bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prečo? Načo? Ako?

Vydavateľ: Miroslav Spišiak (Miroslav Spišiak)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:178
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:55

Lepšia cena: 10,- € (vrátane DPH)
Vaša cena: 10,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,90 €
Ušetríte: 1,67 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prečo? Načo? Ako?

Priznajme si, nenapadajú aj nás rôzne neobvyklé otázky, ktoré potom zo strachu z výsmechu zavrhneme? Alebo sa nimi zaoberáme len v najužšom kruhu priateľov a známych, aby sme sa neblamovali a neprišli o našu dobrú povesť!?
Táto knižka otázok a odpovedí s tým nemá žiadne problémy. Nerieši pocity blamáže či hanby, ale snaží sa vtipne, ale fundovane a s odstupom odpovedať na otázky, ktoré možno nenapadli milióny ľudí. Pretože: „Milióny ľudí videli padať jablko, ale len Newton sa spýtal prečo.“ (B.M. Baruch)
Kniha prináša odpovede na viac ako stovku otázok typu: Dajú sa vypnuté mobilné telefóny lokalizovať? - Ako sa odlišuje zástava od vlajky? - Dá sa športovaním premeniť telesný tuk na svaly? - Polepí prehltnutá žuvačka žalúdok? - Zbavuje káva telo tekutín? - Čo bolo skôr: sliepka alebo vajce? Alebo aj: Prečo nám rastú chlpy v podpazuší? - Prečo čkáme? - Dojčia vegánky vlastné deti? - Prečo majú muži prsné bradavky?
Takéto a mnohé ďalšie každodenné naliehavé otázky sa pretriasajú v rozhovoroch s kolegami, v krčmách alebo v osamelých hodinách zamýšľania sa nad sebou samým. Zväčša vedú k stavom bezradnosti alebo provokujú vášnivé diskusie samozvaných expertov.
V knižke nájdete na ne tie najpresnejšie a najvtipnejšie odpovede a vysvetlenia. S podporou často až neuveriteľných teórií celkom obyčajných „vzdelancov“ z ľudu, presvedčivo vystupujúcich polovzdelancov, nepolepšiteľných mudrlantov, ale aj serióznych spresnení pravých expertov.

Detaily o knihe

Názov: Prečo? Načo? Ako?

Objednávací kód NA331488

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Žiadna otázka nie je príliš zamotaná, žiaden problém prizložitý na to, aby naň nebola odpoveď. (Lara, 20.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som kupovala svojmu 10 ročnému synovi a ten ju nevie pustiť z ruky. Listuje v nej takmer každý deň a len sa chichúňa. A potom sa chodí pýtať, či naozaj, alebo splieta svoje vlastné teórie. :D

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x