bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Osud

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Osud

Od autorky úspešnej série Nesmrteľní prichádza nová štvordielna séria o šamanizme, démonoch a neopakovateľnej lovestory, ktorá vás chytí za srdcia. Toto sú Hľadači duší.
Daire Santosová asi nemá všetkých päť pokope. Posmievajú sa jej havrany, prenasledujú ju zvláštne žiariaci ľudia, čas sa okolo nej bez varovania zastavuje a v snoch ju máta neuveriteľne nádherný chlapec s nebesky modrými očami. Dairina matka sa bojí o mentálne zdravie svojej dcéry, a tak ju posiela k starej mame, ktorú nikdy v živote nestretla. K žene, ktorá v jej predstavách a snoch rozozná volanie jej osudu. Daire je totiž Hľadačka duší, dokáže prechádzať svetom živých i mŕtvych. V zabudnutej dedine v Novom Mexiku sa Daire vydáva na cestu za svojím mystickým dedičstvom. Celý jej svet sa otriasa, keď stretne Dacea – chlapca zo svojich snov. A je len na Daire, aby zistila, či je Dace ten, s ktorým ju spojil osud, alebo je spojencom nepriateľa, ktorého je jej súdené zničiť.

Detaily o knihe

Názov: Osud

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Je úžasná (Soňa, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala na narodeniny, samozrejme už len obal upúta vašu pozornosť. Možno niektorých z vás obsah knihy nezaujme ale je úžasná a určite sa bude páčit milovníkom fantasy. Určite si ju prečítajte, môžem vám zaručiť, že sa vám táto kniha bude páčiť. Možno sa niektorý aj stotožníte s postavou na základe jej snov a zážitkov. Je skvelo spracovaná, tak aby ste sa mohli vžiť do postavy a jej pocitov.

super kniha (Nina, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala na Vianoce.Prečítanú som ju mala za 2 dni.Bola veľmi dobre a zaujímavo napísaná.Dej sa mi páčil aj keď prvé stránky ma nechytili ale ako som čítala ďalej dej ma chytil a ja som nemohla prestať čítať.Vcítila som sa do hlavnej hrdinky a všetko spolu s ňou prežívala.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x