bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kámasútra našich klamstiev

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kámasútra našich klamstiev

Strhujúci príbeh ženy, ktorá odmieta žiť v klamstve a je odhodlaná prevrátiť svet naruby, aby získala naspäť svoj život a šťastie.
Sabina po nečakanom zmiznutí svojej veľkej lásky zo zúfalstva uviazne v manželstve s Arturom. Vychovávajú spolu syna a zdalo by sa, že vedú dokonalý rodinný život.
„Opäť som sa po milostnom akte pol hodiny sprchovala a zmývala zo seba dotyky, ktoré sa mi hnusili a boleli ma na duši.“
Jedného dňa sa stane obeťou agresívneho násilníka a takmer príde o život. Po prebratí sa z kómy si nepamätá posledné dva dni pred útokom. Kto je muž, odpykávajúci si trest za spáchaný zločin? Akú úlohu hrá v celom prípade psychológ, u ktorého obeť hľadá pomoc?
Spolu s kamarátkou pátrajú po stopách zo Sabininých snov, ktoré sú odrazom skutočnosti. Postupne odhalia šokujúcu pravdu a s ňou roky poctivo strážené tajomstvo, vďaka ktorému je manželstvo s Arturom obojstrannou fraškou.
„Ťarcha toho, čo príde, ma celú opantala. Vedela som, že už niet kam ujsť. Že pravda vyletí von ako holubica zo strechy. A že ma vyslobodí z kámasútry našich klamstiev, kde sme sa nedokázali postaviť za vlastné pravdy a bojovať za svoje sny.“
Kniha je čiastočne inšpirovaná skutočnými udalosťami.

Detaily o knihe

Názov: Kámasútra našich klamstiev

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super :) (Janka K., 6.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som si vybrala na základe pozitívnych recenzií. Knihu Kámasútra našich klamstiev som si prečítala ako jednu z prvých kníh od tejto autorky a od vtedy milujem všetky autorkine knihy :) V deji bolo napätie už od prvej strany až kým sa kniha neskončila :) keď som v čítaní knihy nemohla pokračovať, stále som premýšľala nad dejom a ako to všetko nakoniec dopadne, kto bol útočník :) Kniha sa mi čítala ľahko a hlavne veľmi rýchlo :) každému odporúčam, aby si túto knihu prečítal :)

Nech vás názov neodradí - je to skutočne skvelá kniha (Lucia B., 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď by som mohla porovnať stratu pamäti v kniha Liane Moriarty - Prečo sme sa vlastne rozišli a túto knihu, určite by vyhrala slovenská autorka (hoci v prvej menovanej nešlo pri strate pamäti o závažný trestný čin). Sabína sa po pol roku v kóme preberie v nemocnici. Jej manžel Artúr a syn Dávid sa veľmi tešia. Nepamätá si nič z toho osudného dňa, vie iba to, že ako poslednú navštívila lekáreň. Čo sa dialo potom, už nevie. Manžel jej povie, že ju prepadol, dobodal a znásilnil jeden kriminálnik, ktorý už za svoj ohavný čin sedí. Ona si nič nepamätá, no doktor jej vysvetlí, že spomienky sa vrátia. Začnú ju trápiť zlé sny, preto jej navrhnú navštíviť psychiatra. Artúrova sestra Adela ma manžela doktora, ktorý Sabíne odporučí psychiatra. Sabína ma z doktora Petráčka zvláštny pocit, akoby ho poznala. Ten jej poradí, aby si sny zapisovala a potom ich spoločne rozanalizujú. Po pár sedeniach však Sabína s liečbou prestane, keď doktor vyjde z ordinácie, nakukne do jeho zošita, kde si robí poznámky a zistí, že si tam kreslí a k jej prípadu nemá napísaný ani riadok. Presvedčí doktora aj manžela, že si nechce spomenúť a oni to nechajú tak. Pár mesiacov si žije „šťastný“ manželský život, hoci vie, že vôbec nie je šťastná. Začne mať nepríjemné sny, ktoré sú vlastne zábleskami jej stratenej pamäti ... Začne pátrať po ich význame, vyberie sa za kriminálnikom do väzenia a nakoniec odhalí pravdu ... Skutočne jedna z najlepších kníh, ktorú som za posledný rok čítala. Klobúk dole pred autorkou.

kamasutra nasich klamstiev (Eva Pekarová, 26.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
tuto knihu som vyhrala, a vdaka nej som si tuto spisovatelku oblubila ... prijemne citanie s celkom dobrou zapletkou

Kamasútra nie je náhodou indické ponímanie lásky? Od kedy sa india, jogisti , duchovní zaoberajú klamstvom. Toto mohli napísať skôr Klamstvá klamárky (123513, 6.12.2014) Odpovedať

neoslovila ma
Je mi odporné, že žena ostane s mužom, ktorého nemiluje, ja to nedokážem ani v reáli, a nedokážem si to ani predstaviť, ešte keby bola jeho fľandra, kurtizána, nič nepoviem, hodinová práca na ktoré si tieto ženy tiež neviem ako ale zvyknú, ale mať sex a byť s mužom keď ho nemilujem, to by som mala s toho psychosomatické problémy,moje telo by chorľavelo, až napokon by mi iste umrelo srdce. Ani teraz nežijem bohvieako, preto ma to zaujalo, na obale knihy kde sa písalo že :"Strhujúci príbeh ženy, ktorá odmieta žiť v klamstve....." To klamstvo ako vidím si vytvorila sama a keď dokázala žiť v tom, nemám ani záujem si tu knihu čítať. Ja som slobodná duša a o praktikách prečo sa ženy vydávajú, pod akýmsi spoločenským tlakom a podobne....JA MI TO ODPORNÉ. Ja nepoznám úplne zdravú spoločnosť, ani rodinnú, ani medziľudskú, a o pracovnej ani nehovoriac, ešte stále žijeme v totalite. Správne podotlkla Polničová v show Kredenc k 17 novembru, že je 17. november a "nemáme" komunizmus....lebo fakt ho nemáme iba v tej show. Práca sa hľadá ťažko a chudoba je takaá že ľudia si závidia už čokoľvek, lebo od kedy máme demokraciu, ľudia zleniveli. A keď konečne začali protesty proti vláde a ničnerobeniu obyvateľstva, že KONEČNE SI TO VŠIMLI a náš premiér vytvára falošný strach z akejsi vojne, keď jediná vojna len my a chudoba, a on sa má lepšie ako v europarlamente Nemci. A nedávno zvýšení plat V INEJ EUROPSKEJ KRAJINE je svinstvo, keď ako prého čo majú zvýšiť plat po voľbách je najchudobnejším, robotníkom a a takto vyššie. Veď keď čítame o spravodlivosti deťom s rozprávkových knižiek, že novozvolený múdrejší kráľ, poďakuje ľudu za podporu a jeho získanie si na stranu je keď sluhom yvýši plácu. Ani tak nie dávno čo si pamätám že učitelia v Grécku chodili na protesty za výplatu kde bolo napísané že majú len 8000 eur, a my stále máme minimálnu mzdu necelých 300 eur?????????? Mňa klamstvo tejto úbohej klamárke čo si klame sama do svojho hniezda vôbec nezaujíma, je to na smiech písať knihy o h.........To radšej si kúpim toaletný papier ako túto knihu. Spisovateľom odkazujem aby prestali písať o tom ako sa ľudia majú dobre...........my na východe stále sa nemáme dobre, a ak si dobre pamätám, aj východ je stále Slovensko, a západ tvoria aj tak schopnejšie hlavy východneho Slovenska. Táto kniha je výsmech samej spisovateľky, na východe sa berie s lásky, ale peniaze ničia vzťahy, a aj keď si vezmú ľudia lásku, stratia ju, lebo nemajú sa do prčíc, ani za čo niekde najesť, niekam vypadnúť okrem práce, a mne tu budú písať knižky o žene, ktorá sa chová ako chlap. Hrdá? To čo je za hrdosť, keď spí ako ku*va z manželom, ktorého ani nemiluje a sa hodinu sprchuje. Odpor, hnusne sa mi o tom píše nie ešte to čítať. Tí čo to čítajú asi sú sami ..... odpor.

Kámasútra našich klamstiev (Veronika Danková, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som prečítala za jeden deň, tak neskutočne ma to zaujalo. Pútavo napísaný príbeh mi nedal ani spať, pretože som to jednoducho musela dočítať do konca. Skvelé na tom je, že ani v polovici ešte netušíte, ako to skončí a aj keď si myslíte, že viete, tak všetko bude inak :) A to, ako to autorka zakončila ma príjemne prekvapilo :)Vrelo odporúčam túto knihu každému, kto uvažuje, že si ju kúpi, verte, že neoľutujete :)

Kamasutra nasich klamstiev (Veronika Jurčišinová, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha ma zaujala uz pri citani obsahu, kupila som si ju sama sebe ako darcek na statnice :) a nelutujem, je uzasne napisana, je to zensky roman ktory je podla mna v niecom iny, nieje to typicke sklamanie sa v láske a pod. , je tam skoro krimi-zapletka, odhalenie vlastneho muza, vsetky poprepajanae osudy postav ...dej je od prvej az po poslednu stranu napínavy...a to sa mi paci, ze clovek si pri citani sam vydedukuje nejake zavery a pri konci knihy zosti ze je to uplne inak :) autorke davama velky ,,L I K E"

Kamasutra našich klamstiev (Zuzana Ľubiščáková, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, skvele napísaná, prečítala som ju za 2 dni, keď som začala čítať, tak som neprestala, až kým nebol koniec :/ Odporúčam prečítať, zaujímavý dej napísaný podla skutočného príbehu :)

Kamasutra nasich klamstiev (nika, 30.7.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
vyborna kniha, zaujimavy dej.....zhltneme ju velmi rychlo, uz sa tesim na dalsie autorkine knihy
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x