bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Miluj ma, ak to dokážeš!

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Miluj ma, ak to dokážeš!

Všetci o nej snívame, no len málokomu sa ju podarí zažiť – veľkú, zmysluplnú lásku na celý život. Hlavná hrdinka Laura mala ťažké detstvo, počas ktorého nezažila jediné pohladenie či objatie. Do dospelosti vstupuje ako zakomplexovaná, nešťastná žena, ktorá neverí, že by ju mohol mať niekto rád.
Zúfalo potrebuje niekoho, kto by ju mohol milovať, a zároveň neverí, že takého človeka nájde. Po viacerých sklamaniach vo vzťahoch sa utvrdzuje v tom, že jej nie je súdené byť šťastná. Odrazu jej do života vstúpi Tomáš, ktorý sa zdá na prvý pohľad celkom obyčajný. Bude to napokon muž, ktorý zmení jej život? Alebo je láska len mýtus, ktorý celý život márne hľadáme?

Detaily o knihe

Názov: Miluj ma, ak to dokážeš!

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Miluj ma ak to dokážeš (Alena Precechtelová, 29.3.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka Miluj ma ak to dokážeš je ďalšia skvelá knižka z tvorby výbornej slovenskej autorky Soni Rebrovej . Ako jej predchádzajúce knižky ani táto ma nesklamala . Niekto na lásku verí , iný zasa nie , ale v tejto knižke sa dozvie , čo všetko láska dokáže . Túto knižku odporúčam .

Miluj... (Jana Perďochová, 17.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, vrelo odporúčam prečítať :-)

Miluj... (Jaroslava Urbanova, 25.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi dobre napisana kniha,autorke gratulujem k jej dielu,aj som si pri citani poplakala,vrelo odporucam.

„Miluj ma, ak to dokážeš "... stále sa meniaci dej, super príbeh (Jarka, 29.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi páčila, lebo sa tam stále niečo dialo. Bola som milo prekvapená zaujímavým a pútavým dejom. A možno aj preto, že som počula, že ide o čiastočne skutočný príbeh.. Nebola tam klasická zápletka typu - mali sa radi, on si našiel frajerku, rozišli sa... Bolo to akoby zmapované obdobie jedného života, zaujímavé pády i vzostupy, meniace sa osudy, nádeje, sklamania, proste všetko ako to chodí v živote. A tým sa mi kniha páčila. V období puberty bolo opísaného viac sexu - ale to beriem - veď kto v puberte myslí na niečo iné? Neskôr už sa riešili skôr vzťahové veci. Niektoré pasáže sa možno dali skrátiť, ale inak ma kniha stále držala v napätí a nevedela som ju pustiť z ruky. Páčili sa mi tie neustále zvraty a životný osud hlavnej hrdinky. spomienky, nostalgia, nesplnený sen ... asi týmito slovami by som opísala pocity pri čítaní tejto knihy. Mne osobne sa veľmi páčila a aj keď bola v niektorých scénach "pikantná" mne to neprekážalo. Po dlhšom čase kniha, pri ktorej som si oddýchla, na čítanie ktorej som sa tešila ...SUPER ! Výborná knižka, ak radi čítate príbehy z reálneho života. Dobre sa čítala od začiatku do konca. Prekvapila, pobavila, zaujala, naozaj jej nemám čo vytknúť a len vrelo odporúčam aj ďalším :-)

Zaujal ma názov ;) (Ivana Vrabčeková, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma automaticky vo vašej ponuke zaujala názvom i obalom. Ked chytím do ruky takúto knihu, nevnímam svet okolo seba, len hltám písmená a prežívam všetko, čo čítam. Túto knihu určite chcem! :P

Nie veľmi podarená (Magdaléna Bernátová, 5.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Knihe chýba redakcia, nie je uvedená ani v tiráži. Dokonca akoby si to autorka po sebe ani sama neprečítala. Knihe by stačilo o polovicu strán menej. Autorka sa často sa opakuje, akoby nás veľmi chcela o niečom presvedčiť a myslela si, že na prvýkrát sme ju nepochopili. Myslela to dobre, len to nie je dotiahnuté. Treba zoškrtať, vypointovať na správnych miestach a bol by to bestseller.

paráda (Petra Patáková, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha,veľmi ľahko sa mi čítala a nevedela som sa od nej odtrhnúť. Je to jediná kniha,ktorú som ja čítala,ktorá opisuje život hlavných hrdinov až do ich úplného konca.Nemusím ďalej rozmýšľať ako žijú ďalej .
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x