bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







London Road

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Séria:Dublin Street (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: London Road

Johanna Walkerová nikdy nemyslela na seba. Nastal čas dopriať si kúsok šťastia.

Johannu vníma okolie ako vypočítavú zlatokopku, ktorá sa ochotne vrhá do postele majetným chlapom a necháva sa vydržiavať. Vlastná matka ju považuje za neschopnú a žalostné je, že Jo, ako ju kamaráti oslovujú, postupne podľahne predsudkom a uverí im. Skrátka, nestojí za nič.
Iba skutoční priatelia poznajú pravdu o jej nezávideniahodnom osude. Na Joiných pleciach vždy ležalo bremeno starostlivosti o rodinu, zvlášť mladšieho brata Cola. Jo pri rozhodovaní neustále prihliada na bratovu budúcnosť, dokonca aj pri výbere partnera. Nedopustí, aby jej braček dopadol v živote ako ona. Rozum však dostane košom, keď spozná Camerona MacCaba, sexi neviazaného barmana a kolegu. Príťažlivý Cam si však Jo zjavne zaškatuľkoval ako vypočítavú mrchu, a keď sa prisťahuje na London Road do bytu o poschodie nižšie, vyzerá to na poriadnu katastrofu. Ako sa jej teraz podarí ututlať zahanbujúcu pravdu o matke a potlačiť hriešne myšlienky na drzého, no atraktívneho Cama? Veď je zadaná!

Z anglického originálu Down London Road (New American Library, New York, 2013) preložila Andrea Vargovčíková

Dostupné verzie titulu

London Road Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: London Road

Originálny názov: Down London Road

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Výborná (V. Berdáková Pavlík, 4.6.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nezávislé pokračovanie Dublin Street, tiež bezchybné. Veľmi sa mi to páčilo, určite prečítam aj ďalšie časti. Romantika no rovnako aj humor. Takže sa aj príjemne zasmejete. Písaná pútavo, nenechá Vás chladnými(-: Dublin Street bolo lepšie ale len o stupienok(-:

London Road (Nika Jurčišinová, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
....pokracujeme tu :) po precitani prvej casti som sa tesila na tuto. A velmi ma potesila tato kniha,nielen samotnym pribehom Jo a jej brata, ale aj tým, že som sa viacej dozvedela o postavach z prvej knihy, ich zivoty ako sa zmenili a ako zapadli do deja. Taktiez bolopri tejto knihe vela smiechu, smutku az placu , sucitu a nakoniec radosti :) Takze kto precital Dublin Street, London Road nech pokracuje aj dalsou knihou Jamaica Lane.... :)

skvelé (Monika Janovičová, 13.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
podla mojho názoru sa táto kniha autorke velmi vydarila. Je pútavá, zaujímavá, humorná a zároveň smutná

Tak to je (bobrunka, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knihe sa mi stalo to co uz davno nie :) Co to bolo ? Ze som ju citala jednym dychom...Po Dublin street ak by som to mala ohodnotit tak tato kniha sa autorke vydarila viac... Vrelo odporucam vsetkym milovnikom erotiky a tesim sa uz teraz na novinku India place od tejto autorky. Urcite v mojej kniznici nebude chybat ☺

sú aj lepšie erotické romány (Veronika M., 10.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Pokračovanie Dublin Street, v ktorom sa miestami stretávame s nám už známymi Joss a Bradenom (alias pánom Oblekom). Autorka rovnako naznačuje pokračovanie – Jamaica Lane – s hlavnou postavou Oliviou, Joinou sesternicou. Zabaviť som sa zabavila, ale neubránila som sa pocitu, že kniha mohla byť lepšia, kratšia a trochu záživnejšia... V konečnom dôsledku je to ale celkom pútavá séria, keďže hlavnými postavami je zakaždým iná dvojica :)

Vynikajúce!!! (retiazka, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky 3 knihy som si kúpila ako narodeninovy darček sama sebe a nesklamal.Bavila ma aj prvá časť,aj keď London Road so prečítala pre veľký úspech 2 krát :-) Teraz rýchlo na 3 časť :-)

„London Road“ skvelá romantika (Jarka, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Trochu som sa bála, že sa do knihy nebudem vedieť poriadne dostať, keďže som nečítala Dublin Street, ale príbeh ma úplne pohltil a nevedela som túto knižku pustiť z ruky. Dá sa to úplne v pohode čítať aj samostatne, ale je pravda, že som sa počas čítania tak trochu zamilovala aj do Joss a Bradena a teraz niekde potrebujem nutne uloviť Dublin Street a dozvedieť sa o nich viac :D Kniha bola dokonalá, absolútne ma pohltila. Nemohla som od nej odísť bez toho, že by som si prečítala poslednú stránku a poviem vám, že pri nej som mala slzy na krajíčku :). Obdivujem autorku, ako krásne dokáže opísať reálny príbeh dvoch mladých ľudí, to aký je dnešný svet plný násilia a ukazuje nám, že aj napriek tomu čo mnohí možno prežili, sa treba každý deň usmievať a nebrať vážne posmešky od ľudí, ktorý vôbec nemajú tušenie, čím si niekto môže prejsť. Jedným slovom VAU. V knihe nechýbal humor, romantika, krásne dialógy, milé situácie a aj dávka erotiky, ktorá bola opísaná vážne krásne... Kniha nesklamala! Pekný plynulý dej, sympatickí hrdinovia a situácie reálne zo života. Takéto knihy mám rada! ODPORÚČAM, čítajte a posúdite samy ... :)

Neskutočne dobre pocitanicko (silvia, 22.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha london road je neskutočne dobre citanie perfektne prepracovany pribeh a postavy paci sa mi ako sa vyvija pribeh a ze ta pritazlivost a dobrota hlavnych postav priam sala je to krasne sexy vasnivy dej s kapkou napatia :-) vrelo odporúčam

Skromný názor čitateľky (Janka, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nedá mi to, ale musím tu popísať svoje pocity, ktoré mnou lomcujú po prečítaní tejto knihy. Poznáte ten pocit, keď ste na horskej dráhe? Raz ste hore, máte neprekonateľnú radosť a smiech vám neschádza z pier. A inokedy zas dole a smútok vám zovrie srdce a slzy tečú po lícach aj keď sa tomu bránite. Práve taká je táto kniha. Je plná emócii, ktoré ma prinútili prežiť túto bláznivú jazdu a nedovolili mi odtrhnúť sa od nej až do prečítania poslednej strany. Jedinečné vykreslenie hlavnej hrdinky Jo ma nútilo vžiť sa do jej trápenia a bolestivo si uvedomovať opovrhovanie zo strany tých čo ju nepoznajú. Cítiť pomyselný múr, pomocou ktorého sa chce od väčšiny dištancovať, ale pritom cítiť veľkú bolesť pri jednoducho vyrieknutých slovách, ktoré dokážu nesmierne raniť. Predstava jej doterajšieho života, ktorým sa musela každodenne brodiť a zároveň to všetko v sebe dusiť a skrývať za úsmev ma hlboko zasiahlo aj na duši. Uvedomiť si čo všetko pre lásku je ochotná obetovať. Ale to je len jedna strana mince. London Road je kniha plná zákrut, výstupov a pádov ako mnou spomínaná horská dráha. Má mnoho pasáží, ktoré vám vyčaria úsmev na perách a prinútia smiať sa. Mnoho pasáži, ktoré vás chytia za srdce a zmenia, pretože každá kniha mení pohľad čitateľa na svet väčším alebo menším dielom. A táto, neodpustím si, úžasná kniha ho podľa mňa mení tým väčším.

super (Monika, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som sa už dlhšie tešila a nesklamala, dostala ma. Nevedela som prestať čítať ju. Rozhodne odporúčam :)

London Road (Zuzana Andrejkovičová, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím sa priznať, že toto "pokračovanie" Dublin Street, London Road sa mi páčilo trošku viac. Autorka tu spomína aj ďalšie rozvíjanie sa vzťahu z Dublin Street, čo obohatilo samotný dej, ale najmä opisuje vzťah hlavných postáv romanticko-komicky s kvapkami erotiky. Kapitoly som doslova hltala, občas aj namiesto jedla, pretože som nedokázala knihu položiť. Príbeh je reálny, na dnešnú dobu ako stvorený. Určite odporúčam siahnuť po tejto knihe, ak ste romanticko-erotická duša túžiaca po happyende. :)

Kniha: „London Road“ (Stano, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zatiaľ, čo na knihu Dublin Street určite narazili všetci tí, ktorí si googlili "čo čítať po knihe Fifty Shades", London Road má podľa mňa trochu širší záber na všetkých milovníkov poriadne romantických a sexy príbehov. Samantha Youngová píše strašne dobré erotické scény, ale jej príbehy (na rozdiel od mnohých iných kníh rovnakého žánru) nie sú iba o sexe, ale aj o samotných vzťahoch, o živote, o rodine... Už od začiatku som sa začítal a postupne odhaľoval tajomstvá, ktoré hlavná hrdinka skrýva, žiadna žena by si určite nepriala byť v jej koži, život sa s ňou nemaznal, okolie si o nej myslí tie najhoršie veci a nanešťastie si myslí, že je to pravda. Autorka nám naservírovala krásny príbeh, ktorý okorenila aj dávkou erotiky. Kniha sa mi veľmi páčila, pretože príbeh je reálny, aj keď nie je podľa skutočnej udalosti. Myslím si, že nejeden čitateľ alebo čitateľka si prídu na svoje. Odporúčam všetkým, ktorí majú chuť na intenzívny príbeh so skvelou romantickou zápletkou a, ako vždy, chutnou hrdinkou :)

Chcem túto knihu (AB, 16.5.2014) Odpovedať

Ech..London Road od Samanthy Yangovej. Je pravda, že som túto knihu ešte nečítala, ale neskutočne ma láka. Knihy takéhoto typu mám naozaj rada a fakt by ma táto kniha ako darček potešila. Vyzerá, že má skvelý príbeh, zaujímavý, skoro ako stvorený presne pre mňa.

london road (Gabriela Matusikova, 14.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Citala som jednotku,tak som siahla aj po druhej casti. Je to zaujimave,pohodove citanie. Knizka je napisana skvelo a cakate,ako sa to nakoniec vyvinie.

..veľmi dobrá..:-) (Mária Kotuličová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to veľmi dobrá kniha, príjemné ďalšie stretnutie s hrdinami z Dublin street. Romantický, dojímavý, silný príbeh so šteklivými pasážami. Verím, že IKAR vydá aj ďalšie pokračovania Jamaica Lane a Castle Hill. Už sa teším.. :-)

London road (Petra Patáková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úplne perfektné nezávislé pokračovanie Dublin street. Príjemná ,romantická kniha a silná hlavná hrdinka,komu sa páčila dublinka si ju musí určite prečítať.Už sa neviem dočkať jamaici :-)

skvelá kniha (Lucka, 30.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, rozhodne odporúčam prečítať. Jo je skvelá, život sa s ňou nemaznal, no i napriek tomu sa z nej stala silná žena, ktorá vie čo chce v živote dosiahnuť.

Skvelé! (blogerka, 10.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
URČITE SI PREČÍTAJTE! Výborná oddychovka hlavne pre tých, ktorí okrem horúcich scén nepohrdnú ani emotívnym príbehom, vynikajúcimi vedľajšími postavami a štipkou humoru. Pre mňa bola kniha London Road ešte lepšia, než jej predchodkyňa, Dublin Street. A pre všetkých mám dobrú správu - Joss a Braden sa opäť vrátia :)

príbeh na viac prečítaní (Sue, 31.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
London Road je absolútne geniálna kniha, ktorú si zamilujete. Smiala som sa, plakala, držala som Jo palce, aby sa jej v živote aspoň niečo podarilo. Kniha mi dala skutočne veľa a budem na ňu ešte dlho myslieť. Ak sa vám páčila Dublin Street, tak London Road je povinná jazda.
Všetky komentáre (19)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ignorovala som tú absurdnú sexuálnu príťažlivosť a zlostne som na Cama zazrela. „No, zdá sa, že by z nás bol skvelý pár. Ja som vymletá, morálne skazená zlatokopka a ty zase nadutý, arogantný, mudrlantský pseudoumelec a imbecil.“ Usilujúc sa zakryť triašku, ktorá mnou lomcovala – ako reakcia na zvýšenú hladinu adrenalínu z vlastnej obhajoby –, spokojne som odstúpila, nasledovaná jeho prekvapeným výrazom. „Aha, aj ja dokážem súdiť knihu podľa obalu.“
Nedala som mu šancu na chytrácky protiútok, a aby som zakryla tú triašku, pohojdávajúc bokmi som odpochodovala cez galériu poza deliacu priečku za svojím priateľom. Becca okupovala Malcolma už príliš dlho. Nenápadne som sa k nemu prikradla, rukou som mu skĺzla po chrbte nebezpečne blízko k jeho rozkošnému zadku. Okamžite obrátil pozornosť na mňa a uprene sa zadíval do mojich iskrivých očí.
Provokatívne som si oblizla pery. „Nudím sa, zlatko. Poďme.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x