bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hry o život - trilógia, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hry o život - trilógia, 2. vydanie

Na troskách bývalej Severnej Ameriky vyrástol Panem, ovládaný bohatým Sídlom, ktoré obklopuje dvanásť podrobených obvodov. Nenávidené Sídlo vládne železnou päsťou. Raz do roka povolá z každého obvodu chlapca a dievča do hier o život, aby pobavili televíznych divákov skutočným bojom na život a na smrť. Medzi nimi sa dobrovoľne ocitne šestnásťročná Katniss Everdeenová, odhodlaná za každú cenu prežiť. Aj víťazstvo však môže mať trpkú príchuť, oslavné turné po jednotlivých obvodoch sa zmení na krutú skúšku ohňom. Symbolom odporu proti Sídlu sa stáva drozdajka, vtáčik, ktorého nosí Katniss na hrudi v podobe zlatej brošne. Obe znepriatelené strany ju preto vnímajú ako živý symbol rebélie a zamýšľajú využiť ju v mocenskom súboji. Okrem toho sa Katniss až zúfalo nevyzná vo vlastných citoch, najradšej by sa rozdvojila, lebo vie, že obaja jej nápadníci, Peeta aj Gale, by si jej lásku zaslúžili...
Hry o život sú trilógiou plnou napätia, zákulisných intríg, ale aj lásky. Hoci sa dej odohráva v budúcnosti, stále ide o odveký zápas dobra proti zlu.

Detaily o knihe

Názov: Hry o život - trilógia, 2. vydanie

Originálny názov: The Hunger games (1,2,3)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super kniha (Ivana Jakušová, 16.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zatial asi najlepsia trilogia aku som kedy citala. Niektore pasaze boli dost emotivne ,ze mi aj slzy vysli....vyborne spracovane, hlavna hrdinka obycajne dievca, zvladla toho tak neskutocne vela, ze som sa furt zamyslala ci by som vedela ja nieco take zvladnut...vrelo odporucam, nebudete lutovat...a este vyhoda, ze vsetky 3 knihy su.v jednej super

Hlboká myšlienka (Petra Zmatková, 15.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia dystopická séria vôbec. A toto je jej najlepšie vydanie, lebo kníh nemusíte mať viac, iba jednu :) Táto séria ma držala od prvej série, okrem toho, že sa mi nepáčilo, že je písané v prítomnom čase. Katniss je silná hlavná hrdinka, ktorá nie je bezmocná, aj keď v tretej časti jej vnútorná sila trochu kríva. Peeta je najlepší chalan, akého si kto môže želať. Napečie vám :) Ostatné postavy majú tiež svoj charakter. Kniha je plná neočakávaných zvratov, trochu dosť desivosti, ale o tom to presne je. Autorka napísala túto knihu podľa toho, čo jej napadlo, keď prepínala medzi zábermi z vojny a reality show. A tak to aj vyzerá, niekedy mám pocit, že Hollywood je vlastne Sídlo. Milujem túto sériu, čítala som ju zatiaľ 3 krát, ale určite si ju už veľmi skoro prečítam zas (a zas) :)

ejha (KATKA, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Začala som to čítať na odporúčanie svojej kamošky a keď som sa vážila do deja nevedela som sa od toho odpútať.Príbeh Ma hneď chytil za srdce.Veľmi sa mi to páčilo,hlavne tie zauzlenia a postavy.No proste super. Som veľmi rada,že som prijala návrh od kamošky ;)

Neopísateľné dojmy (Ivana Gajdošíková, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Presne toto sú slová ktoré ma hlavne napadnú keď počujem Hunger Games alebo Hry o život :) je to kniha ktorá je napínavá plná neopísateľných dojmov a každý kto ju zobere do rúk ju nepoloží do vtedy dokiaľ ju nedočíta do konca :) videla som aj filmy ale nie sú také dobré ako knihy :) všetkým odporúčam prečítať a zistia zle je to najlepšia kniha akú kedy čítali :*

Nemohla som odolať (Dominika Hladíková, 8.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Keď som knihu zbadala, musela som si ju prečítať. A musím uznať, že to neľutujem, hoci som ešte nemala možnosť prečítať si ďalšie časti. Úžasná štýl písania, čítavý a zaujímavý dej ma celkom dostali. Skvelá kniha.

čakala som viac (Veronika Kubašová, 6.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Začala som to čítať, kvôli tomu, že sestra ospevovala filmy tak som sa do toho dala, že si potom spolu pozrieme aj filmy. Čítalo sa to rýchlo,dej mal spád a aj postavy boli celkom zaujímavé. Nápad to bol skvelý a ja som len čakala čo z toho autorka vytrieska. Dať tri knihy dokopy a spraviť z nich jednu bol vynikajúci nápad. ja som ich čítala postupne a keby som ich doma nemala všetky, asi by ma trafil šľak. lebo knihy končili nijako, vlastne to vyzeralo ako keby jedna kniha bola rozdelená na tri časti. A aj tak tie knihy pôsobili. Prvá bola len taká oťukávacia , kto kde s kým ako druhá mala aj nejakú tú "šťavu" no a tretia to bol už len taký dojazd. Záver poslednej knihy bol pre mňa absolútnym sklamaním. Trištvrte knihy bolo úplne super a posledná štvrtina, tak to som len kukala a neveriacko krútila hlavou ako to ide dolu kopcom. Nevadí mi s kým Katniss skončilo, skôr ako to ako sa k tomu dopracovala. A epilóg bol už len klincom do rakvy, Škoda toho, lebo sa to rozbiehalo velice sľubne.

Nadpriemerná (Miroslava Pagáčová, 28.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som dostala túto knihu do rúk, veľmi sa mi nechcelo do nej pustiť. Ďalšia trilógia, ďalšie fantasy, ďalšia antiutópia, romantika, blá, blá, blá. Lenže poličky som mala plné len dávnoprečítaných kníh, a preto som ju predsa len otvorila. V polovici prvej časti som sa do tohto príbehu naplno ponorila a nedokázala som knihu odložiť. Každá jedna postava má svoju asť príbehu, má svoje miesto, osud, cieľ. Je síce jasné, kto tvorí kruh hlavných postáv, no nikto tam nie je len ako komparz. Už v prvom dieli nechýbala láska, avšak nejde o prehnanú romantiku, akú by asi každý očakával. Vyspelo opísný vzťah v trojuholníku, kde každé konanie zamilovaných ľudí ma svoje opodstatnenie. Avšak to, čo je hlavnou líniou knihy, to prekvapí najviac. Naozaj ide o Hry o život. O anarchiu. Vzburu. Žiadne sladké reči a oskvelej budúcnosti. Všetko je tak realistické a prepracované, až som mala pocit, že by to ozamohlo existovať. Jednoducho perfektná kniha, ktorú odporúčam všetkým.

Pútavé a excelentné :) (AB, 27.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím uznať, že prvá kniha - Hry o život bola asi najlepšia kniha, ktorú som kedy čítala. Nechýbalo tam napätie, emócie, človek sa zamyslí či je naozaj reálne posielať deti na smrť. Keď som začala čítať knihu, nezisťovala som si dopredu o čom je a som rada, že som tak urobila. Každý koniec kapitoly núti čítať ďalšiu a ďalšiu až kým človek knihu neprečíta. Nevedela som sa od nej odtrhnúť a keď som už bola pri konci ani som ju dočítať nechcela pretože som vedela že už je koniec :( !!! Knižka a film patria medzi moje najobľúbenejšie. Určite odporúčam prečítať. Nudiť sa nebudete ;) V malej knižke sa skrýva veľké lákadlo, ktoré vás udrží prečítať knihu na dve-tri posedenia, ak ste ochotní ostať sedieť dlho do noci, tak ju prečítate aj na jedno posedenie. Zatvoríte knihu a chcete ďalšiu. Preto vám dám malú radu: Ak už kúpiť si Hry o život, tak radšej celú sériu. ;)

Kniha dokáže prekvapiť (Simona, 20.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je výborne napísaná a spracovaná. Dokáže vás nadchnúť alebo rozplakať. Podľa mňa autorka napísala všetky tri knihy úžasne. Nikdy som nečítala nič podobné. proste došla s novým nápadom a myslím si že si knihu zamilujete. Vrelo vám ju odporúčam. ak si ju kúpte nebudete ľutovať. :D

Výborný námet, ešte lepšie spracovanie (Emily, 20.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak, toto je jedna z mála kníh, od ktorej som sa nechcela odtrhnúť. Myslím si, že je absolútne zbytočné rozprávať o čom príbeh je, keďže už boli niektoré časti aj sfilmované. Ku knihe som sa dostala ešte predtým ako uzrel svetlo sveta prvý sfilmovaný diel. A bola som jednoducho unesená!!! Kniha je určite lepšia, pretože podporuje vlastnú fantáziu... Vašu fantáziu a nepodsúva niečo - ako zvykne film.

Collinsová je perfektná rozprávačka nemusím ani hovoriť a scény, ktoré jedna po druhej prichádzali som čítala s otvorenými ústami. (miska, 19.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Colinnsová je majster v dystopickom svete. Každá kniha z trilógie je dokonale napínavá, postavy, ktoré sa vám vryjú do pamäti . Prečo teda prečítať túto knihu? Ak ste čítali predchádzajúce dva diely, po tomto vám spadne sánka minimálne ako mne. Ak ste ešte nesiahli ani po jednej časti tejto vynikajúcej trilógie, hovorím vám : " CHYBA!!!!!!!!!!" V knihách sa objaví množstvo postáv, ktoré si jednoducho obľúbite, situácie, ktoré vás rozosmejú alebo naopak rozplačú, či nahnevajú. O tom že Collinsová je perfektná rozprávačka nemusím ani hovoriť a scény, ktoré jedna po druhej prichádzali som čítala s otvorenými ústami. Keď to najviac nečakáte, vtedy BUM a scéna napínavá ako lusk. Poslednému dielu série dávam 5 mesiačikov a dodávam, že táto séria sa právom zaraďuje medzi najlepšie na svete :)

Kniha ktorú musíte mať (Zuska, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
To čomu najviac odolávam to ma pohltí najviac. Film som si pozrela po roku a to tiež s pocitom, ktorý sa nedal opísať. Prvý krát som nevedela či sa mi páčil alebo nie. A tak som ho verejne skritizovala na svojom blogu. A tam to celé začalo. Ozvali sa mi ľudia, ktorí čítali knihu, že to nemám odcudzovať len na základe filmu. Rozhodla som sa, že si ju teda kúpim. Spravila som najlepšie ako som len mohla. Kniha asi ako každá predloha filmu v sebe schováva oveľa viac, pútavejší dej a hlbší základ deja. Prečítala som si prvý diel, prečítala som si druhý a keď som mala čítať už tretí, nechcela som aby to skončilo. Skvelo prepracovaný príbeh a charaktery. A záver? Verte mi, že budete prekvapení.

Hunger games (Andrea Hippova, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som zacala citat s ocakavanim a kedze som film nevidela, moja predstavivost mohla fungovat na plne obratky. Autorka ma od prveho slovicka doslova vtiahla do deja a ja som citala a citala, niekedy uplne zabudnuc na cas. Hry o zivot skoncili a ja som s napatim citala dalej. Skuska ohnom len potvrdila uspech prvej knihy. Po precitani prvych dvoch uspesnych casti je citatel dokonale namotany na docitanie trilogie. Drozdajka vsak miestami zaostavala za uspechom svojich predchodkyn. Po precitani posledneho riadku mi bolo naozaj luto, ze je uz koniec; aj dalsiu knihu som zacaka citat az po par dnoch, aby mi dobry pocit/dojem z tejto knihy zostal co najdlhsie. Knihu vrelo odporucam. Teraz si mozno pozriem aj film, aj ked viem, ze knihe sa nevyrovna.

Naj kniha (Zuzana Štofaníková, 9.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hry o život je velmi dobra kniha ak mate moznost tak si ju precitajte :) Ja som ju dostala na narodeniny a hned som ju zacala citat je to najlepsia kniha :)Neverila som ze je koniec a musim ju citat znovu a znovu :)

:3 minirecenzia (Adriana Benšová, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších kníh aké som kedy čítala. Je plná emócii a hneď po prvých stranách som jej nevedela odolať a stále som čítala. V škole, doma, proste všade. Síce sa na mňa všetci dívali ako na nenormálnu, ale mne to bolo jedno. Milujem tú knihu. Má originálny dej a v niktorých úsekoch som aj uvažovala ako na to vôbec autorka prišla, že mňa by to nikdy nenapadlo. To aj zaručuje kvalitu autorky. Veľmi sa mi páči, že z Katniss nespravila nejaké nevinne a usmrkané dievčatko, ktoré sa nevie rozhodnúť medzi dvoma chlapcami. Urobila s nej dievča, ktorým by som sa vždy chcela stať od prečítania knihy. Často krát sa stalo, že ste sa museli poriadne nad dejom zamyslieť a neraz vás ten dej priviedol k slzám. U mňa toto bola prvá kniha počas ktorej som plakala a najprv som si myslela že som sa úplne zbláznila, keď plačem pri knihe, ale teraz sa mi to už stáva často...... Túto knihu úplne odporúčam. Ukáže vám, že čoho všetkého sú ľudia schopný, ale aj veľa iných vecí. Určite vás privedie aj k slzám a keď ju dočítate bude každodennou súčasťou vášho dňa :)

Kniha ktorá spustia ošiaľ (Romana Svetíková, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem sci-fi, ale len raz za čas sa objaví takýto skvost. Prvý krát keď som ju čítala (mala som ju požičanú),ma absolútne dostala a keď som s nou skončila, tak som si povedala že proste túto knihu musím vlastniť. Kniha má strhujúci dej,kde proste nieje miesto na nudu. Väčšinou sa mi stáva že predvídam dej a viem čo bude nasledovať, ale v tejto knihe nastávajú také zvraty že sa musíte vrátiť o pár riadkov späť prečítať si pasáž ešte raz aby ste uverili tomu, čo sa tam udialo. Často krát som zostávala stáť s otvorenými ústami, a stráviť čo sa vlastne stalo. Čo sa mi však najviac páči je že hlavná hrdinka nieje ufňukaná a nesnaží sa veci uľahčovať, narozdiel od filmu, ktorý je len slabým odvarom knihy. Táto kniha vás absolútne dostane.

Hry o život (Katka, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som si kúpila po tom, ako som si pozrela prvé 2časti filmu (naraz). Film ma naozaj veľmi nadchol, ale kniha ešte viac. Myslím si, že je písaná štýlom, ktorému neodvolá nikto. Je určená ako pre tínedžerov, tak i dospelých. Postavy, prostredie a vlastne celý príbeh je dôkladne spracovaný a do deja s a človek veľmi rýchlo dostane. Táto kniha sa razom stala jednou z TOP mojich kníh a som rada, že je aj v mojej knižničke. Myslím si, že je to najlepšie spracovaná kniha roku 2013 a určite patrí medzi mojich TOP 5 kníh, ktoré som čítala.

Hry o život (Mária Ngová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
dychberúce, ohromujúce, úžasné... také sú Hry o život

Super (Štefánia Setéthová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som videla film, až potom som si prečítala knihu. Bola to chyba, pretože z časti som už vedela, čo má nasledovať. Ale samozrejme vo filme bolo plno vecí vynechaných. Dej je pútavý, dobre vymyslený. Celú trilógiu som prečítala asi za týždeň. Je to úžasná kniha. Nevedela som sa od nej odtrhnúť a vlastne som ani nechcela :D Pri čítaní som rozmýšľala nad tým, či to nie je ďalšia "Verneovka" niečo z budúcnosti. Proste super:)))

Čítajte (Dominika, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak chcete stráviť niekoľko dní po boku stránok plných skvelých myšlienok a pútavého deja, určite si prečítajte Hry o život. Že je to fikcia? Kto otvorí oči, uvidí v nej veľa spojitostí s našim svetom- myslím, že práve to by vás mohlo presvedčiť :)

skvela kniha (Lucia, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kupila bez toho, aby som videla film - a veru dobre som urobila! Skvely, originalny namet, neuveritelne putavo napisany pribeh... Konecne nieco nove "Namotala" som na tuto knihu aj sestru :) Urcite odporucam!

Kniha, ktorá má všetko čo má mať (Kristína, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy som začala čítať hneď ako som uvidela prvú časť filmu. Z kníh som úplne unesená, sú písané štýlom ktorý nadchne asi všetkých. Autorka "premakala" všetko- detaily, postavy, každú jednu časť. Jednoznačne odporúčam pre milovníkov ktorí v knihách hľadajú odvahu, priateľstvo, lásku, dobrodružstvo...:)

Originálna a napínavá :) (Tamara Masarovičová, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Originálna a napínavá - presne tieto dve slová ma napadnú keď sa povie Hunger Games. Najprv som videla film, ktorý ma natoľko očaril, že som hneď zatúžila prečítať si aj knihy. A ako to býva zvykom, kniha býva ešte omnoho omnoho lepšia ako film a Hunger Games neboli výnimkou :) Tá ľahkosť s akou autorka píše je niečo neskutočné. Celú trilógiu som prečítala asi za 3 dni a to som sa ku koncu dokonca musela ovládať a spomaliť tempo, pretože som nechcela aby sa táto skvelá kniha skončila :D Takže ak váhate či si knihu kúpiť, rozhodne vám ju odporúčam :))

Určite 5 hviezdičiek :) (y) (Veronika Sedláková, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako každú knihu začínam s úsmevom ale končím ju so slzami. A ani táto kniha nebola iná než ostatná. Presne všetko opisuje čo sa stalo. Máte tam aj bonus: knihu drozdajku ktorej film vyjde až V novembri. Keď som dopozerala film,povedala som si,že nebudem čakať a kúpim si knihu. TO nikdy neoľutujem.Nikdy neoľutujem,že práve cez Vašu stránku som si objednala Hunger Games trilógiu :) bola som nadšená a knihu som prečítala za 4 dni ;) táto kniha patrí K mojim najobľúbenejšim :)

Proste Hunger games! :) (Barbora, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Len jedna vec-Prečítajte to!:)NEUVERITEĽNÁ SÉRIA.Pre všetky vekové kategórie,teda okrem malých detí.Kniha o odvahe,jednoduchosti,vzbure,láske,rodine,ľudskosti.Odporúčam.

NAJ :) <3 (Gabriela Čelovská, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najkrajšie napísaná kniha pri ktorej sa budete smiať a plakať zároveň, keď ju budete čítať budete mať pocit, že ste súčasťou príbehu, po prečítaní budete ešte túžiť si ju čítať dookola... :) Naozaj vrelo odporúčam ju čítať :)

najlepšia kniha (Ester Hvozdíková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa stala mojou najlepšou knihou, akú som kedy čítala. Celú trilógiu som prečítala za jeden týždeň, a to počas školy. Čítala som aj po nociach, nemohla som sa od nej odtrhnúť :D je jednoducho úchvatná, má veľmi pútavý dej a skvelo sa číta. Autorka ju spracovala fakt veľkolepo :) miliónkrát odporúčam

Minirecenzia (Juliána Salokyová, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha, akú som kedy čítala. Autorka dokáže každého vtiahnuť do deja tak, že sa na knihe stane závislý. Ja som si najprv pozrela film - 1. časť a hneď potom som musela prečítať celú trilógiu, pretože už len film ma dokázal zaujať natoľko, že som doslova priahla po ďalších dieloch. Vrelo odporúčam každému a zaručujem, že sa od knihy nebudete vedieť pohnúť. :) Ja osobne som celú trilógiu prečítala za 2 dni, pretože som si nemohla pomôcť a nevedela som prestať. Najlepšie sú Hry o život a skúška ohňom, Drozdajka síce až taká nie je, ale aj to má niečo do seba, ani od nej som sa nedokázala odtrhnúť. Samozrejme dystopia - kniha nás núti sa zamyslieť nad tým, čo by sa stalo, ak by sme to naozaj museli prežívať aj my. Takže určite najlepšia kniha aká kedy vyšla. :) Vrelé odporúčanie! :)

Prvá a druhá graduje, tretia zaostáva (Katarína Tobiašová, 3.1.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím povedať že najprv som videla dva prvé filmy a po odchode z kina som si povedala že nevydržím čakať rok aby som sa dozvedela či sa konečne Peeta dočká toho že bude s Katniss. Tak som si objednala túto trilógiu v perfektnej väzbe a pustila som sa do čítania od prvej knihy. Prvá a druhá sú skvelé ale s tretou som nebola až taká spokojná. Nebola taká napínavá ako predchádzajúce ale bola som spokojná s koncom, hoci nám mohla spisovateľka prezradiť trochu viac. Ale celkovo som s trilógiou spokojná a som rada že má miesto v mojej knižnici. A ešte tak pomimo, dostala som ku knihe darček. Brošnu drozdajky. Veľmi ma potešila!

vyborna kniha (Janka Korčoková, 12.12.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je jednoducho skvelá. Prečítala som ju na jednym dychom. Preto som sa ju rozhodla kúpiť aj mojím deťom.

Super kniha (Anna Mudronova, 6.10.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepsia kniha ,aku som kedy citala,vlastne cela trilogia je uzasna a verte mi,ze viem o com hovorim ,lebo rocne precitam asi 100 knih a suhlasim s Michaelou ,ze je to nieco nove.Nedokazala som sa od trilogie odtrhnut,kym som ju nedokoncila a budem sa k nej stale vracat.Videla som i film Hunger games-Arena smrti-1.kniha a ten ma vlastne podnietil kupit si knihy a bola som prekvapena ako verne sa drzal knihy ,ale neskor som zistila,ze autorka spolupracovala na scenari.V novembri ma vyjst v kinach film na motivy 2. knihy Skuska ohnom a uz sa neviem dockat.

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nádherná kniha s pútavým a originálnym dejom na zamyslenie. Absolútne ju zbožňujem, autorka z tohoto žánru vyťažila to najlepšie a nikoho nekopírovala. Prišla s niečim sviežim a novým. K tomu jej zaujímavý štýl písania, ktorý ma doslova vtiahol do deja.
Všetky komentáre (32)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x