bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska, kde si? (1.diel)

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska, kde si? (1.diel)

Jamie Newman je nezadaný mladý muž, no vôbec si to neužíva. Najmä keď musí čeliť sexuálne agresívnej rozvádzajúcej sa žene alebo bohyni, ktorá je taká krásna, že by pokojne mohla pochádzať z inej planéty.
Ak ste osamelá žena a hľadáte lásku, tiež to nie je prechádzka ružovou záhradou. Len sa spýtajte Laury McIntyrovej, ktorá zápasila s realitným maklérom posadnutým sexom či s cyklistickým nadšencom.

Detaily o knihe

Názov: Láska, kde si? (1.diel)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Láska,kde si ? (Ivka Ivanova, 27.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna a pritom veľmi vtipná kniha ,ktorá vás vtiahne do deja a prežívate všetko spolu s Jamiem a Laurou . Možno si aj vy pri čítaní poviete ,veď toto sa stalo aj mne a mate pocit ,že tá kniha je o vás :-)

Extra dávka humoru (Veronika Markovičová, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Málokedy sa mi stáva, že pri knihách plačem. Som dosť citlivý človek a pri pozeraní smutného filmu nikdy nezostanú moje oči suché, no pri čítaní sa mi to stalo len zopár krát. A plakať od smiechu?? To sa mi nestáva dokonca ani pri filmoch, nie to ešte pri knihách. Táto kniha je proste dokonalá, zhltla som ju za jeden deň a úplne ma vytrhla z reality. Pri nej som sa ponorila do vtipného (dosť často aj trapasmi plného) sveta Jamieho a Laury. Každá kapitola v sebe niesla istú dávku humoru, neprestala som sa smiať dokonca ani pri čítaní tých nevtipných častí knihy (ktorých bolo v knihe pomenej), pretože som sa v duchu stále vracala k tým, na ktorých som sa neskutočne zabávala. Najviac ma dostala scéna s PALČIAKOM, pri tej som sa rehotala ako zmyslov zbavená a slzy mi tiekli doslova prúdom, tí, ktorí ste knihu čítali, určite viete o čom hovorím a tí, ktorí sa na ňu ešte len chystáte, odporúčam aby ste si k tejto scéne pripravili vreckovky a radšej sa vyhnite jej čítaniu na verejnosti, aj keď to by som odporučila asi pri celej knihe. Príbeh je plný trapasov hlavných hrdinov, pri ktorých sa mi občas stalo, že aj ja sama som sa cítila trápne. Niektorých ľudí možno toto dielo pobúrilo, pretože sa v ňom bez problémov hovorí o veciach, ktoré za normálnych okolností zostávajú tabu, no mne sa naopak práve preto páčilo. Kniha je naozaj originálna, vtipná, ani minútku sa pri nej nebudete nudiť. Keď si chcete oddýchnuť a zároveň sa zasmiať pri nejakom skvelom príbehu, určite siahnite po tejto knihe.

mega dávka humoru! (Kika, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala od snúbenca a pomyslela si, že ma to zrejme baviť nebude. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že ide o fakt podarené dielko! Rande-oidné trapasy, ktoré sa skutočne dejú, vyrozprávané s takou ľahkosťou a vtipom, že sa po celý čas tak smejete, až si ľudia okolo vás myslia, že na niečom "fičíte". Striedanie zápiskov a zážitkov muža a ženy až po ich opisy tej istej udalosti z vlastného pohľadu vám zlepší aj tú najhoršiu náladu. Navyše som práve zistila, že táto kniha má aj pokračovanie, čiže objednávam! Takže zaručený recept na zlý deň: Nick Spalding!

Neskutočné :D (Michaela Tothova, 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som kúpila na základe recenzií v časopise - a musím sa priznať, že neľutujem. Niečo neskutočné. Toľko sa doslova rehotať - to sa mi ešte neprihodilo. Najbližšou kúpou bude druhý diel od tohto rafinovane- nenásilne vtipného pána v rokoch :) Človek by neveril, že sa dá pri knihe aj smiať :) Odporúčam najviac ako sa len dá!!!! Neváhajte.

Odporúčam! :-) (Simona, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvá kniha pri ktorej som sa skutočne smiala. Ľudia, ktorí ma videli v autobuse ako sa usmievam a čítam knihu, si museli o mne myslieť, že som blázonko. Táto kniha je neskutočné zábavná. A aj pravdivá. Veď takéto stretnutia sa stávajú dennodenne. Bavila som sa ako pri žiadnej inej knihe. Vžijete sa do postáv a budete s nimi sa radovať a aj cítiť sa trápne v trápnych momentoch. Táto kniha stojí za prečítanie. Ak chcete svieži román, stačí siahnuť po tejto knihe. Humor autora sadne určite každému a postavy budete milovať. :-)

skvelá kniha (Monika Hudecová, 12.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu ešte nemám dočítanú, ale skvele sa bavím. Dobre sa číta - veľmi sa mi páči striedanie kapitol-rozprávanie z pohľadu ženy aj muža , postavy sú veľmi symatické a je v nej správna dávka romantiky.Humor Nicka Spaldinga mi perfektne sadol. Už sa teším na jeho ďalšie "kúsky".
Všetky komentáre (6)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x