bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skrýš

Vydavateľ: Moba (Moravská Bastei MOBA, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skrýš

Jan Hauger, devětadvacetiletý učitel, přichází pracovat do mateřské školky v jednom větším městě na západním pobřeží Švédska.

Mýtina ale není běžná školka – sousedí totiž s psychiatrickou Klinikou svaté Patricie, jíž se mezi lidmi říká Svatá Psycho, zvláštním zařízení s ostrahou, kde jsou internováni psychicky narušení pachatelé násilných trestných činů. Mezi nimi jsou i rodiče dětí z Mýtiny. Smyslem pobytu dětí ve školce je, aby jim byl s rodiči umožněn kontakt. Jedním z Janových pracovních povinností je eskortovat děti podzemním tunelem, který školku a kliniku spojuje.

Jan je schopný pedagog, který ovšem leccos tají – například to, proč tolik stojí o místo právě v Mýtině, nebo to, k čemu došlo o několik let dříve, kdy šel se skupinou dětí ze školky, v níž tehdy působil, na procházku do lesa a při návratu mu jednou z nich chybělo.

Mrazivé príbehy z drsného severu. Všetko o severských detektívkach nájdete na www.severskekrimi.sk.

Detaily o knihe

Názov: Skrýš

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skrýš (Petra Hanzelová, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Theorina, ako aj celé severské krimi zbožňujem. Ale táto kniha bola bez preháňania zatiaľ najlepšie,čo som od severanov čítala. Ten nočný strach, zimomriavky..nedá sa to opísať, treba zažiť.Mne sa teda zatiaľ ešte nestalo, že by som pri čítaní knihy ostala tak vydesená, že v tom momente som nevedela, či zvládnem čítať ďalej.. Prežívala som s Janom každý jeden jeho nočný prechod podzemnou chodbou do ústavu tak intenzívne, živo som si predstavovala psychopatov za dverami návštevnej miestnosti, hrkotajúci výťah jazdiaci v noci hore- dole...V duchu som stresovala aby sa zatiaľ v noci žiadne osamotené dieťa v škôlke nezobudilo..snažila sa pochopiť jeho chorobnú posadnutosť Rami...a záver úplne zabitý..úvahy čo by bolo, keby...asi najlepší tohtoročný vianočný darček. Už mi chýbajú do zbierky len Mlýny osudu a Skamenelá krv, tak pevne verím, že vysoko nastavenú latku Theorin udrží aj naďalej

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x