bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mám tvoje číslo

Vydavateľ: Príroda (pôvodná) (Vydavateľstvo Príroda s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mám tvoje číslo

Stačilo niekoľko pohárov šampanského s kamarátkami a Poppy sa život otočil hore nohami. Stratila svoj zásnubný prsteň. Jedinú vec na svete, na ktorú mala dať pozor. V Magnusovej rodine ho dedí už tretia generácia. A stratila ho práve v deň, keď sa jeho rodičia vracajú zo Spojených štátov. To však nie je všetko, v panike stratila aj mobil. Keď v odpadkovom koši zbadala opustený telefón, zdalo sa jej to ako zásah osudu... Čo našla, patrí predsa jej! No majiteľ mobilu, obchodník Sam Roxton, má iný názor. Chce, aby mu Poppy mobil vrátila a nie je nadšený, že mu číta správy a vŕta sa mu v súkromí. Môže to byť ešte komplikovanejšie?

Detaily o knihe

Názov: Mám tvoje číslo

Originálny názov: I´ve Got Your Number

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

sklamanie, nuda (Eva Illéšová, 9.6.2016) Odpovedať

som sklamaný(á)
Túto knihu som sa rozhodla prečítať na základe celkom dobrých recenzií ale pre mňa to bolo obrovské sklamanie. Bola to nuda, nuda a nuda. Kinselline knihy sa považujú za vtipné, ale okrem pár momentov kedy som sa trochu usmiala mi kniha neprišla nejako prehnane vtipná. Asi prvých 100 strán som čítala naozaj so sebazaprením, som to už chcela vzdať, ale keď sa konečne našiel ten stratený prsteň, kniha nabrala trochu spád a rozhodla som sa ju prečítať, hoci aj neskôr som sa musela pár krát premáhať. Záver knihy bol pekný a ešte chvíľu vo mne doznieval, ale celkovo knihu hodnotím ako inak nič moc. Navyše bola podľa mňa zbytočne dlhá. Jedine čo sa mi naozaj páčilo, bola hlavná hrdinka, jej charakter, morálne zásady a zmysel pre humor. Celkovo určite túto knihu neodporúčam a po Kinselle už viac nesiahnem.

Mám tvoje číslo (Ivka Ivanova, 7.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je krásna ,vtipná ,príbeh sa začína stratou snubného prsteňa ,ktorý bol vzácny a neskôr mobilu .No keď nájde v odpadkoch opustený telefón dúfa ,že všetko bude v poriadku,ale všetko sa práve začína komplikovať pre hlavnú hrdinku Poppy a hlavne aj pre majiteľa opusteného telefónu Sama nakoniec nájdu jedno riešenie .Knihu odporúčam .Kúpená na bux.sk

Áno,ano,ano (Tonka, 16.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ani jednej z autorkinych knih nemam co vytknut.Pisane stylom,ktory sa sam cita.Pri knihe sa nenudite,len smejete a smejete.Ak chcete vypnut,tak urcite po nej siahnite,dobre sa odreagujete

Sophie Kinsella ma zatiaľ ani raz nesklamala (Miroslava Rezníčková, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorku Sophiu Kinsella som si obľúbila už pri čítaní jej kníh ,,Vieš udržať tajomstvo" a ,,Bohyňa v domácnosti". Má veľmi príjemný štýl písania, číta sa ľahko a sám. Nespomeniem si na jediný moment, kedy by som sa pri čítaní jej kníh nudila. To isté platí aj o tejto knihe. Kinsella má podľa mňa obrovský talent. Postavy v knihe mi boli veľmi sympatické, dej sa zbytočne dlho nevliekol a to je to pritom takmer 400 stranová kniha. Posledné kapitoly som čítala pomalšie, pretože som sa nechcela ešte s príbehom rozlúčiť. Dávno som sa do knihy takto nezažrala. Pri viacerých scénach som sa úprimne zasmiala a čítala som ich niekoľkokrát, než som v príbehu pokračovala. Poppy je typ hrdinky, ktorá mi neprišla otravná, ako to veľakrát býva, práve naopak, páčila sa mi. Na túto knihu budem ešte veľmi dlho spomínať a už teraz viem, že sa k nej niekedy zase rada vrátim. Sophie Kinsella ma ako autorka ešte zatiaľ nesklamala a ja dúfam, že to tak aj ostane. Už teraz mám doma ďalšiu jej knihu a neviem sa dočkať, kedy si ju prečítam. Rozhodne odporúčam si knihu prečítať.

fajn (Zuzana, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Kinsella" nesklamala. Príjemné, vtipné, oddychové čítanie. Po takejto knihe rada siahnem po dni plnom stresu. Jednoducho oddych a pohoda a občas sa prichytím,že sa hlasno smejem. Jednoducho fajn.

Naj, naj, naj (Alexandra, 14.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sophie Kinsella patrí k mojim najobľúbenejším autorkám a táto kniha je od nej asi moja úplne najobľúbenejšia, vrelo ju odporúčam všetkým jej fanúšikom (a aj nefanúšikom, po tejto knihe sa nimi možno stanete). Neviem síce, čo to má s menami, ale vo väčšine prípadov sa mi nepáčia - Becky, Poppy, Lottie, Fliss... Ale to je len môj osobný postoj, netriafa sa mi do vkusu. Inak je hlavná hrdinka Poppy taká typická ženská postava Sophie Kinsella, každý problém dokáže svojimi klamstvami nafúknuť do obrovských rozmerov, aj keď by proste stačilo hneď priznať, čo sa stalo. Ale to by asi potom nevznikali také fajn knihy. Musím však uznať, že oproti ostatným knižným hrdinkám má Poppy trochu viac zdravého rozumu ako obyčajne a držala som jej palce, aby všetko dobre dopadlo. Čo samozrejme dopadlo (no surprise there), ale niekoľkokrát som sa divila, akým smerom sa kniha uberá, autorka ma dokázala prekvapiť. Veľmi sa mi páčil aj vývoj postáv, nestáli na mieste a pod vplyvom udalostí sa menili. Téma je takisto veľmi zaujímavá, toľko rozhovorov dnes prebieha elektronicky a pekne bolo vidieť, ako sa môžu cudzí ľudia zblížiť. Páčil sa mi štýl písania, ale nie som úplne rozhodnutá, ako sú na tom poznámky pod čiarou. Pri niektorých maličkostiach bola napísaná poznámka a aj keď to bližšie vysvetľovalo situáciu, určite by sa dali zahrnúť do textu. Ale oceňujem, že to bolo niečo nové a asi je za tým len moja neochota odtrhnúť na chvíľu zrak a pozrieť sa inam. Jedinú výtku mám k obálke slovenského vydania, bohužiaľ je to hrôza (pritom jedna zahraničná obálka je úplne prenádherná), ale príbeh sám o sebe neskutočne milujem.

..veľmi dobrá..:-) (Mária Kotuličová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som zhltla na posedenie a naozaj som sa pobavila. Je to veľmi príjemná romantická komédia so sympatickou hrdinkou, ktorá má úžasný talent chcieť to najlepšie a dosiahnuť pravý opak :-) Tiež môžem odporúčať aj ďalšie Kinsellovky, napr. Vieš udržať tajomstvo?, Dokonalá nevesta, V rytme charlestonu a klasiku Závislá od nákupov aj s pokračovaniami. Tak príjemné čítanie želám :-)
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x