynamiku nepostráda a politicko/diplomatické roztržky to skvele vynahradia. Hviezd dávam 5, aj keď jednu by som mal zobrať za to, že som nemal komu držať palce. Ale keďže je to viac ako len príjemné čítanie, tak tento skvelý politicko-špionážny thriller odohrávajúci sa na Slovensku - dostáva "vrelo odporúčam".

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x