bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Čierna labuť vzlieta

Vydavateľ: Motto (Nakladatelství Motto)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Čierna labuť vzlieta

Jedného pochmúrneho dňa sa Garet Jamesová, šperkárka z New Yorku, zatúla do čudesného starožitníctva a v tej chvíli sa jej život obráti naruby. Záhadný obchodník John Dee jej ponúkne veľmi štedrú sumu za otvorenie starej striebornej skrinky. Garet nemôže uveriť vlastným očiam, keď na skrinke zbadá symbol labute – identický so znakom na prsteni, ktorý dostala od svojej zosnulej mamy. Ale keď skrinku otvorí, začnú sa diať prapodivné veci... Garet sa pustí do pátrania a zistí, že sa ocitla v storočnom proroctve. Otvorením skrinky totiž vypustila zlé sily. Postupne sa dozvedá, kým vlastne je, a aj to, že ju mama pred týmto poznaním chcela za každú cenu ochrániť. Mocní démoni totiž sužovali a nakoniec zahubili mnoho žien z Garetinho rodu po celé generácie – vrátane jej milovanej mamy. Dokáže Garet využiť svoje schopnosti a porazí tak ničivé sily z podsvetia?

Detaily o knihe

Názov: Čierna labuť vzlieta

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

treba obcas luskat (katka, 23.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
podla recenzii som cakala viac.prvych cca 100 stran by mohlo byt kludne zredukovanych na polovicu. natoze hrdinka ma 26 rokov je dost naivna. ani dej knihy a ine postavy ci uz hlavne alebpo vedlajsie ma moc neoslovili. bohuzial nie je to kniha, ktora ostane doma v kniznici

Začiatok rozpačitý... (Emily, 22.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Začiatok bol rozpačitý, ale potom sa to rozbehlo. Autorka popustila uzdu svojej fantázii a tak dožičila zážitok aj mne. Miestami som splynula s pocitmi Garet a rovnako ako ona cítila som na pokožke vánok, vodu. Knihu som vnímala všetkými zmyslami. Mám doma jej voľné pokračovanie, už sa neviem dočkať.

zo začiatku nič no potom sa od toho nemôžete odtrhnúť (Martina B., 24.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si kúpila len na základe obalu a názvu. Vždy keď som si tak knihu vybrala mala som šťastie a nesklamala ma. Keď som začala čítať Čiernu labuť myslela som si, že som sa poriadne sekla. Zo začiatku mi pripadala nudná a nezáživná ale nechcela som ju len tak odložiť a dala som jej šancu. Ukázalo sa, že som urobila dobre. Po prečítaní úvodných 50-60 strán sa mi kniha začala konečne páčiť. Bolo to napínavé a vzrušujúce čítanie od ktorého som sa nemohla odtrhnúť. Tak ma môj inštinkt na dobré knihy nesklamal a vo svojej zbierke mám opäť vynikajúcu knihu

Napínavá (Nikola Truongová, 2.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Také príjemné a napínavé čítanie. V obchode somju zazrela a vravím si má to záujímaví obsah aj nápis, tak prečo si ju nekúpiť. A nakoniec, nesklamala. Vážne sa do toho začítate :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x