bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Arnarove deti - sága o Vikingoch

Vydavateľ: Vydavateľstvo Koruna (Vydavateľstvo KORUNA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Arnarove deti - sága o Vikingoch

Lilja, Olaf a Magnús žijú na Islande v osade svojho otca Arnara. Najvyšší boh Ódin bdie nad ich prosperitou, ale nedokáže zastaviť to, čo je už dávno utkané v niti osudu. Blíži sa posledný súboj bohov s temnými bytosťami podsvetia – Ragnarok. Jedine krásna Lilja môže zachrániť aspoň kúsok života na ostrove, ktorý sa rúti do záhuby. Jej brat Olaf sa z núdze vydá hľadať nové lovisko rýb, ale na mori ho zmietne vlna a odnesie k brehom krajiny, kde žijú trolovia. Medzitým ich brata Magnúsa unesú kupci a predajú ho ako otroka. Stane sa z neho vikinský bojovník, ktorý na ďalekých anglických brehoch bojuje za lásku princeznej Roweny a slobodu.
Vo štvrtom príbehu sa spolu s Liljiným synom Dagurom vydáte na dobrodružnú výpravu, ktorej cieľom je prinavrátiť siedmim severským kráľovstvám kúzelné meče a zachrániť princeznú fjordov z rúk zlého čarodeja Vagana, Temných elfov a Dragonidov.
Kniha Arnarove deti, Sága o Vikingoch, vám ponúka štyri príbehy troch súrodencov a Arnarovho vnuka Dagura, okorenené severskými mýtmi, bohmi, dobrodružstvom a láskou. Podarí sa hlavným hrdinom zvíťaziť nad nepriazňou osudu? To sa dozviete v týchto čarovných príbehoch severu.

Detaily o knihe

Názov: Arnarove deti - sága o Vikingoch

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rozprávkové, no reálne (Zuzana Ľudvikomvá, 3.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Arnarove deti predstavuje prvotriednu knihu o znázornení naozaj pestrého života vikingov, ktoré sa autorke podarilo vykresliť skutočne dobre a vás určite nesklame. Predstavuje kolobeh života ľudí ešte za čias kráľovstiev, vikingov a taktiež o popretkávaných osudoch smrteľníkov s bohmi. Nemôžem viac než odporučiť a povedať, že toto dielko si zaslúži plný fanklub nadšených čitateľov.

čarovné (Zdenka, 16.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne niečo pre ženy. Štyri rôzne príbehy navzájom prepojené rodinným putom Vás zavedú do dávnych čias vikingov a na pozadí romanticko-dobrodružných príbehov autorka ponúkla aj kúsok severskej mytológie. Spoznáte Odina, Týra, Baldura, súrodencov Freyu a Freya ... čarovný strom Ygdrasil a Ásgard, malá ekurzia do čarovného sveta a potom Vám už bude všetko jasné a všetko Vám dá zmysel, keď budete počuť o severských bohoch alebo vidieť film o Thórovi, či iný film o nich.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x