bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Škola noci 11: Odhalená

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Škola noci (11.diel z 12)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Škola noci 11: Odhalená

Odhalená je jedenástym pokračovaním série Škola noci.
Neferet, ktorá po páde z balkóna svojho apartmánu drasticky zmenila podobu, sa drží pri živote s jediným cieľom: znovu získať silu a hmotné telo. Musí sa skryť, aby mohla znova prežívať svoju minulosť v nádeji, že nájde kľúč k tomu, ako prežiť v súčasnosti. Predtým však zaútočí a pripraví o život človeka.
Po brutálnej vražde v Tulse vypukne panika. Obviňujú Školu noci, pretože smrť jednoznačne spôsobil upír. Zoey a ostatní v škole vedia, že nikto z nich s tým nemá nič spoločné. Kto teda zabil starostu Tulsy? Len čo polícia začne vyšetrovanie, napätie na oboch stranách sa ešte vystupňuje. Dallas sa neľútostne postaví proti Zoey a jej skupinke. Keď napokon napadne Stevie Rae a Shaunee, Thanatos musí urobiť rozhodný krok.
Medzitým sa niečo deje so Zoey. Cíti sa čudne, žije v ustavičnom strese, ani Stark jej nevie pomôcť uvoľniť sa. Nemuselo by to byť nič zvláštne, keďže mocná nesmrteľníčka je na slobode a Zoey sa zase nevie zorientovať vo svojich vzťahoch s chlapcami. Nepôsobí tu však aj niečo mocnejšie? Zoey to možno onedlho zistí. Svetlo a Temnota nie sú v rovnováhe, prebúdza sa stará mágia a tá si vždy žiada obeť.
Vo vzrušujúcej jedenástej časti série Škola noci je ohrozená nielen Škola noci, ale aj Zoein život a duša. Pomôže jej prihoretý kŕdeľ?

Z anglického originálu Revealed (ST. MARTIN’S GRIFFIN,
New York 2013) preložila Oľga Kralovičová.

Dostupné verzie titulu

Škola noci 11: Odhalená Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Škola noci 11: Odhalená

Originálny názov: Revealed

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Blížime sa k záveru (Zuzana Palušáková, 3.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som dočítala včera. Myslím, že v tejto sérii vyšli aj lepšie knihy, ale napriek tomu sa dobre čítal aj tento diel. Miestami mi síce prišlo trošku divné správanie Zoey ... ale aspôň autorky dospeli k zmene oproti ostatným knihám. Samozrejme neustále nás neopúšťa trojuholník Zoey / Stark / Heat. Neferet sa v tejto knihe prejaví vo svojej najbrutálnejšej podobe, akú sme mali možnosť vidieť. Niektoré pasáže sú dobre na zasmiatie :-) Záver knihy ma prekvapil a mala som chuť vziať rovno ďalšie pokračovanie a zistiť ako to celé dopadne.

Odpoveď (Bux.sk, 15.10.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, bude to najskôr v druhej polovici roku 2014.

Novely (Lacy, 27.1.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Kedy vydáte novely k sérii Škola noci? Dúfam, že ich vydáte.

Odpoveď (Bux.sk, 28.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý deň, žiaľ, novely k sérii zatiaľ neplánujeme.

Vydanie (Tamara Trubaačová, 2.10.2013) Odpovedať

Kedy bude vydaná nová časť (11.)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť mínus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Veľmi ma zaujímalo, ako chce Thanatos donútiť tie protivné červené mláďatá, aby boli milé, no zrejme využije milión rokov skúseností a svoju veľkú moc. Ktovie, aké čarovné upírske prostriedky má v rukáve. Dúfala som, že niečo poriadne tvrdé. Pravdupovediac, po udalostiach dnešnej noci som načisto stratila trpezlivosť s tými, čo chcú ubližovať mojim priateľom alebo mne, a ak to znamená, že Thanatos použije upírsky ekvivalent starých školských telesných trestov, neprekáža mi to. Dallas a jeho banda si to zaslúžia.
„Zoey, prosím ťa, choď skontrolovať moje decká. Neboj sa, dám sa do poriadku. Kramisha a Shaylin budú nervózne, istotne sa už dopočuli, čo sa stalo.“ Stevie Rae hovorila čoraz slabším hlasom, a hoci sa usmievala, znova si ľahla na vankúš a vyzerala vyčerpane.
„Pravdaže,“ ubezpečila som ju. „Nemysli na nič, iba na to, aby si sa uzdravila. Afrodita, Shaunee a ja sa postaráme o decká a ubezpečíme ich, že sa z toho dostaneš.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x