bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dievča z minulosti

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dievča z minulosti

Dievča z minulosti od autorky populárnych Džínsových denníkov je príbeh jednovaječných dvojčiat Izabely a Mišky, v ktorom sa prostredníctvom Izabeliných nezvyčajných snov prelínajú dve úplne odlišné a pritom vzájomne prepojené dejové línie. Sen, v ktorom má Izabela možnosť sledovať osud dvornej dámy kráľovnej Alžbety v šestnástom storočí v paláci Hampton Court, začne ovplyvňovať nielen jej život, ale aj životy jej najbližších. Netuší, prečo sa jej prisnil ani čo má robiť, môže sa len domnievať, že dievča, ktoré je mŕtve štyristo rokov, jej chce niečo odkázať a o čosi ju požiadať... Druhé vydanie knihy v novej obálke.

Detaily o knihe

Názov: Dievča z minulosti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

V pohode (Hana Hasidlová, 29.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som si kúpila, pretože od Zuzky som čítala Džínsový denník a veľmi sa mi páčil. No táto kniha ma až tak nechytila. Páčil sa mi námet, no nepáčilo sa mi celkové spracovanie. Nepáčilo sa mi vyvrcholenie deja, teda koniec knihy a prehadzovanie si partnerov medzi setrami. Nemilo ma prekvapil a absolútne sa mi tam nehodil. No páčil sa mi nápad s prevtelením a jej sny o minulosti. Je to zaujímavá kniha pre niekoho, koho bavia knihy o minulosti ale so vsuvkami zo súčastnosti a čítanie pre tých, čo už nemajú čo čítať.

Svieža a ľahká (Miroslava Pagáčová, 28.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Spočiatku som pri tomto príbeh váhala, nebola som si istá, či taká mladá autorka dokáže pracovať s podobnou zápletkou. Prevrátila som však zhruba 30 strán a príbeh už bol pekne rozvitý, bez nedokonalostí. Kniha sa číta naozaj skvelo, postavy sú pútavo poprepletané a ich osudy zaujmú nejedného človeka. Jednoducho milé, svieže a ľahké čítanie :)

Super knižka (Simi, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja odporúčam od Zuzky Šulajovej Dievča z minulosti. Niekto si povie, že by ho to nebavilo, pretože sú tam historické časti a niektorých nebaví dejepis. nedajte na prvý dojem! Verte tomu, že keď sa začítate, práve tie historické časti vás budú uchvacovať a nebudete sa vedieť dočkať, kedy pretočíte na ďalšiu stranu! Budete živo prežívať všetky útrapy s Ellen, dokonca to potlačí aj časti v normálnom svete, kde sa nachádza Miška a Izabela. Určite odporúčam. :)

Úžasná (Tamara Masarovičová, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha je naozaj skvelá :) Veľmi nápaditá a pútavá. Každá postava je niečim výnimočná a iná. Veľmi sa mi páčilo práve striedanie minulosti s prítomnosťou :) Myslím si, že je to jedna z najlepších kníh od Zuzky a vrelo ju odporúčam naozaj každému! :)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x