bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Skutočné nebo - Príbehy ľudí, ktorí nazreli do života po smrti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Skutočné nebo - Príbehy ľudí, ktorí nazreli do života po smrti

Skutočné nebo je najnovšia kniha odborníčky na záhadné javy Theresy Cheungovej a predstavuje fascinujúcu zbierku príbehov ľudí, ktorí nahliadli do ďalšieho života. Rozprávania obyčajných ľudí, ktorých život sa zmenil po zážitku na prahu smrti alebo po kontakte s duchovným svetom, použila ako svedectvo z prvej ruky pri odpovedi na veľké otázky, aké si aspoň raz položí každý z nás. Čo sa stane, keď zomrieme? Uvidíme ešte svojich blízkych? Existuje život po telesnej smrti? Existuje nebo? Theresa nás učí, ako máme hľadať znamenia duchovnej komunikácie a ako nám zážitky na prahu smrti môžu obohatiť a zmeniť život. Jej kniha nám prináša útechu vo svete zmätku a neistoty a pripomína nám, že na nás čaká niečo oveľa lepšie, než vnímame v tomto pozemskom živote.

Z anglického originálu The Afterlife is Real (Simon & Schuster, London 2013) preložil Štefan Kočiš.

Dostupné verzie titulu

Skutočné nebo - Príbehy ľudí, ktorí nazreli do života po smrti Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Skutočné nebo - Príbehy ľudí, ktorí nazreli do života po smrti

Originálny názov: Afterlife is real

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Skvelá (Ivona, 25.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorkinu tvorbu poznám a ani tato kniha nezklamala, výborně a lehkým stylem napsané,lehko pochopitelné a pokud se člověk zajímá o život po životě, nebude zklamaný.Kniha velmi rychle zaujme a nepustí až do konce.

Skutočné nebo- môžeme zažívať denne (Ľuba, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Osobne ma dostal jeden z príbehov: Je o dievčatku, ktoré v škôlke pri kreslení súrodencov kreslilo nad rodinou vždy jedného súrodenca "naviac". Učiteľky jej vraveli, že to nesedí, no ona vehemntne trdila, že má okrem súrodencov ešte jedného, ktorý je stále s nimi- nad nimi, na obláčiku, v nebi... Rodičia žasli-jedno ich dieťa totiž zomrelo a oni o tom nikdy nikomu nepovedali... Dostalo ma to, lebo tiež som prišla o dieťa... A moje malé občas počítajú súrodencov ... Celá kniha je o tom, že tí, ktorých milujeme, sú stále s nami. O prežívaní klinickej smrti aj o iných príhodách s nádychom niečoho, čo nás presahuje. Príbehy autorka zhromaždila za účelom dokladovania existencie neba. Ako dôkazový materiál. No ja som si v nej, okrem iného, našla omnoho viac- v spojení s nebom, cestou do svetla, je tam vždy prítomná láska a naši blízki... A to mi dáva pointu: nebo je tam, kde si dávame/dostávame/vychutnávame navzájom lásku s našimi blízkymi. A našimi blízkymi, cez lásku, môžu byť aj celkom cudzí ľudia... Je jedno, či ma kniha presvedčí/nepresvedčí o existencii neba...Uvedomenie si, že ho môžme vedome tvoriť tu na zemi proste tým, že budeme naplať láskou chvíle trávené s našimi blízkymi, že im (aj sebe) svoju lásku a čas venujeme...Je silnejšie ako všetko ostatné. Prajem Vám /nám nebesky krásny život. Tu. teraz- Potom. Kedykoľvek. Stále. :) Ďakujem, Therese.

skutočne nebo na jeden dych (Iveta Moravčíková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knihu som prečítala jedním dychom. Spisovatelka tu opisuje čo sa vlastne deje s dušou ked odíde z nášho tela či v kome,alebo ked človek odíde naveky. Opisuje čo vidí duša a o nejakých znameniech, ktore nam davaju, že su stale snami či už je to nejaké pierko, vôna, predmet. Doknoca opisuje čo videla jedna pani ked bola v kome ked sa prebrala povedala to tím dotičím čo sa udialo a všetko sedelo. Dokonca hlas mami, ktora už zomrela jej zachranil život.

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x