bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Manželská pasca

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Manželská pasca

Príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael Conte chce splniť sľub daný otcovi na smrteľnej posteli, a preto si hľadá nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať. Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie Ryanovú. Módna fotografka Maggie nemá s mužmi dobré skúsenosti, ale napokon súhlasí. Dohodnú sa, že ak ona bude počas fotografovania v Miláne hrať novopečenú manželku, Michael prestane pliesť hlavu jej najlepšej kamarátke Alexe, aby neohrozoval jej šťastné manželstvo.
Lenže osud sa s nimi nečakane zahrá a už krátky pobyt v Taliansku spôsobí, že medzi Michaelom a Maggie sa prudko rozhorí plameň vášne. Stane sa napokon ich manželstvo tou najvábivejšou pascou?

Z anglického originálu The Marriage Trap (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2012) preložila Lucia Nižníková-Kollárová.

Dostupné verzie titulu

Manželská pasca Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Manželská pasca

Originálny názov: The Marriage Trap

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (4)

Hodnotenie čitateľov

Nič extra (Silvia P, 5.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Po dlhom čase som siahla po románe zo súčasnosti. Zaujalo ma hlavne talianske prostredie a hlavný hrdina. Inak postava Maggie klasická americká „emancipovaná žena". Neviem prečo, vytáčala ma. Aspoň ju mama Conteová dala do laty:D. Keďže ostatné diely majú byť v podobnom duchu už po nich nesiahnem.

nechápem (Zaniah, 31.5.2016) Odpovedať

som sklamaný(á)
Už druhá kniha a ďalšie sú presne ako cez kopirák... :O! Muži a aj ženy majú "vysoké lícne kosti", sú dokonalí/é a absolútne neodolateľní. Druhú knihu som horko-ťažko prečítala, ale ďalšie dve už boli nad moje sily , iba som sa mrkla, či naozaj zase to isté, ale áno!!:( Ako sa toto môže niekomu páčiť?

Manželská pasca (V. Berdáková Pavlík, 22.12.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pokračovanie Dohodnutého manželstva bolo tiež výborné. Plné romantiky, humoru..rodinnej pohody. Veľmi sa mi to páčilo. Takéto romány by som čítala stále. A pravdaže práve začínam čítať ďalšiu časť Manželský omyl.....ktorá sa tiež sľubne rozbieha. Takže táto autorka určite nesklame...pustite sa do toho(-:

Vianočný darček (Kristína Marková, 14.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takto pred rokom sa ku mne veľmi milým spôsobom dostala kniha Dohodnuté manželstvo. Pamätám sa, že som o nej už písala. Druhá časť sa ku mne dostala opäť ako vianočný darček no tentokrát to bolo milé prekvapenie :-) S chuťou som sa do nej pustila. Priznám sa, že som sa trocha bála či to nebude kópia prvej knihy, ale bola som milo prekvapená. Autorka opäť veľmi vtipne pojala príbeh a dej sa mi veľmi páčil. Emócie, zábava aj nádych erotiky mi ponúkli skvelý čitateľský zážitok. Len škoda, že som ju tak rýchlo prečítala :-( Už teraz sa teším na obe pokračovania, ktoré určite musím mať! :-)

oddychové čítanie (Veronika M., 10.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Zaradenie tohto príbehu do erotického žánru by som však ľahko spochybnila. Oproti dielam 50 odtieňov, Crossfire sérii či Spolku je táto kniha skôr oddychová romantika ako erotika. Medzi hlavnými hrdinami to síce iskrí, no na druhej strane, z erotického uhľa pohľadu Ameriku autorka v tomto smere vôbec neobjavila...Preto by som tento titul odporúčala najmä čitateľkám preferujúcim romantické príbehy s jemným erotickým podtónom.

Dost dobre :) (Michaela 25, 7.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemná romantická kniha na večerný relax, pri ktorej netreba nejako extra premyslat. SLova sa v hlave sypu a lahko citaju. Je to taka naozaj oddychova kniha. Tesim sa na dalsi diel :)

Manželská pasca (Lia, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní Dohodnutého manželstva som sa nevedela dočkať tohto pokračovania. S hlavnými hrdinami Michaelom a Maggie som sa zoznámila už v prvej knihe. Príbeh sa začína skvelým rande, po ktorom však z jeho strany, neprišla správna spätná reakcia. Urazená Maggie podozrieva Michaela, že chce rozbiť manželstvo jej brata a švagrinej, do ktorej je podľa nej zaľúbený. Podľa tradície a sľubu sa Michael, ako prvorodený, musí oženiť ako prvý. Keďže jeho sestra už má naplánovanú svadbu, tak "zháňa" nevestu, tak povediac, na poslednú chvíľu. Maggie s ním odletí do Talianska k jeho rodine, kde predstierajú, že sú už manželia. Zoznámenie sa s jednotlivými členmi rodiny, pár dní prežitých v milujúcej sa rodine (čo ona nepoznala), práca, potláčaná túžba, vzrušenie, láska ... Kniha ma úplne pohltila a zvedavosť ma "nútila" čítať ... a dočítať za dva dni :)

Odychovka (Radoslava Piliarova, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemná romantická kniha na večerný relax, pri ktorej netreba rozmýšľať. Číta sa veľmi ľahko, takže som ju prečítala za dva večery. Zaujímavá zápletka, pútavé čítanie, jednoducho fajn knižka pre romantičky, takže vrelo odporúčam :))

Manzelska pasca (Diana, 28.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyborna kniha, skvelo sa cita, clovek sa od nej nevie odlepit :)) Vrelo odporucam!!

Manželská pasca (Barbora Eliašová, 7.3.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
no musím povedať, že jednotka sa mi páčila viacej.. toto mi prišlo napísané tak ako keby na silu, akoby autorka už nevedela, že o čom písať... obálka je kráááásna, zelená je moja naj farba:-)))) tak aj preto dávam štyri hviezdičky:-)) som zvedavá na trojku:))))))

teším sa.. (Lussiii, 13.1.2014) Odpovedať

...už aby to bolo vonku, február bude tento rok mesiac knihy ;-, jednotka bola super a dvojka verím, že bude ešte lepšia...
Všetky komentáre (11)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vytiahol spod stola koženú stoličku a sadol si. Pozorne si prezeral fotografie, ktoré Maggie urobila od príchodu do Talianska. A neboli to len zábery peknej krajiny. Na každom zachytila niečo prchavé, farbu alebo tvar, ktoré zaujali na prvý pohľad. Díval sa na štyroch sesterniciných synov, na úprimné tváričky usmievajúcich sa nezbedných chlapcov s rukami zababranými od plastelíny. Opatrne položil fotoaparát na stôl a odrazu mu svitlo.
Zamiloval sa do nej.
A zároveň sa jej bál. Maggie nebola žena, akú si predstavoval po svojom boku. Obrátila jeho vnútro naruby, až kým sa neotriaslo v základoch, a dlhý rad žien, ktoré prešli jeho posteľou, premenila na ničotu. Bola pichľavá, tvrdohlavá. Priveľmi úprimná a nežná duša, ktorú v sebe skrývala, roztápala jeho srdce.
Najhoršie na tom všetkom bolo, že mala pravdu.
Nedodržal sľub.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x