bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Telo ako posilňovňa

Vydavateľ: Timy Partners (TIMY PARTNERS, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Telo ako posilňovňa

Doteraz neexistuje podobná kniha. Roky a roky – od olympijských športovcov z antického Grécka až po dnešné jednotky špeciálnych operácií - tie najlepšie fyzicky vybavené bytosti sa nespoliehali na fitnes centrá vo svojich mestách alebo na činky doma.
Čo ak vám poviem, že už dávno máte ten najdokonalejší posilňovací prístroj, aký kedy bol vytvorený? Svoje vlastné telo.
MARK LAUREN
Programy a cvičenia uvádzané v tejto knihe som zdokonaľoval, keď som pripravoval stovky nováčikov amerických špeciálnych jednotiek na extrémne požiadavky. Roky som vyvíjal nové tréningové princípy a sledoval ich výsledky. Skvelé výsledky viedli k tomu, že najvyššie velenie kúpilo môj systém. Najvyspelejšie armádne zložky od SEALs cez Zelené barety až po jednotky špeciálnych taktických operácii letectva, využívajú tieto cvičenia ako základ silového tréningu. A teraz ich predkladám vám.
MARK LAUREN
Nech ste nadšenec pre fitnes, olympionik v gymnastike, kulturista, jogín či niekto, čo okrem tašky s nákupom nikdy nič nezdvihol, môj program vás privedie k najlepšej kondícii v živote. Ponúkam výber 125 najefektívnejších cvikov, ktoré vám umožnia zdokonaľovať svaly, aké chcete, kdekoľvek chcete a po celý život. S takto jasne znázornenými a vysvetlenými cvikmi si môžete vytvoriť vlastný tréningový program prispôsobený vašim potrebám a predstavám, ktorý možno meniť a modifikovať nekonečnými spôsobmi.
Ale pre tých, ktorí potrebujú usmernenie, vypracoval som desaťtýždňový program pre všetky úrovne kondície. Programy, ktoré vás povedú k úspechu, čo sa vám zatiaľ nepodarilo. Budete cvičiť iba 20 až 30 minút denne, 4- alebo 5-krát týždenne.
MARK LAUREN
Táto kniha prichádza v čase, keď i napriek najväčšej snahe majú mnohí finančné a časové problémy, ktoré im nedovolia dosiahnuť svoje ciele v oblasti kondície. V súčasnom svete informácií sme neustále bombardovaní nesprávnymi radami, neúčinnými pomôckami a pilulkami, rôznymi trikmi. Metódy uvádzané Markom sú dokázané a overené časom. Viem to, lebo som videl výsledky. Velil som najlepším z najlepších, a za to, že sú najlepší, vďačia Markovmu tréningu. A teraz svoj program zdokonalil, aby vyhovoval každému mužovi, každej žene.
V sedemdesiatych rokoch ukázal Arnold Schwarzenegger svetu potenciál posilňovní a vraj inšpiroval tisíce ľudí. Teraz nadišiel čas využiť možnosti vlastného tela. Toto je nová fitnes revolúcia !!!

Detaily o knihe

Názov: Telo ako posilňovňa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

„TELO AKO POSILŇOVŇA“ vás privedie k najlepšej kondícii v živote ... (Ľuboš, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uvítal som knihu tohto druhu, lebo cvičenie vlastným telom považujem za prirodzenejšie ako so strojmi. Kniha má dobrú koncepciu - začať s ňou môže aktívny človek aj začiatočník. Autor v nej poskytuje dobré ucelené programy aj návody na vlastné, s dlhodobou perspektívou napredovania. Kniha od začiatku podáva presné inštrukcie a výsledky uvedených cvičení sú vidieť už po niekoľkých týždňoch. Stačí cvičiť poctivo, pravidelne a so záujmom a činky budú oproti tomuto nanič. Teraz mám za sebou 12 týždňov a môžem iba chváliť. Knihu som si kúpil, pretože už dlhšie sa venujem posilňovaniu s vlastným telom... Aj keď už nie som nováčik, našiel som tu nové informácie, nové cviky a techniky ich prevedenia. Doteraz som si myslel že všetko už viem a dokážem, ale niektoré cviky sú vážne veľmi účinné a veľmi ťažké, ale zase mi to dáva novú výzvu pokročiť ďalej a nestagnovať na jednej úrovni. Myslím, že táto moja informácia o knihe možno niekomu pomôže a povzbudí ho to do cvičenia, pretože je stále lepšie robiť niečo ako nič. Môžem vám ešte odporučiť, aby ste si stanovili ciele, pretože cvičením s vlastným telom nebudete nikdy ako kulturista, ale zistíte vaše limity, získate stabilitu a funkčnosť robiť s telom tie veci, ktoré nikto druhý nevie a to ma ženie dopredu. Najlepšou reklamou je skutočnosť, keď Vás viacerí ľudia (ktorí nevedeli, že ste začali cvičiť a stravovať sa inak ako dovtedy) oslovia s tým, že vidno, že so sebou niečo dobre robíte - a mne sa to už stalo :) Mne kniha pomohla, je perfektne spracovaná a určite mi dala viac ako ktorákoľvek posilňovňa. ODPORÚČAM !

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x