bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako naučiť deti pravidlá

Vydavateľ: C - Press (C- Press)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako naučiť deti pravidlá

Kniha je určená rodičom, ktorí chcú byť svojim deťom priateľskou oporou, dopriať im dostatok slobody a voľnosti, ale nechcú, aby sa im ich liberálny prístup vymkol z rúk. Deti potrebujú mať stanovené hranice správania a konkrétne pravidlá, aby sa vo svojej rodine cítili isto a bezpečne. Nájdete tu konkrétne praktické rady, ako na to. Kniha patrí do štvordielnej série bestsellerov tejto autorky.

Detaily o knihe

Názov: Ako naučiť deti pravidlá

Originálny názov: Jedes Kind kann Regeln lernen

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Mala som a už nemám:-) (Silvia Palúchová, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som si kúpila na vaše odporúčanie, zaujala ma, keďže mám dve malé deti a hneď som sa pustila do čítania. Akonáhle som dočítala, už aj putovala k susede, ktorá má dvoch chlapcov:-) Áno, v prvom rade - deti potrebujú pravidlá, hranice, no niekedy nevieme, ako ich stanoviť, aby ich to neranilo, aby boli účinné a v správnom čase. Niektoré veci vieme inštinktívne vycítiť, ale mnohé nie a v tom mi pomohla táto kniha. Praktické rady, príbehy, na základe ktorých sa môžete inšpirovať, prípadne dokonca priamo použiť. Pochopila som, prečo sa moja mladšia správa v niektorých situáciách tak nemožne, prečo ju starší brat tak trápi a vyskúšala som si niektoré rady odmeňovania a chválenia. Fungovali. Niektoré metódy chcú viackrat odskúšať, otestovať, možno modifikovať, ale v globále je táto kniha užitočným pomocníkom pre každú mamičku aj otecka. Najmä pri menších deťoch, aj mladších tínedžeroch. Výčitky, nadávky, pevné rituály, ignorovanie, pocity viny, manipulácia...to všetko tam nájdete. Je super, ak milujete svoje deti, potrebujú to, ale tiež potrebujú stanovenie pevných hraníc, aby vedeli odkiaľ pokiaľ. Dobrý tip!

uzastna kniha (Emília Plešková, 28.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto knihu som dostala nedavno,ale uz som ju stihla prestudovat celu..velmi sa mi hodila,kedze som mlada mamicka 4deti,ktore mi prerastaju cez hlavu..a uz dllho sa snazim nastolit poslusnost...tato kniha je prikladom ako sa to da,len to tiez kusok trva kym sa to zabehne v praxi.takze dufam ze s radami v knihe a mojou volou to zvladnem.dakujem za tuto super knihu..je potrebna pre nas ktore to uz vzdavame s poslusnostou deti.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x