bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Klamár

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Klamár

Po romantike z prvej knihy Tatiany Čuperkovej Nájdem si ťa v Ríme nezostalo skoro nič. Len na začiatku tohto príbehu to medzi Terezou a jej priateľom Martinom vyzerá idylicky. Podľa Terezy je to naozaj „ten pravý“, dokonca mu sama po pár mesiacoch známosti navrhne, aby začali spolu bývať. Vo svojej zamilovanosti si odmieta pripustiť, že všetko financuje sama, že „ten pravý“ sa neštíti ťahať z nej ďalšie a ďalšie peniaze, že v skutočnosti má obrovské dlhy, čudné známosti a hlavne - mimoriadne dobre vyvinutú schopnosť klamať.

Idyla sa rýchlo mení na zlý sen.

Detaily o knihe

Názov: Klamár

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

klamar (Gabriela Matusikova, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hlavna hrdinka vie,ze jej priatel je klamar a podvodnik a stale mu dava druhe sance. Veri mu a je prilis doverciva. Nastastie sa spamäta a rozide sa s nim. Je to kniha,ktoru nepustite z ruk kym ju nedocitate.

Klamar (Veronika Jurčišinová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Klamár je skvelý príbeh o tom, ako si spolu s láskou, hoci nevedomky, nasadzujeme ružové okuliare a veríme, že raz bude dobre. Mnoho krát sme klamané a klameme všetkých dookola, no hlavne samé seba. V tomto príbehu som našla samú seba a priznám sa, viem sa vcítiť do autorky, aké muselo byť ťažké napísať svoj vlastný príbeh, a "prežívať" to znovu. Obdivujem Tatianu, že to dokázala. A som rada, že našla odvahu na to, odísť z tej kratšej cesty. Prajem veľa úspechov...Kniha nesklamala, presne tak, ako aj predošlé dve z autorkinho pera :-)

Klamár (Martina Rusnáková, 10.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
No, páčila sa a veeeeľmi Včera sa mi vrátila, už celá ošúchaná, takže sa iste páčila aj iným :) Dej - veľmi reálny, ľahko pochopiteľný, výborné zápletky a rozprávačský jazyk, ktorý zaujme mladé aj staršie generácie. Celý príbeh je sprevádzaný ľahkosťou napriek ťažkému osudu hrdinky- samotnej autorky Miestami som mala chuť postaviť sa a ísť tomu chlapíkovi napľuť do ksichtu! Fakt veľmi reálne opisy scén, žiadne zbytočné lyrické miesta a rečičky o nepodstatných veciach, príbeh je vecný, má plynulý dej, dostatok postáv a hlavne v ňom vládne napätie, čo sa mi páči a preto nie som schopná knihu odložiť z ruky, lebo horím nedočkavosťou, čo bude ďalej :) Veľmi profesionálne spracovanie, vtipný štýl písania a jazyka, čo beriem ako pozitívum, autorka sa nevyhýba ani ľahko erotickým scénam a miernym vulgarizmom, čo je fajn, pretože tieto veci v bežnom živote fungujú a používajú sa, prečo ich v knihe obchádzať? Práve kvôli tomu je príbeh ako vystrihnutý z reality a niet pochýb o tom, že sa skutočne stal. Okrem toho sú hlavne erotické scény opísané veľmi jemne a šteklivo, nie vulgárne, takže človeka až pošteklí vzrušenie odohrávajúce sa na stránkach knihy :) Takže - ak to zhrniem, bola som nadšená, knihu som zhltla za dva dni (aj to len kvôli nedostatku času, inak by som ju zožrala za pár hodín :D) a teším sa novú kapitolu z autorkinho života, ktorú prenesie na papier. Alebo žeby ďalšia kniha bola už len čistá fantázia? Uvidíme, v každom prípade sa teším a prajem Táničke, nech sa jej píše ľahko a s chuťou aj v (čoskoro) manželskom spolužití :-* Veľa šťastia!

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x